В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 531
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА И КРИСКО!!!   bouquet

Да се изкажем и ние, преди да са ни подхванали задачите  Laughing
Няма да казвам с какво е завит  нощем, защото ние сме при един по-друг климат  Mr. Green Поне се диша нормално.
Сок и аз спрях да давам. Слагах по малко във водата, за да го прилъжа да пие, а сега вече си я пие с охота и без сок.
Габи се поти от страната, на която спи.
Сутринта се опитах да излъжа Габче с грис, но нещо не му хареса  Sick обаче аз захар не слагам, само малко АМ  Stop Следобяд ще му сложа малко пюре от круши да видим дали ще го яде  Crossing Arms
Като се заговорихте за мерки, се сетих, че и ние трябва да идем при педито контролно  Embarassed
Варненки, с тия морски снимки...дразните лъва  Party

# 31
Здравейте от нас.
Ние сме вече добре, здрави сме. newsm44
Лелееее, Пипи, щом още дишаш си направо герой smile3501

Честито на Вероничка на Пипиоле и Криско на Блонди newsm59

Ние спим с боди с къс ръкав и един двоен чаршаф, сигурно скоро ще я оставям само по памперс и потниче. В нас е направо сауна, целия апартамент е с южно изложение и сме на последния етаж, направо ужасссссссссс. sweating

Отивам, че се събуди.

# 32
Pipiole - тази нощ и Мони спа отвита  Joy, то не беше ритане, въртене, и т.н. приключения в леглото. Още е на горното ниво и много обича да се завърти напреко и да си качи крачетата на парапета  hahaha. Опасявам се, че ако е в чувалче с това въртене ще се омота съвсем милото. Но както ви казах в спалнята ни е мноооого топло, спим голи, та не мисля да предприемам нещо. Спи с блузка с късо ръкавче и къси панталонки - пижамка комплект, с небесни тела - ракети, звездички, планети ....  Blush
Иви - много готини снимкиииии! А мини басейнчето направо ме разби!
Роси - в милкаленд беше най-забавно за децата, разбира се  Laughing. Имаше някакви малки дървени къщички нещо да гледаш и да пипаш и да познаеш какво е животоното, един дънер с чепове да слушаш някакви пиленца как цвърчат. Имаше голяма крава, да я доиш (не беше истинска  hahaha) и краварка в лилавичко, голям мечок се разхождаше наоколо, и той менте, магазин за шоколади и милка рекламни продукти, още една крава за снимки и това в общи линии. Шатрата беше красиво изрисувана отвътре, по пода имаше борови клонки. Имам няколко снимки, тези дни ще ги пусна  Wink, все не ми остава време.
Пипииии - какви са тези приключения? Направо свят ми се зави към края на изброяването  Mr. Green.
Марис - имаме млечно хранене в 7ч. Попарата или каквото е там, е към 10.15ч. Днес сложих 2 сухарчета и 1 бисквита Закуска за проба.  Laughing Още нямам отзиви обаче.
Лулу - Мони прави коремни преси  Joy. Като й държа долу крачетата, сама сяда. Венеция е много хубав град, със своя чар и великолепие. Моите любими са Рим и Виена - най-спокойно и уютно се чувствам там.
АниК - а добави ли към гриса пасиран плод? Така подслаждам всичко без попарата, банан предимно, грис още не съм дала. Сигурно може и сиренце да сложиш  Peace също.

# 33
Поли, живо и здраво да ти е голямото момиченце  Hug Честит девети месец!   bouquet

Честито и на всички именници, макар и със закъснение   bouquet

Ние днес сме на косултация и на ваксина. Нали позостанахме и още не сме ги приключили.

Тео е с 8 зъбчета и яко хапе. Даже му давам бисквитки и сам си ги гризка. Целият става за пране, но да се учи детето да гризка само  Heart Eyes

Ето малко снимки да се покажем колко сме пораснали  Hug http://www.letez.com/gal/v/BG/2006-05-13/

Лулу, страхотно звучи почивка във Венеция  Peace С децата ли ще ходите или само с мъжо, като едни младоженци  Heart Eyes

# 34
  • Sofia
Привет!

Пипиолие, честита ти голяма рожденичка днес  Hug. Леле как лети времето, вече си имаме деца, не бебета  Hug
Пипи, честити ви празници на патерица.
Нагледах се на хубави бебешки снимки  Hug
Ние 3 дена работиме на тръстиката. Правим някакъв дренаж  Rolling Eyes С Рали поседяхме на градината, закачили сме и люлка, въобще беше супер. Само дето я простудих, защото доста я разголих по една рокличка, пък тя беше главно на сянка  Sad Нощес пак вдигна температура малко, сега е добре, ама носът и тече кат чешмичка. Иначе е весела.

За гърнето, ние от много отдавна си го ползваме и съм много доволна. Сутрин като стане я слагам веднага, и почти винаги го пълни до горе. През деня я слагам само ако я усетя, че се напъва. В резултат, дупето й е чисто и не се е изпъпчвала от както почнахме ( чукам на дърво де )
Рали вчера откара една непробудна нощ, чак сутринта в 6 скочих да я проверявам, да не й е станало нещо  Joy Към 6 си се кърмим всеки ден.
Вчера й дадох малко кисело мляко, но сега с тая хрема пак ще го отлагам захранването  ooooh! мисля и супички да почна да й правя и да ги замръзявам за да има за повече пъти.
Аз сокове не давам, мисля да почна като излязат черешките. Спи по боди, тънка пижама и одеалце(май е време да махна бодито). Рядко се поти, само по главата.
Изправя се вече без проблеми в кошарата, обикаля я като се държи. Пълзи много и няма удържане ooooh!
С килцата сме доста по-назад, някъде 7600, освен, че не се спира е и много капризна на ядене.

Приятен ден на всички  Heart Eyes , мен ме чака цяла къща нагоре с главата.

# 35
  • Sofia
eci, добавих аз в гриса малко пюре тиква с ябълки, та се изяде що-годе. Банан не смея да давам, че нещо се изприщва от него.
Аз още си взимам от пюретата за над 4 месеца, от тези над 8 не съм давала. Давам и бисквитка Плазмон, целия се омацва, но да се учи да яде  Grinning
taigi, момата е много напред с материала. Габи само може да стои, хванат за нещо и това е любимо занимание. Половината ми ден минава в държане прав. Вече се сърди, като е седнал. Опитите да лази са супер смешни и неуспешни, само се вири дупе и се върти в кръг.
Аз попара още не съм давала  Embarassed Ще пробвам скоро, но всичите тези гимнастики - овесене ядки, грис, попара...са сутрин, когато бързаме да излезем за работа  Crazy Иначе му чопвам от някоя наша храна, която преценя, че става и мнооого се кефи  baby_neutral

Пепа, Тео е голям сладур, голям човек направо. Всичките ни бебоци са... Heart Eyes Аз може да не пиша редовно, не успявам и да чета много, но снимките не пропусам  Naughty
Ето малко от работния ден на Габи. Той в момента спи, а в офиса е адска жега  Crazy

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 12:29 от aniK

# 36
Честито на Бебероничка и на Криско   bigdance2
Мариска моята Вики мнооого отдавна спря да яде в 6-7, а закусва чак към 9 часа, но пие мляко. Аз не давам сутрин втора закуска, че така или иначе е само на 4 хранения и не мога да я лишавам от млекце.
Иначе череши аз тествах малко, за да проверим дали ще има реакция и днес съм и приготвила вече цяла доза. Но се чудя как да ги правя, че сега само изчоплих костилките и нещо ги понамачках, ама не знам как ще се справи дребсън с люспите. Довечера ще ми докладват. Иначе по отношение на нитратите те не са ли основно под формата на торове. Дърветата не се торят, а се пръскат с някакви други боклуци. Ама ранните череши май не толкова - те и затова хващат толкова червеи.
Абе и аз една компетенция се извъдих, а всъщност нищо не разбирам  Mr. Green
Така или иначе си мисля, че за детето е много по-добре да му давам пресен плод без захар и гадни нишестета. Освен това при мен е 100% череши, а като гледам по доста от готовите пюрета масово слагат за пълнеж ябълки
За спането Вики спи с боди с къс ръкав и тънко памучно чувалче, което е без ръкави. Бях и метнала отгоре и един чаршав но той беше пренебрежително изритан. Напоселдък и харесва да спи настрани краката изпънати но под 90 градуса и по възможност ръгнати по решетките. Аз като малка пък си катерех краката по стената (тапета ми беше изтъркан)

# 37
Ми Поли, то аз съм гледала 24  Embarassed Ам и вие да сте живи и здрави и много хубави Simple Smile
АниК, колко % даваш на Габи за помощта? Simple Smile

# 38
Момичета, ако някоя виси в нета по това време и ще бъде някъде към 4-4.30 или по скоро 5 ч. в южния да си каже, е то време не остана, но към 2.30 излитам в тази посока. ще ходим на консултация в 29-та, и после на връщане можем да се запознаем....

# 39
Абе нещо съм се отнесла съвсем. Като пусках предния постинг съм пропуснала Пепа и АНи, а те такива готини снимки пуснали на младежите. Тео е толкова голям като е облечен с ризка и панталонки, а Габчо вече е готов да завърти някой бизнес. Много ми хареса на леглото - грейнал като слънце.  Hug
За морето и аз чакам с нетърпение и мисля да се оборудваме и ние с някое басейнче. Като е празно мога да и държа там играчките, а иначе да си плацика.
В тази връзка виждали ли сте вече да продават от тези памперси бански.

# 40
Честити мини рожденници! Да растат като гъбки и да слушкат много!

Марис
и аз това си помислих, умно ми е бебето Simple Smile

Теди май е нещо такова, ама не разбрах как така. Досега съм я кърмила пила е Нан - от което се обрина, минахме на Фризопеп, от което не искаше да пие и оттогава бяхме на Милумил на Милупа, сега ми казаха да мина на Аптамил, но нещата като че ли се влошиха. И от снощи сме на al 110 na Нестле. Според педиатърката е станало още по времето на ваксинациите нещо, а чак сега дава отражение, ама нищичко не разбрах от 5 минутния разговор по телефона. Това ал110 било безлактозно мляко  newsm78 ами кърмата ми? Тотално се обърках  ooooh!

Боже Пепи Тео колко е голям! Кога пък ги докарахте до 8  Thinking Ние сме на 0 все още.

Абе кога ни порастнаха децата  newsm78 Днес гледах една майка как си подхвърля нагоре едно 2-3 месечно бебенце и то и се смее. Нашите бяха толкова малки. А сега са заприличали на дечица вече.

Лулу
може ли да ви завидя  Whistling

Габи и той много е порастнал  Hug Ама наистина са големи и с тези косички...ние нали си нямаме почти.

Муцка за еднократна употреба знам, че в София има. Тук във Варна още не съм открила. Но и купих памперс бански, който се пере. Отвън е плат, отвътре е такова като на бански, а между тях трети слой найлонов някакъв.

# 41

Абе кога ни порастнаха децата  newsm78 Днес гледах една майка как си подхвърля нагоре едно 2-3 месечно бебенце и то и се смее. Нашите бяха толкова малки. А сега са заприличали на дечица вече.

И аз това сечудя, колко бързо мина това време. Но се радвам де.
Аз вчера гледах как една майка се занимаваше с едно двумесечно бебе...бях забравила колко фрапиращо може да изглежда незатворения череп на глава без косица  Shocked Joy

# 42
Абе Марче, от известно време гледам чертичките в подписа ти. Светни ме моля те за какво иде реч Embarassed Embarassed Embarassed

Леле, Габи и Тео колко са параснали Shocked

Кога ли ще се натуткам и аз да кача малко снимки Tired

# 43
Абе Марче, от известно време гледам чертичките в подписа ти. Светни ме моля те за какво иде реч Embarassed Embarassed Embarassed

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не е нищо особено.
Броя на изпитите които ми остават до 30 май.
В червеното са миналите, в черното - предстоящите  #2gunfire
Успокоявам се един вид, че ще свършат скоро. По принцип си принтирам програмата за изпитите и старателно задрасквам всеки минал, но този път ми свърши хартията за принтера и ме мързи да си купя нова  Mr. Green

# 44
Момичета, черпя ви виртуално за рождения ден на Цвети   newsm24 cheers smile3510

Общи условия

Активация на акаунт