В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 524
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
baloni  Честит Рожден Ден на Цвети, Дани:)) baloni
Да е жива и здрава, много палава и много глезена от двете си братчета  Heart Eyes

bdbaloni

# 46
  • Sofia
  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ!!! ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!!!   bouquet

# 47
  • Sofia
Дани, да ти е жива и здрава малката принцеса   newsm59

Момичета, казвайте илачи за хрема, че Рали нослето и тече като чешма.   TiredПръскам стеримар и дадох вит С.

# 48
Честит рожден ден на Цвети на Дани!   bouquet

Честито и на днешните порастнали дечица - Вероничка и Криси  Hug

# 49
Среща бебоци с мамите 1 юни -четвъртък 11 часа на езерото арияна в Борисовата градина от страната на орлов мост зад спирката
Да няма отсъстващи защото не извиняваме даже и с бележка Joy hahaha
Поли да ти е жива и здрава нащата адашка както и кавалера Криско.
Дани да те радва Цвети и много да е здрава. hbdtu bdbaloni
Иву колко фактура взе кремче за беба за плажа newsm78 Колко време я държа на плажа newsm78
Личи си че днес е   Nature Sunny sun sweating ама й доста са днес на вън.А утре го дават 37 градуса.За софия 34.Да му мислят около Сандански.

# 50
Тайги, знам за Коризаия /хомеопатично/- но не знам далистава за бебта, Ниста, но то май е за запушен нос и солена вода в нослето, но той Стеримара си е това. Май грам не помогнах  Embarassed дано да й мине скоро
Дани, честита ви рожденничка! Да е много здравичка и игрива Wink

# 51
Дани Честит Рожден Ден на Цвети Simple Smile

Роси, с 40 фактор сме на Roc. Аз не очкавах да е такава жега и отидохме в 12 ooooh! Груба грешка  Naughty Направих и дебела сякна със сенника на кошницата, на количката и с плажния чадър, а по някое време я прехвърлихме в басейна. Стояхме до към 5. В неделя пак беше поносимо нямаше силно слънце и имаше доста вятър, който да разхлажда, но днес вече не се траеше. Преди 4 не е работа навън  Crossing Arms На нас ни се наложи да сме навън от 9 до 1 и от 4 до 9 и трябва да ви кажа, че съм скапана.

Тайги незнам какво да препоръчам, защото 1 месец мъчихме какво ли не и накрая мина от само себе си. Елито се облекчаваше, когато сме навън, ама климата при вас е съвсем друг, тук въздуха е влажен, незнам дали би имало същия ефект.

# 52
Честит празник на всички с дар слово!    smile3523   smile3529

Е днес наистина са многото рожденници  hahaha  hahaha
  ura
Днес ще е мор Simple SmileХайде на разходка сутрин докато се живее.

# 53
Честит празник на всички!!!
Честит рожден ден на Цвети на Дани на патерица!!!
Честито и на всички мини рожденничета. Да са живи и здрави и много послушни!!! newsm59  bigdance2 Tada  party023

# 54
Здравейте мами и от мен.Отдавна не съм се вкючвала.

Честит празник за всички ученици и учители.  bouquet

Честито на всички празнуващи от изминалите дни,които съм пропуснала

Честит мини рожден ден на Симона,Лазар,Стоян,Виктор, Дея и Йоана  bouquet

Бобчо се поти от тая жега,но аз го оставям по боди.

Иви направо ти завиждам за морето.Мечтая си от март за там.Много сте сладки с тия бански

За сок от череши и аз знам,че може,а ягоди поне до една гонина не.

Вечер спи с тънка пижама без боди или само тънка блузка и тънки панталонки ,завит с тънко одеалце.

Тайги ние също имахме сополи,но ни мина само от физиологичен и стеримар(редувах ги).

Марис ние вече от няколко дена пропускаме сутрешното  мляко.Направо си яде попарата или каквото му направя.

Много е топло направо ужас.От студа преминахме на жегите..Ние днес мислим да идем на Витоша.Даноо там да е по-хладно

Приятен ден момичета  bouquet

# 55
Честит празник!

Ето малко снимки от Милкаленд

# 56
Еци, издои ли кравата  hahaha
Ние пък си имаме столче за кола. На Бертони е ама пак си ни е хубаво  bowuu
А навън не е за жени и бебета, определено!

# 57
Марис - аааа не съм  hahaha. След като толкова доиха мен, не ми се занимава повече  Joy. Честито ви столче за кола!

# 58
Момичета, стига сте писали! Нямате изчитане  Joy  Joy  Joy hahaha  hahaha  hahaha

# 59
Дани, да ти е жива и здрава Цвети! Да и е честит рожденния ден! (на патерици, ама от сърце  Heart Eyes )

Тайги, Тео като имаше проблеми с нослето, само физиологичен разтвор му капвах и си мина. Друго ми казаха да не слагам, ама той беше много мъничък. Съжалявам, че и аз не мога да помогна.

Еци, снимките са много сладки  Hug И кравичката е като истинска. Аз обаче не знаех, че и Милкаленд имало  Embarassed

Ние днес бяхме цял ден в Асеновград на гости. Малкия като го сложих в едно корито с вода под сянка на двора и се размаза от удоволствие. Много ни хареса! Утре заминаваме за Марково за един-два дни.

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 22:43 от Пепа

Общи условия

Активация на акаунт