Мама Роси, аз ракия още не съм посмяла да давам, само веднъж дадох лъжичка бира – Приси много я хареса и плака за още. А едно време вуйчо ми като бил бебе имал много колики и комшийки казвали на баба ми „Марийке, давай му по една лъжичка коняк и ще му минат!” И баба ми давала по лъжичка коняк и коликите минавали и вуйчо ми си спял. Чак след години жената се усетила , че той се е напивал и затова е заспивал.

Марис, благодаря, Приска се изчерви направо като го прочете, ама и тя от време на време фърля по едно око на Ади и казва, че бил много готин.
А аз се възхищавам как поняся шапки на главата си - и те много му отиват.
Ние такова животно траем максимум 2 секунди. Само за кукуригуто претенции нямаме, държим си го, стига да се преборим докато го направим 
Аз също повече чета, ама за писане не остава време...

.По-често го оставям на столчето за хранене.
, то сватосването май е голям проблем за майките на момченца, защото са ни много кът момите и май са били заети още преди да са се родили
. За пълзене изобщо и дума не може да става, той преди по-малко от месец се научи да се обръща хубаво. Иначе иска все да е изправен на крака, но трябва аз да го държа, иначе ще тупне на земята.
всяко дете си се развива както намери за удобно. алекс може и никога да не пролази, както всъщност повечето деца, които направо си прохождат. на тази възраст всички стоят изправени само ако ги държиш, или те се държат сами, така че само споко
почти се беше научил да лази, но сега пък му е по-интересно да се изправя и заряза лазенето, само на заден ход се справя успешно 

бебка се разболя в понеделник с/у вторинк през нощта усетих, че е топла. на другия ден дигна до 38.5 и аз отидох до педито. за съжаление веднага ни изписа антибиотик, капки за уши, ефералган за температурата и витамин Ц. аз се заинатих и търсих второ мнение при друга лекарка. Тя също видя гнойни мехурчета по гърлото, но все пак каза да изчакаме до следващия ден. Да, ама вчера беше кошмар
Сега само с бели мехурчета по цялата уста и променен глас. Просто вече ми омръзна, ние всичките го изкарахме, сега , няма и седмица спокойствие и пак се завъртяхме