В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 539
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Eци, то дългата коса си има и недостатъци – винаги мислят, че сме по-големи – поне на годинка. Confused
Мама Роси, аз ракия още не съм посмяла да давам, само веднъж дадох лъжичка бира – Приси много я хареса и плака за още. А едно време вуйчо ми като бил бебе имал много колики и комшийки казвали на баба ми „Марийке, давай му по една лъжичка коняк и ще му минат!” И баба ми давала по лъжичка коняк и коликите минавали и вуйчо ми си спял. Чак след години жената се усетила , че той се е напивал и затова е заспивал. ooooh!
Марис, благодаря, Приска се изчерви направо като го прочете, ама и тя от време на време фърля по едно око на Ади и казва, че бил много готин. Flutter А аз се възхищавам как поняся шапки на главата си - и те много му отиват.  chef Ние такова животно траем максимум 2 секунди. Само за кукуригуто претенции нямаме, държим си го, стига да се преборим докато го направим  Joy

Последна редакция: ср, 07 юни 2006, 21:36 от ЗлаВещица

# 241
  • Варна
Хайде и от мен няколко реда, че се засрамих  Blush Аз също повече чета, ама за писане не остава време...
И Мони е същата с магариите, само дето не мога да я оставям на спалнята, з-то е като изстребител, веднага на края и полита надолу. Пълзи яко из стаите, в паяка не се спира, разхождаме се вече хванати за две ръце, пробвах и с каишка за прохождане че останах без кръст, ама не иска да се пуска сама още. Галче, аз единствено в паяка като е имам минута спокойствие, макар пак да ми се мотае из краката.
С яденето сме доста зле, или по-скоро на обяд само, не иска почти нищо, взела съм купони за другата седмица за кухнята, да видим дали ще й хареса, в това ми е надеждата да прояде малко месо и зеленчуци. Иначе я караме на овесени ядки, попара, каши и плодови пюрета..
Еци, адашката също най-често я мислят за момченце, но скоро ще й поникне косичката и ще вързвам и аз ластички  Laughing
Хайде бягам да се къпя и да се хоризонтирам  Laughing Laughing Лека вечер на всички!

# 242
  • Остров Приятелство
Eci такива шнолки има на спирката на 204 на НДК към Орлов мост, едно павильонче свряно между пици на парче, няма начин да не го видиш.А косичка, като гледам твоята, хич няма да и липсва Grinning
Вещи много сте хубави, наистина!Кандидат зетьове приемате ли, и ние не сме лоши Mr. Green

Искам и аз вече да му давам нещо по-различно.Иначе и аз си му готвя и меню си има човека, ма нещо не мога да се сетя какво друго което не е забранено обаче, мога да вмъкна.Аз захранвам бавничко - мляко не съм давала и яйце също.
Банан пробвах няколко пъти, не го ще зайчето и това си е Sick

# 243
  • Остров Приятелство
Упссс, а колкото до проходилката, хич не я ще, реве много - плаши се май от нея.Иначе беладжия е голям, докато се обърна се е изправил и човърка някъде - днес се научи да включва и изключва TVто, и пералнята днес откри какви хуууубави голями копчета има, а няколко дена преди това реши, че кабелите не трябва да са занитени за стената и дърпа ли дърпа, страх няма.Беля голяма и оооо има ли нещо на масата давай, там не му е мястото на пода по-добре, пък ако е течно е най-весело - седи и гледа как се стича, че си и близва май Mr. Green
Най ми е притеснено, че хич не иска да седи, дай му прав или за малко в бънджито.
За спане няма да говоря, ако спи 1 час съм мнооогоо щастлива.
Как върша домашната работа - миии или той сам идва пълзейки там където съм, или в кошарата за игра.Плаче не плаче, нямам друг избор, но ако много се разплаче и до кенгуро съм стигала - глезанчо си е той на мама. Heart Eyes
А тати му казва Трънчо hahaha Joy

# 244
Здравейте от мен.Аз чета,но отдавна не съм писала

Еци и Вещи много са ви готини момите Симона и Приси.
Ние имаме като на Симона проходилката,но все още не знаем за какво ни служат краката. Laughing
А Приси с тези тоалети е истинска госпожица. Hug

Бобчо го оставям на спалнята докато върша нещо,но напоследък много се движи чрез претъркулване.И ме е страх да не се изтърси #Crazy.По-често го оставям на столчето за хранене.
Много ни е трудно храненето и  само на обяд ядем като хортата и евентуално следобяд-Ако му хареса закуската.
За спането -напоследък по-малко спи.Прибирам го на обяд да си спи в креватчето,а той си играе и заспи към 17.30 за 1/2час.Има дни,когато е спал От 14.30 до 17ч.,но напоследък ме изумява с това неспане.Сутрин 1./2ч и следобед толкова и това е.
Ох..стига съм се оплаквала. ooooh!

Хайде лека вечер,че ми се доспа,а дзвера спи сега и утре в 6.30 е кукуряк( и ние с него)

# 245
  • Пловдив
Съни, ние уж имаме годеник - Тео на Пепа, ама той много несериозен - откакто са се сгодили едва преди седмица се видяха и той пак отлета за Лондон и си оставя тук годеницата. Така че нищо чудно Приси да размисли - ще ви имаме предвид Wink

# 246
Здравейте и от мен. И аз чета най-редовно, но когато стигна до писане или ме хваща мързела Embarassed, или Алекс решава, че е време да му обърна внимание. Все пак не сме най-нередовните тук. Няма да споменавам поименно, но май доста мами са в неизвестност от дълго време.
Вещи, Еци, големи са сладуранки Приси и Мони Hug.
S_Sunny, и Калоян е голям сладур Peace, то сватосването май е голям проблем за майките на момченца, защото са ни много кът момите и май са били заети още преди да са се родили Confused.
Аз да ви кажа, като чета какви са ви подвижни бебчовците, започвам сериозно да се притеснявам, че Алекс изостава в двигателното си развитие. Ми той вчера за пръв път се изправи в леглото и то от седнало положение, от легнало е немислимо да успее. След като се изправи, реши че вече всичко може, пусна се и тръгна и резултата беше, че си удари главата в задната табла. Голямо глупаче е Thinking. За пълзене изобщо и дума не може да става, той преди по-малко от месец се научи да се обръща хубаво. Иначе иска все да е изправен на крака, но трябва аз да го държа, иначе ще тупне на земята.
Хайде, че шефът ме вика, пък и много писах Blush.

# 247
нати, как така се притесняваш  Naughty всяко дете си се развива както намери за удобно. алекс може и никога да не пролази, както всъщност повечето деца, които направо си прохождат. на тази възраст всички стоят изправени само ако ги държиш, или те се държат сами, така че само споко  Wink дарко пък се научи да сяда стабилно чак на 8 месеца, а само за една седмица пък се научи да сяда сам  newsm78  почти се беше научил да лази, но сега пък му е по-интересно да се изправя и заряза лазенето, само на заден ход се справя успешно  hahaha
аз вече започнах да импровизирам в кухнята, слагам зелени подправки копър и магданоз и  се чудя не може ли още някоя да вкарам  Embarassed следобедите вместо каша понякога правя гриз с някакъв плод (банан най-често) и адаптирано мляко, но не се котира толкова, колкото кашите  Blush
днес ще попишем май повечко  Mr. Green
аник, представям си офисът ви как изглежда  Joy Joy компютри, едноцветен мукет, бумаги, папки и ..... столче за хранене и кошарка  Joy

# 248
Еееееее ама тва врече съсвсем се сговняса,извинете за израза.Само на сън ме кара,Иво също се подлъга и сутринта спа до 8  Shocked
Нати р-не се притеснявай,Иво също не се изправя от легнало положение,от седнало и той вчера за пръв път,за лазене и при нас и дума не може да става,но пък иска да стои прав постоянно естествено с придържане щото иначе ще тупне.Сега съм се заела да го уча да пада-в смисъл че му показвам ,че ако той сам не се държи ще падне.Не искам да свиква,че постоянно ще го хващам и подпирам.Вече имам напредък,сега като стои прав до спалнята примерно и залитне,веднага се хваща някъде и се задържа.Е,придружено е с обвинителен поглед към мен или,ако се е стреснал повече, и леко мрънкане-един вид кво стоя и го гледам ми не му помогна,а? Laughing
Аз днес ще съм цял ден пред компа щото имам да напечатам един превод от 20 ръкописни страници.Не е много,ама трябва и да редактирам в движение,та ще видим ooooh!
Приси , Мони и Калоян са много готинииииии Hug Hug HugВещи-то любовта от разстояние казват че гори по-дълго. Joy

# 249
  • Остров Приятелство
Ние преди малко паднахме от столчето за хранене  smile3518
Бях го вързала и отидох до тоалетната и........бам, писък и плач
Охххххххх много ми е съвестно и гузно, много ме е страх
Опипах, разгледах го няма нищо,ама знам ли сега като съм малко по-спокойна и си викам "Ще стане нещо за да ми е за урок, да не съм спокойна така"
Пфуууууууууууууу
Сега спинка, ма то си му беше и време, ако ще спи, спи след закуска и не мога да преценя сега спи защото му се спи или.....
Като се нахрани обикновенно много ми се смее, доволен е, а сега беше тих, ама дали защото му се спи или от падането  newsm12
Мъчно ми е и ме е страх.Сега искам да седя само при него и да го гледам Confused

# 250
Съни-много неприятни са тези падания.Споко.Наблюдавай го като се събуди,ако е весел и жизнен значи просто се е уплашил,ако е сънлив и въобще ако му е по-различно поведението от нормалното,обади се на педито или пък го заведи направо,ако ще ти е по- спокойно.На висока позиция ли беше столчето,той заедно с него ли падна или от него.Нали е бил вързан newsm78Не се притеснявай,и си го нагушкай едно хубаво като се събуди. Hug

# 251
  • София
здравейте и от нас Simple Smile
благодаря ви за съветите за спането и попарата и т.н., момичета. Не писах по-рано, защото мъжът ми реши, е можем да идем до Созополза 10-ина дни и го направихме Simple Smile прекарахме добре, прибрахме се, ходихме и до селото на баба ми за един ден миналия уикенд, но после дойде голямата неприятност Sad бебка се разболя в понеделник с/у вторинк през нощта усетих, че е топла. на другия ден дигна до 38.5 и аз отидох до педито. за съжаление веднага ни изписа антибиотик, капки за уши, ефералган за температурата и витамин Ц. аз се заинатих и търсих второ мнение при друга лекарка. Тя също видя гнойни мехурчета по гърлото, но все пак каза да изчакаме до следващия ден. Да, ама вчера беше кошмар Sad въпреки ефералгана вдигна до 39:4, увивах я с кърпи, топени в разтвор на оцет, хладка ваничка, но беше голям кошмар. отпусната, сънлива Sad побърках се, направо. от вчера в 6 вечерта пие зинат Sad дадох и клациев глюконат да не направи някоя алергия към лекарствата, въпреки, че май е противоречиво мнението за него Sad сега е по-добре, от вчера вечерта към 11 до момента е с 37.2, дано се оправи. Но много ми е кофти, че пие АБ толкова малка Sad Та да ви кажа, пазете бебетата. Вирусът е много гаден и силен явно Sad Еми е тръшна без всякакво предизвестие, т.е. симптом. Няма хрема, няма кашлица, само температура и тия гнойни мехурчета в гърлото Sad а и не е контактувала с НИКОЙ болен. В градинките си седим надалеч и аз чета тя си играе, абе, чудя се как дойде и от къде Sad до сега явно кърмата я пазеше, защото никакви проблеми не съм имала, но сега въпреки, че продължавам сериозно кърмене, не я опазих Sad
Нацелувайте мъниците, да са живии и здрави само! хич не се тровете за други проблеми, защото не си струва!
ПС На всички празнуващи, празнували и въобще на всички - с повод или без - желая всичко най-хубаво и много усмивки!

# 252
Виена-скорошно оздравяване ви желая.Ух,много е гадно детето ти да е болно.Не се ядосвай толкова за антибиотика-щом се налага да го пие,значи ще и помогне,вярно е че не трябва да се прекалява,ама пък не може и да се избягват напълно.
Включвам се само да кажа че Иво,който спа днес до 8 сутринта както вече споменах,заспа отново в 10 часаи все още спи #Crazy #Crazy newsm78-ще станат 3 часа след малко.Искам и аааааааз

# 253
  • Остров Приятелство
Миии изплъзнал се някак.Без стола беше паднал, не мога да разбера как се е измъкнал, на високо ниво #Crazy
Явно си е измъкнал крачетата и се е изплъзнал, знам ли бях в тоалетната и по смъкнати гащи излезнах от там Embarassed
Иначе сега е буден, малко е тих, но не знам дали защото имаме гостенка или от падането.
Иначе си се смее пак така чаровно, но някак си ми е тих, той иначе е много ама много палав.Не е повръщал Praynig

# 254
Виена, и Лилия е с  херп-ангина CryСега само с бели мехурчета по цялата уста и променен глас. Просто вече ми омръзна, ние всичките го изкарахме, сега , няма и седмица спокойствие и пак се завъртяхме SadБаткото 4 дни вдига 40 градуса, съсипхаме се, сега ако и бебка започнее ooooh!Утре ще я водя пак на лекар, съгласна съм и на  антибиотик, дава сериозни усложнения с ушите, на мен едното още си ми стои заглъхнало. Слгай редовно капкте за уши! Hug

Общи условия

Активация на акаунт