Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 903
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Марио надскочи всичко от Банков само с историята си.

# 391
  • София
Ама много голям този нос, бе.  Whistling  Laughing

И аз изобщо не харесвам името Марио, да не говорим, че имах бивше гадже с това име, който беше доста странен.  Laughing

# 392
sea, голям е, но като се абстрахираме от носа, колкото и да е трудно, иначе има чар момчето.

Мириел, ще ме приютиш ли и мен под крилото си на бъдеш фен на Батко? Innocent

# 393
  • София
Да, отдавна съм казала, че има нещо чаровно в него.

# 394
Не може всички да са красиви Simple Smile Ще го видим като излъчване и характер как е. Дано ми оправдае доверието.

# 395
Не съм съгласна с надскочил "всичко" на Банков-външният вид не може!:)
Но пък шарен свят,не може всички да са хубавци,някои компенсират с друго.

Аз така си подкрепям малкия засега,но колко е важно за мен поведението,ако е някой дразнител,а батко мъж на място,рязко завивам към батко и ни нос ме интересува ни нищо Simple Smile

# 396
Както и преди си говорихме, фактът, че Батко се е грижил за малкия, го е направил отговорна и грижовна личност, качества, които уважавам дълбоко. За мен това за момента е достатъчна предпоставка да не ми пречи носа му Joy От него искам само да се държи добре със Зорница и ще му бъда верен фен Grinning

# 397
Е, Банков с една хубост остана Simple Smile

Ще видим как ще постъпи в Марио в някаква аналогична на Банков ситуация. Триъгълник. Последният "открадна" приятелката на най-добрия си приятел и я завлякъл в Германия /където после я изостави/. Е, с нейно съгласие, но надали изведнъж тя го е ударила по главата и той е решил че я харесва.

Скоро ще видим как ще им завъртят историите. Може нито едно от предположенията ни да не се окажат прави.

# 398
За историята с жена му не бих могла да го съдя, защото знаем само гледната точка на приятеля. Може жената никога да не е искала да бъде с приятеля, примерно.
За факта, че в нито един момент не показа, че ще помисли първо за любимата си и след това за себе си, обаче, мога Grinning

Но, както съм казвала и преди, той имаше едно голямо положително качество - тя го обичаше.

# 399
Били са гаджета , а после е избрала Банков

# 400
Ами да де, ама любов, можем ли да им се сърдим за това? Simple Smile

# 401
Не Simple Smile

# 402
Днес ми се беше насъбрало МНОГО  за четене и си взех семки  Joy
Ама много голям този нос, бе.  Whistling  Laughing

И аз изобщо не харесвам името Марио, да не говорим, че имах бивше гадже с това име, който беше доста странен.  Laughing
Той и Калин ни е с хобот , но си го харесваме /поне аз Peace/
Малкият според мен ще е типичното разглезено  по-малко братче , на което  нищо не е отказвано /и поради трагедията у дома/ . Баткото сам се е нагърбил да го закриля , но така го е поразглезил .
Силно се надявам в един момент да не му угодят на капризите и да го пуснат сам да се оправя , а пък Зорничка - с когото пожелае .
Освен това нали знаете : голям нос - голям....талант  Joy hahaha, стига да не е някой лъжльо Joy

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 17:54 от Ели-фен

# 403
  • София
Даже Павлов ми е по-симпатичен от Димо, защото като цяло не харесвам светли мъже.  Laughing

# 404
Тук всички са много готини.Жекова  голяма скица..

https://www.vbox7.com/play:a22e0d1251

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 18:10 от ELEONORI

Общи условия

Активация на акаунт