Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 865
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
yahoo, аз в случая намам предвид да го задмине, а просто да прояви повече амбиция и да иска да се издигне. Няма как за няколко години да стигне неговото ниво. Според мен обаче дори и това би го подразнило него - само си спомни как недоволстваше от факта, че пациентките започнаха да търсят Галя за преглед и консултация (докато той имаше проблем с ръката, който той идиотски неглижира).

# 121
Е на къде повече да се издига? Ако Захариев стане директор то Галя ще си остане шеф на АГ и няма на къде повече. Единствено очаквам или проблеми за далавери или професионални различия, но за второто за да се опитваш да се налагаш над доцента ти трябва самочувствие, че си вече по-добър от него.

# 122
Тя самочувствието си го показа още в предния сезон, не забравяйте, че си позволи да изгони началника на отделението от операционната (не че не си го заслужаваше). Галя има вярата и амбицията да бъде наравно с доцента. Сега ще им се разминат леко пътищата, защото е ясно, че тя ще оглави отделението, но вероятно ще се намери пресечна точка, на която да се сблъскат характерите им.
Като цяло Галя даваше вид на хрисима през последния сезон, но за мен лично ря е скрита лимонка и има накъде да показва рога и зъби Grinning

# 123
Галя не е ли малко млада да е завеждащ отделение? Макар, че то други гинеколози не видяхме освен нея и Захариев, същото е и с урологията, освен Зорница,завеждащия отделение за когото само сме чули за друг не знаем.....сякаш други няма, за сметка на това е бъкано с хирурзи, макар че дадоха две жертви Joy

# 124
Аман от хирурзи и мед сестри в тая болница. Малкият брат ще е поредната глътка свеж въздух с неговата рентгенология

# 125
Има още един гинеколог, Георгиев мак се казваше, дето веднъж Галя каза на Петър, че е говорила с него да му асистира.
Може пък Петър да сложи друг за шеф (както видяхме от урологията, не е нужно да го показват) и ето ви семеен проблем Grinning

Дона, много ми се иска Малчо да е някой вариант на д-р Хаус. Току виж съм му простила кахърната физиономия Joy

# 126
Предният сезон ни показаха урологията, сега ще добавят друг специалист, всеки сезон се разраства болницата  Joy Батко му с тази хирургия, ще е в опасна близост с урологията Grinning

# 127
Има още един гинеколог, Георгиев мак се казваше, дето веднъж Галя каза на Петър, че е говорила с него да му асистира.
Може пък Петър да сложи друг за шеф (както видяхме от урологията, не е нужно да го показват) и ето ви семеен проблем Grinning

Дона, много ми се иска Малчо да е някой вариант на д-р Хаус. Току виж съм му простила кахърната физиономия Joy

Да, Да, Да!!!!!! Освен това (доколкото си спомням) на интервюто Малчо каза, че специалностите му са рентгенология и....диагностиционна(?!?!?!?!) медицина(или нещо такова). ако се окаже вариант на д-р Хаус, го крада от Мириел Sweat Smile

# 128
Аз това съм го пропуснала, а уж го гледах внимателно, сигурно заради първоначалното ми възмущение Joy Диагностичен лекар? Важно е как сценаристите ще се справят, иначе може да се получи доста интересно.

# 129
Аз това съм го пропуснала, а уж го гледах внимателно, сигурно заради първоначалното ми възмущение Joy Диагностичен лекар? Важно е как сценаристите ще се справят, иначе може да се получи доста интересно.
Той каза тогава - аз съм рентгенолог, диагностичен лекар. Честно казано, аз смятам, че под диагностичен не се разбира гений в стил Хаус, а се има предвид образна диагностика. Във всеки случай, специалността му е добре подбрана, ще има допирни точки с всички. Интересно обаче дали всъщност ще го представят като нов лекар или ще използват похвата с Огнянова - бил си е там, но сега се сещат да го покажат. Защото те си ги споменаваха тия специалисти периодично, като чакаха резултатите от някой рентген/скенер.

# 130
Haй-общо казано, вероятно специалността му е Образна диагностика - рентген, скенер, магнитен резонанc, ехoграфии и т.п.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 16:35 от Zlati***

# 131
  • Mediterraneo
Да не ви изтърва. Подковавам се с новото промо, тъгувам за Вергов, ама каквото- такова.

# 132
Между другото,ако се върнем на промото и възможната теория за евентуално проявяване на лошотия у Галка, обърнете внимание, че тя също ходи по ръба. Не залита насам-натам, но очевидно по някакъв начин ще си играе с огъня.

# 133
Може и тя да яхне метлата, знае ли вече човек Grinning
Аз се чудя за Тасев, от какво ще спасява новото момиче? Проблеми професионални или отново лични?

Всъщност ако е Захариев ще спи с подчинени Grinning
Е то, защото предния не го правеше.....добре беше само една подчинена, но все пак Joy

# 134
Ми не знаем девойката с какви товари от миналото ще дойде, то в тая болница нормални хора без непосилни проблеми няма. Grinning
Но понеже в промото има различни видове падания, нейното залитане го тълкувам като да срещне нетърсени трудности, може и със самата работа да й е трудно да влезе в крак. Добрият доктор ще й подложи рамо, да се облегне и да не пада Blush

Общи условия

Активация на акаунт