Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 918
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Тук всички са много готини.Жекова  голяма скица..

https://www.vbox7.com/user:abraq

Нищо не излиза от този линк. Simple Smile

# 406
За Банков не мога да кажа, че е бил безотговорен и негрижовен, дори напротив. Той просто се стремеше да се противопостави на тази любов и това го правеше толкова дървен, понякога и груб в отношенията му със Зорница. A накрая вече, не можах да разбера дали умишлено се постараха да му развалят образа и да го представят като леко егоцентричен тип или това беше резултат на творческо безсилие и поради дупките в сценария, го вкарваха в някакви супер нелогични ситуации и заради това отстрани изглеждаше такъв. Все още се чудя над това и си мисля, че е по-скоро второто. Имам чувството, че поради промените в сценария, не можаха да му изградят добре образа, много противоречия имаше в него. Mного се надявам в момента, да имат ясна идея за братята, а не на парче сега да измислят някакви истории, да разчитат на това как зрителите ще ги приемат и според техните настроения, в движение да решават към кого от двамата да лашнат Зорница.

# 407
Тук всички са много готини.Жекова  голяма скица..

https://www.vbox7.com/user:abraq

Нищо не излиза от този линк. Simple Smile

Сега?

# 408
  • Wonderland
Днес гледах старо клипче с гафове по време на снимки, от един сериал, който гледам и се зачудих дали има шанс да ни зарадват с подобно и от "Откраднат живот"

ELEONORI, като отворя линка  при мен изписва "Видеото е лично".

# 409
Днес гледах старо клипче с гафове по време на снимки, от един сериал, който гледам и се зачудих дали има шанс да ни зарадват с подобно и от "Откраднат живот"

ELEONORI, като отворя линка  при мен изписва "Видеото е лично".

А на мен ми  изписва, че потребителят няма качени видеа.

# 410
Леле, колко сте изписали още не съм ви изчела, но видях новата снимка и веднага разбрах от къде им е дошла идеята, едно към едно:
Скрит текст:

# 411
А защо Лора и Мазов ги няма там? Направи ми впечатление, че липсват.

# 412
  • Wonderland
Леле, колко сте изписали още не съм ви изчела, но видях новата снимка и веднага разбрах от къде им е дошла идеята, едно към едно:
Скрит текст:
Майче, голям си агент Sunglasses

Ох, в мен след новата снимка едно червейче се прокрадва и казва "Ами, ако Васил Бинев е новият директор?"

# 413
Защо ли си мисля,че накрая няма да стане така,както изглежда....прекалено предсказуемо ми се струва.

# 414
Скрит текст:
Майче, голям си агент Sunglasses

Ох, в мен след новата снимка едно червейче се прокрадва и казва "Ами, ако Васил Бинев е новият директор?"

Или е новият финансов директор, а Ирина Митева е пиар на болницата, докато Наталия гледа детето си. Виждам го като злодей, не знам защо. Примерно той и Захариев като директор на болницата ще са в конфликти, защото героят на Бинев ще го притиска за разни незаконни сделки.

# 415
И аз се замислих , че може той да е финансов директор , но в промото около девойката летят пари?? Или това означава , че е много богата? А пък Захариев защо ще е такъв такъв спретнат и костюмиран?
Може този Бинев да има някаква друга административна длъжност или  да е от общината/министерството и да създава ядове на Пешко.
Всъщност какво стана с наследството на Тасев? Нали имаше проблеми с мащехата , сега богат ли е или тя му взе всичко?

# 416
И аз се замислих , че може той да е финансов директор , но в промото около девойката летят пари?? Или това означава , че е много богата? А пък Захариев защо ще е такъв такъв спретнат и костюмиран?
Може този Бинев да има някаква друга административна длъжност или  да е от общината/министерството и да създава ядове на Пешко.
Всъщност какво стана с наследството на Тасев? Нали имаше проблеми с мащехата , сега богат ли е или тя му взе всичко?

На мен по-логично ми изглежда героят на Бинев да е най-малкото финансов директор. Не вярвам Захариев да заеме това място, той имаше амбиции за директорското място. А за девойката не намирам друго място в картинката, все пак Наталия има да гледа дете. Мащехата на Тасев го остави без нищо. Само не знам защо той се примири с това и прекъснаха тази нишка от историята.

# 417
Ох най-после ви изчетох Grinning
Вече знаем как се казват братята-Марио и Тони. Все пак ще са нови, няма да прибегнат до похвата със Зорница, че си е били в болницата, но чак сега са в нашето полезрение. Тони ще има зависимост,каква ли ще е-алкохол, наркотици, клоня към наркотици. Марио пък го отгледал и ще се откаже да заминава заради него, явно ще е доста отговорен и отдаден към брат си, конфликта с него заради Зорница ще е интересен.  Ако малкият хареса Зорница пръв и мисля, че и така ще стане Марио определено ще се опита да стои на страни от нея дори и да я харесва.

# 418
  • Разпиляна във въображението
Не знам за какво им е финансов директор. Евгения я бива и в това.

# 419
Не знам за какво им е финансов директор. Евгения я бива и в това.

Тя освен всичко и пиар може да бъде. Явно й се отдава, убедихме се. Grinning

Между другото гледам го този Любомир Ковачев в "Скъпи наследници" и си мисля как добре би стоял като злодей в нашия сериал. Добре го играе лош, чак ме кара да не харесвам героя му.

Общи условия

Активация на акаунт