В слънчевия ден, Септемврийчето събира тен!

• 10 542
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Светлили (дано не бъркам ника  Embarassed),
много кофти е наистина, стискам ви палци да се оправяте. Втората лекарка от която поисках мнение, ми каза да не слагам капките за уши, ако няма болки, и според двете ни няма. Надявам се да не се появят. Та от целия списък с лекарства, изписан от педито, засега пестим капките за нос и уши, защото тя просто няма симптоми. Всеки ден я гледа лекарката и се надявам, да не я изпуснем нещо  Praynig стискм палци да се оправяте бързо цялото семейство и особено дечицата.  Praynig
Сега слд като попречетох назад... Лулу, моля се Ина да е добре и да изкарате приятно в Италия.
На Дани и пипи честито! Да изпълните новите си домове с любов и щастие!
за падналото бебенце (не си спомням кое беше  Embarassed) : и Емичка пада вече два пъти, но слава Богу се отървахме само с уплаха. Следи го детенцете, но както каза нашата лекарка природата ги е дарила с неподозирани сили и компенсаторни възможности. Simple Smile Моля се за Елвира и детенцето, както и за всички боледуващи майки и деца всяка вечер.
Вещи, не сме говорили досега, но се възхищавам на духа ти. Ако можеш да нахлупиш "синята каска", т.е. да не обръщаш внимание, да не те боли и да не късаш нерви, смело срещай Приси с баба и дядо. Няма начин да не я обикнат, прекрасна е! Както казах, стига ти да си "имунизирана" срещу нерви. Не, че ще и липсва любов и иначе, но както казва Мечо Пух, "Колкото повече, толкова повече!".
Още един път, на всички желая здраве и щастие Simple Smile

# 256
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас!
Отдавна не съм се включвала, ама ви чета и най- вече гледам снимки, какви са ни големи вече дечицата!!!! Laughing Особено се забавлявам с разказите за белите на мушмуроците, Тея прави от всичко по малко. Сега се борят с каак си на спалнята и Йоана е във възторг че вече не е бебе и може да се закача с нея! Ту реве, ту се смее , но съм ги оставила да се оправят сами! Играе на куку- бау- крие се и се показва, много й е смешно, обикаля с проходилката и вече си пуска сама уредбата, но има страст към кабелите и, телефоните и дистанционните- пролазва на поскоци цялата стая само и само да ги достигне.  Joy Joy Joy

Бяхме на консултация, вече сме 8250 кг., 69 см. Бих й противоменингитна ваксина, 23 лв. и се намира само в Търговска лига, втората е след месец. Приема се като противохепатитната, нямаше никаква негативна реакция.

Йоана заминава на 15- ти на лагер във Велинград, на чудесен хотел, но аз отсега дава заето, защото НИКОГА не се е отделяла от мен, дори за ден, дори при баби....  Sad Опитвам се да не й показвам, че ще ми е мъчно, за да не я притеснявам....

Аз щом спрях да кърмя, започнах да отслабвам и вече съм свалила още 3.5 кг. При мен нещата стават явно бавничко, но затова пък резултатно... hahaha

Целувки на всички мами и бебоци и ако остане- на татковците!!!

# 257
Ама днес си имаме рожденичка-а-а
Честит рожден ден Аник  bigdance2  ura newsm59 newsm59 newsm67  Gift.Да си жива,здрава,да имаш много пари и разбира се да си глезена жена от двамата мъже в къщи. Heart Eyes Heart Eyes
Ама вече наща дружина започнала и пакости да прави.Не се очудвам като гледам собтвеното си какво остава за другите.От два дена се държи стабилно на краката но с наша помощ.Не е като преди като я изправях на крака изправисе и вирне дебелото дупе назад.Даже вчера в проходилката си хареса мушемата и се опита да я дръпне,но имаше доста неща на масата.Колкото за отслабването.Аз одавна си възвърнах кг от преди бремеността даже свалих 3 кг още,а като  newsm68 newsm68 малкото дяволче е тогава ще  goodscaleоще.
Пожелавам на всички хубаво време да идва,на болните да оздравяват,а тези който са нервни да си видят малкото-голямо човече и да се оспокоят,че не всичко в живота е нерви.
 kiss kiss Kissing Heart Kissing Heart lovekiss на малките бебоци и техните мами,а на татковците няма за да няма някоя мама да  fight fight newsm66 newsm29,че ще изглеждаме почти всички  smile3557 smile3557 smile3557

# 258
  • Варна
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!   newsm51

# 259
Добро утро от мен.По едно сутришно кафенце за събуждане  food010?Отдавна не съм писала поради технически причини NaughtyЧестито на всички които не съм успяла да поздравя на време  bouquetЧестита месенчинка и на бебе Анна  bouquetмного радост и прекрасни моменти да създава на мама и тати.
Трябваше ми доста време докато ви изчета Grinningно накрая се справих.Бебоците са пораснали,почнаха белите и май ни е по-трудно да отделяме време за споделяне HugДа питам с кво ги храните дечурлигата та някои са по девет кила вече Thinkingние бием рекорда за най-слаби преди 15 дена беше само седем кила Embarassedаз ли нещо испускам или си е до ген?
Да се похваля и аз със паданията на Дари многократно от дивана,а оня ден като се засили с паяка и се приземи успешно Thinking.По принцип не плаче много,но ако се забавя да я гушна става една.....то са хълцания то са повръщания...
Забравих да поздравя новата мама с добре дошла welcome
Малко разхвърляно писах но то ще да е от вълнение hahahaПриятен ден и целувки на всички  love001ама,че бърза си мама Роси GrinningЧестито и от мен на Аник  bouquetмного подаръци днес,много късмет и радост

# 260
Вижте какво ни чака от малките малавници
http://www.metacafe.com/watch/149893/video/R/CFD_1002/
А ето на някой мечтата
http://www.metacafe.com/watch/1325/video/R/CFD_1002/
Ето как ви се отблагодарява котката
http://www.metacafe.com/watch/77460/video/R/CFD_1002/

# 261
 rotfImbo rotfImao Joy Joy Joy
Мама Роси-клипчетата са страхотни.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИК! newsm51 smile3525 newsm59  bigdance2
Много здраве,щастие и успехи!

# 262
  • Пловдив
На мен пък ми изпратиха това и ме обзе една носталгия ....
http://nednet.us/diarynew.php?id,1265

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИК! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, УСМИВКИ, ЛЮБОВ И ВСИЧКО, КОЕТО САМА СИ ПОЖЕЛАЕШ! bdbaloni baloni

Виенна, Светлили, много неприятно е когато са болни дечицата. Дано да оздравяват бързо и да няма други болни Praynig.

S_Sunny, разбирам те чудесно как си се почувствала след падането. И Алекс напоследък започна да пада и то доста често. Дори си водя статистика - веднъж от спалнята, 3 пъти с проходилката и 1 път от количката. Следи детенце за някакви промени в обичайното му поведение и не се притеснявай, доколкото е възможно. От опит знам, че те много бързо забравят. Дано да е било само уплаха.

Роси, много сладки клипчета Hug.

Стискайте ми палци - този път сериозно реших да премахна нощните безкрайни кърмения. От тази вечер започва железен режим Naughty. Дано само да успея, защото съм се заканвала поне 3 пъти досега. Таткото обеща да помага, да видим кой ще има по-железни нерви - Алекс или ние Crossing Arms.

# 264
Здравейте мами
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ К-ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА  bouquet

Честито И НА ДНЕШНОТО МЕСЕЧЕ АНИ на детето Веси

А със закъснение от вчера Честит рожден ден на Ния  bouquet

Мама Роси готини клипчета Hug

Виенна,Светлили дано децата де се оправят  по-бързо Praynig

С_Сънни неприятно падане-важното е,че на малкото му няма нищо Grinning
Това гадно време направо ми иде #2gunfire #2gunfire.Ту вали,ту слънце.Но като се появи слънце сме навън веднага.Стига да не спи БОбчо.От времето ли от какво-вчера и днес спи  по 2-3часа(То на мен ми е поспаливо,та на него ли)

Хайде, мамчета лек ден от мен  bouquet

# 265
  • Пловдив
АниК, Честит Рожден ден! Много щастие, здраве, късмет и любов!!!
 newsm59  bigdance2  party023

# 266
  • Остров Приятелство
Здравейте и от нас Grinning
Честит Рожден Ден Аник  party023 newsm59 Да си жива и здрава и многооо щастлива

Ние сме добре, не сме повръщали, не е спал повече от обикновенно, хапва си както си хапва.На мама живота Heart Eyes Еххх много се изплаших и даже малко продължавам Tired

А иначе, на гости за НЯКОЛКО дена #Crazy са ни свекървата и свекъра.Многоооооооо гадно, хич не мога да ги понасям, не съм излезнала от спалнята ни Cry
Еххх много ми причиниха тези хорица, ама наистина хорица и то жалки.Ще кажа само, че 2 сватби сме правили заради тях/първата я спряха непосредствено преди датата #Cussing out/
И сега като са близо направо newsm61

Прекрасен ден желая на всички Hug

# 267
АНИК, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!   bouquet

Вещи, какви са тези работи, а? Какви са тези кандидат зетьове? Замина Тео на гурбет и веднага се пяви конкуренция! А Тео макар и далеч, друга мома не поглежда  Crossing Arms Ние чакаме да поотраснете и ще си ви вземем при нас. Не си даваме така лесно снахата!  Naughty

# 268
  • Остров Приятелство
Хммм ще видим, ще видим кой кого Grinning
Май голяма борба ще да настане, да не си сменяме потниците Mr. Green

# 269
  • Пловдив
Пепи, ние още не сме го заменили Тео де, само набелязваме разни сладури ако ни изоставите Wink, нали видяхме всички какви ги вършеха Стелла и Тео и то пред очите на всички  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт