В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 527
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Пипи, простено да ти е Joy  Joy  Joy
И така:
1. Ади спи по боди с къс ръкав и долнище на пижама, с лейко одеалце отгоре. Отдавна му махнах чувалчето, но той не се отвива много
2. Аз не давам сок, а суров плод настърган. Много рядко съм давала сок, ей така за разнообразие само
3. Ади се потеше тези дни, ами то 30 градуса как няма да се поти!

За черешите аз знам, че може да се дават сега, но мен ме притеснява да не са с нитрати. А ягодите изчакай, те са алерген със сигурност.

# 16
от няколко дни смених дебелото одеалце с тъничко памучно в чаршавче. Спеше с тънка пижамка с дълъг ръкав и крачоли, но сега приготвих нова с късо ръкавче и гащета. Също и не слагам чорапки, но понякога тя рита и крачетата остават отвън и дано не й е студено. Ръчичките също са отвън и за тях се чудя ... Но спалнята е със западно изложение и следобед вътре е не 30 а 300 градуса и заради дограмата не може да се проветри да разхлади и нощем също е много топло.
Днес умрях от жега, представям си какво ще е лятото  sweating

# 17
Много мерси на всички за обясненията покрай къпането  Hug
Еци, аз давам на Ивето плодови пюрета на Хип и Ганчев. С други марки не съм я пробвала, тези ги яде с кеф. Зеленчуковите и месните пюрета са мое производство.
Пипи, Ивата спи по боди и много тъничко памучно одеалце (чаршафосано  Crazy). Чорапки не слагам, в спалнята ни е топло.
Сок не пие, давам само водичка.
Изпотява се предимно по лицето, защото спи върху носа си  ooooh!

# 18
  • Варна
Хайде и аз:
1. Мони спи по боди или с къс ръкав или по-тънко с дълъг ръкав, къси панталонки, отгоре с тънко одеяло.
2. За сокчето незнам, аз не давам..Като излязат нашите череши, може да й правя домашен, хем ще съм сигурна че са ОК черешите. Иначе вода почнах да предлагам често, и не отказва
3. Не съм забелязала още да се поти..

Да се отчета - дребното е вече 8700 /+600гр/ и 75 см...Педито каза да действам смело с кухнята, но аз още се чудя, нали готвят с прясно мляко  newsm78

# 19
# 20
За спането питам, защото Вероника много се отвива (на кой ли прилича Embarassed Embarassed Embarassed), та не мога да я оставя без чувалче, ама явно трябва да търся по-тънко. Иначе и аз чорапки не слагам.

Забравих да кажа и нашите килца - 8560, ама забравихме да я премериме колко е дълга Sick

# 21
да се отчетем и ние 9 кила 73см Simple Smile
миналия месец беше свалил 50гр ама този е качил 500:)

# 22
Ходихме на плаж Simple Smile Ето малко снимки

Напълнихме и басейнчето с морска и минерална вода Simple Smile Първо ги стоплихме на слънце естествено  Laughing Жалко, че ни паднаха батериите на апарата, че имаше страхотни сцени. Захранихме се с пясък Simple Smile и други весели неща.

Бебата най-накрая оздравя, но я гони разстройство. Някакви ензими, нещо за лактазата ...нищо не разбрах... някой знае ли нещо по тези въпроси?

Акото и мирише на кисело... изобщо ...

# 23
Пипи67 да ти е жива и здрава Елена и малкото  bishop на патерица.
Алекс за кожичките на малките мушмороци аз й ги режа ама не питай как, че е голяма мъка.
Роуз още не я слагам на  Toilet.Ще пробвам по нататък.
Еци за черешите знам че може,но ягодите трябва да почакаш поне до 2годинки,заради малките семки който са по ягодите.Междудругото какво имаше в МИлка Ленд че не успях да отида а ми е интересно.Аз й давам купешки на Ганчев.Домашните не ги харесва.Ами пробвай със супата но я пасирай.Не трябва да има подправки никакви в супата.
Иву да не би да й е разтройството от хапването на пясъка Mr. Green.За мириса на каото и нащо мирише ама рядко.
Поли1. мойта спи по боди с къс ръкав и я завивам с олекотено одеялце и е без чорапи,а на вън е с лятна рокличка.Даже сега й сложих къси панталонки и една лятна ризка и спи на отворена врата от другата стая обаче.
2. Сокче давам ама от тези на Ганчев плодовите пюренца им слагам малко преварена вода и чат пат майка ми й изцежда моркови и ябълки че мене ме мързи Embarassed
3.МОйто  Animal Pig се поти отзад на главата и малко  на дланите.То на тази   Nature Sunny  Nature Sunny какво очакваш да не се потят.

# 24
  • София, в полите на Витоша
Хайде благодариме за пожеланията  bouquet, на неразбралите- да кажа- Елена е ИМЕНЯЧКА , а не РОЖДЕНИЧКА....   smile3532

Жегата е страшна, аз не свалям бебето от колата като ходя по задачи, само с включен климатик я държа.   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Днес милата се измъчи, сложих я на двора да спи, ама явно й беше жега   newsm08
Тя спи с боди с къс ръкав и тънък бърхетен чувал, а навън сме голи- само по тънка рокля...

А от днес сме в проходилка, изкефи се много, нещо ново за нея, че днес както не спа и издивя по едно време, явно зъби вече ни мъчат.... smile3514

Аз днес се скапах- каката беше в Лозенец при баба си - изпрах  wash, проснах  hang, събрах  prostor, сгънах и прибрах две перални, пуснах и разчистих миялната  1dishes, изчистих с прахосмуч  newsm79, междувременно храних Тея два пъти   baby и един път я приспах успешно   smile3524, един- неуспешно  1crib, ходих на пазар за зеленчуци, бира и памперси  newsm71, наобядвах я  feeding , заспа, спах и аз 20 мин , взех Йоана от д.г.  travel, напазарувах, ходих до Лозен за проходилката   newsm01, върнах се, нахраних Тея  feeding, сложих я да спи  newsm07, ходих да заредя газ за вкъщи   car003, сготвих   newsm64и ей ме на....успях да ви прочета   hitА, храних и кучето и го разхождах   animal037. Забравих да отбележа, че всички тези мероприятия ги извършвах ЗАЕДНО с бебето.... Само ми кажете как при тая програма не съм станала 45 кила?!?! ХА СЕГА МЕ ПОХВАЛЕТЕ!!!!!!   smile3560 smile3560 smile3560

Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

Освен това, Иви, не ми прави скомина, умираааааааам за морееееееееееееееееее   grinning039  grinning039, за 38 години съм порпуснала пет пъти- като се роди брат ми, като родих Елена, като родих Йоана и на следващата години  и като бях бременна с Тея....   #Cussing out
  grinning039Хаде, цунки от нас, утре пак го дават 28 С.... Sick

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 07:28 от pipi67

# 25
Ами Пипи нямам идея как си жива още и мърдаш  Joy

А разстройство имаме от около месец, откакто се разболедувахме. Ама се влоши от смяната на млякото (беше преди пясъка). От лактозните истории и ензими нищичко не разбрах от педиатърката пак ще и звънкам да обяснява, ако не му мине на дребното, че взех да се притеснявам да не се обезводни.  Embarassed Добре, че от днес употребяваме течността H2O, че ако не я беше пропила незнам за къде щяхме да сме. Не е качвала почти на кг въпреки, че здраво хапва и почвам сериозно да се тревожа... Външно здрава, а  с разстройство и не наддава много  newsm78 Ще изчакам да видя новото мляко дето го взехме преди няколко часа дали пък то няма да помогне... Че и откакто се влоши не ще и да суче...

# 26
Пипи, ама ти не си ли 45кг?  newsm78  Laughing
Иви, дано Елито да се оправи скоро. Давай вода, че е лошо да се обезводни, а и + това е голяма жега. Виж, то детето си знае кога да пие  Wink
Има ли някои бебета оказали нощното хранене /това към 5-6 сутринта/ и да хапват направо попара?
 bdbaloni Днес имаме мнооооого рожденници! Да са живи и здрави и големи да пораснат!   bdbaloni

п.с. не обръщайте внимание на ранния час, в който съм писала. ку-ку  Laughing

# 27
Иви, да не сте с лактозна непоносимост? Какво мляко ще даваш?

# 28
Добро утро Grinning
Викам и аз да се разпиша, преди пак да са ме подхванали задачите Grinning
Разглеждах снимки и много се радвах на пораснали сладурски бебоци Hug

Поли, да ти е жива и здрава деветмесечната сладурана Heart Eyes Ние спим по гащеризонче с къс ръкав. Надолу е до коленето. Завивам я с един чаршаф (двоен). Тя също се отвива, но още не мога да си харесам тънко чувалче за лятото.

Иви, какво мляко са ви предписали?

Марис, Мартина се буди в 7 сутринта, но продължава да пие мляко за закуска. После към 9,30 яде овесени ядки със сирене, попара или мляко с бисквити.

Ние вече сме 8,5 кг и 75 см Flutter Отглеждам си малко жирафче Joy Обаче за сметка на сестра си е такъв безподобен мързел Tired Сама не се изправя, ако случайно се обърне по корем настава голямо нервничене, до като не се врътне обратно по гръб; нямаме никакви наченки на пълзен (това щото по корем не иска да седи и секунда). Единствено се въодушевява, ако я изправя до нещо. Тогава вече е голяма радост и обикаляне. Успяхме да се дресираме и вече изпълняваме кратки гласови команди Mr. Green Те се свеждат само до "кажи ,баба, браво", "къде е палячото" (има една висяща играчка) и "кажи, баба, чао на мама и тате" (сутрин като тръгваме за работа).
Да ви се поФаля, че си имаме и бавачка, която е я гледа 2 пъти в седмицата за по няколко часа.
Аз вече си върнах нормалния работем ритъм и хубавата новина е, че на 7-ми с татето ще се разходим до Венеция Mr. Green Аз съм влюбих в този град преди 7 години, когато го посетих по време на карнавала.
Ами това е около нас Sunglasses

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 11:35 от Luluto

# 29
МАриска, странна работа ми се вижда тая с многото рожденници newsm78 До колкото помня са само Вероника и Криско на Блонди Grinning
Както и да е - моето момиченце става на 9 месеца и аз съм мноооого щастлива. Черпя ви по кафенце Peace

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 10:46 от pipiole

Общи условия

Активация на акаунт