Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 950
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Евгения и за директор могат да я броят. Тя беше навсякъде. Само Банков и Виолета си позволиха да й напомнят къде й е мястото.

# 421
  • София
Отвратителна клюкарка е Евгения...

# 422
 Praynig Дано да не са решили да "развиват" допълнително образа на Евгения , която просто не знае къде се намира и се изживява  като жената на баш-шефа .

# 423
Praynig Дано да не са решили да "развиват" допълнително образа на Евгения , която просто не знае къде се намира и се изживява  като жената на баш-шефа .

Беше той образа й, докато стария Генадиев беше жив. После по мое мнение го забиха в девета глуха за пълнежа. Grinning Не мисля, че има какво да му развиват повече, ще си бъде мъдреца и клюкарката на болницата и в този сезон.

# 424
И аз си мисля, че Бинев ще е злодея този сезон, нужен ни е тъкмо някой нов на когото не познаваме възможностите за лошотия Grinning
Тук много ме радва Диана, предвид че е имала фобия от влечуги, а сега дори се грижи и обича дракончето Animal Dragon Face
Скрит текст:

# 425
 afwitch newsm66 Аз не мога да съм отворена да обичам всякакви същества Twisted Evil

# 426
Брех, докато ви изчета Simple Smile Незнам какво ще е след 27ми Grinning
Радвам се, че все повече са на мнението ми за длъжността на Бинев - по-интересно ще ми е ако се окаже директора на болницата, а не финансов. Определено се очертава като гадняра, ще създава конфликти в болницата, а най-големият ще е с Петър. Даже си мисля, че ходенето по тънък лед на Пешко(от промото) може да са някакви негови опити да премахне директора (защото ако и този път не стане шеф, очаквам да полудее от яд и защо не да се сближи с корумпираните в общината/министерството и заедно с тях да се опита да подхлъзне новия директор, но сам да се оплете в мрежите си)

# 427
Това никога не е било и няма как да бъде. Директора се избира и спуска отгоре с одобрението на всички по веригата на далаверите. Точно защото допуснаха грешката да поставят Банков, който се оказа вироглав и не им тръгна по свирката сега ще гледат много внимателно кого поставят. Затова ми е много съмнително защо си мислим, че ще е Захариев. Той се противопостави на стария Генадиев и не пожела да се фалира АГ отделението навремето. Това няма как да не е стигнало до знанието на онези отгоре, които гласяха Генадиев за министерството тогава. Банков както сам каза успя да вдигне малко шум, но не успя да промени системата. Любопитен съм да видя защо биха избрали Захариев когото не познават, а и бившата му жена спомогна да се прецакат хора чак в министерство вместо някой техен проверен човек.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Колкото повече мисля, толкова повече ми се иска този Бинев да няма длъжност в болницата. Видяхме цялата работа на директорите и на финансовия - нищо. Особено, ако няма лекарска титла, за да участва в случаи и операции. Ще си е жива загуба. И страничен пак може да е гадняр - да се опита да преватизира болницата, а не едно отделение само, както се "опитаха" Виолета и Петър. И изглежда идеален за Романова.

# 429
О,да Бинев и Романова много ще си подхождат.

# 430
yahoo, аз не съм убедена, че в министерството знаят за приноса на Виолета. Ние видяхме какво се случи, но не знаем какво точно е стигнало до тях. А ако съответните лица в министерството са контактували достатъчно с Виолета, ще знаят, че мъжа й е мекушав и би се поддал на изкушения.  Това за АГ-то в миналото според мен го е направил, защото така защитава и личния си интерес. Смятам, че ако става въпрос за някое друго отделение, няма да му мигне окото.
Освен това не знаем коя е новата власт в министерството - може да е имало избори и да са други силните на деня Grinning Grinning
Въпреки това бих искала Бинев да е директор - ще се получат интересни конфликти.

# 431
  • София
На мен В. Бинев много ми е симпатичен, още от "Седем часа разлика" и не искам да е лош. Надявам се да е някой добряга. Само Васко остава да е гадняра и Магда да го вкарва в правия път.

# 432
  • София
На мен В. Бинев много ми е симпатичен, още от "Седем часа разлика" и не искам да е лош. Надявам се да е някой добряга. Само Васко остава да е гадняра и Магда да го вкарва в правия път.

Какъв  е играл там?

# 433
  • София
Беше собственик на българския "Хоремаг" в САЩ, играеше заедно с Мария Статулова.

Редактирам се, объркала съм актьора.

# 434
На какъвто и пост го сложат в болницата, ще им стъжнява живота, на кои повече, на кои по-малко, ако ще е гадняр. Може Захариев да е директор до намирането на нов такъв или все пак той да си остане директор, а героят на Бинев да е на мястото на Виолета, а новото момиче или ще го играе негова дъщеря или гадже, по-скоро дъщеря. Дъщеря, която може би е подтисната от баща си и добрият доктор Тасев ще я спасява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт