много кофти е наистина, стискам ви палци да се оправяте. Втората лекарка от която поисках мнение, ми каза да не слагам капките за уши, ако няма болки, и според двете ни няма. Надявам се да не се появят. Та от целия списък с лекарства, изписан от педито, засега пестим капките за нос и уши, защото тя просто няма симптоми. Всеки ден я гледа лекарката и се надявам, да не я изпуснем нещо
стискм палци да се оправяте бързо цялото семейство и особено дечицата.
Сега слд като попречетох назад... Лулу, моля се Ина да е добре и да изкарате приятно в Италия.
На Дани и пипи честито! Да изпълните новите си домове с любов и щастие!
за падналото бебенце (не си спомням кое беше
Моля се за Елвира и детенцето, както и за всички боледуващи майки и деца всяка вечер. Вещи, не сме говорили досега, но се възхищавам на духа ти. Ако можеш да нахлупиш "синята каска", т.е. да не обръщаш внимание, да не те боли и да не късаш нерви, смело срещай Приси с баба и дядо. Няма начин да не я обикнат, прекрасна е! Както казах, стига ти да си "имунизирана" срещу нерви. Не, че ще и липсва любов и иначе, но както казва Мечо Пух, "Колкото повече, толкова повече!".
Още един път, на всички желая здраве и щастие
Опитвам се да не й показвам, че ще ми е мъчно, за да не я притеснявам....
.Да си жива,здрава,да имаш много пари и разбира се да си глезена жена от двамата мъже в къщи.
още.
на малките бебоци и техните мами,а на татковците няма за да няма някоя мама да
,че ще изглеждаме почти всички
?Отдавна не съм писала поради технически причини 
Честита месенчинка и на бебе Анна
но накрая се справих.Бебоците са пораснали,почнаха белите и май ни е по-трудно да отделяме време за споделяне
Да питам с кво ги храните дечурлигата та някои са по девет кила вече
ние бием рекорда за най-слаби преди 15 дена беше само седем кила 
ама,че бърза си мама Роси

.

са ни свекървата и свекъра.Многоооооооо гадно, хич не мога да ги понасям, не съм излезнала от спалнята ни 
/
, нали видяхме всички какви ги вършеха Стелла и Тео и то пред очите на всички