Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 968
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
И страничен пак може да е гадняр - да се опита да преватизира болницата, а не едно отделение само, както се "опитаха" Виолета и Петър. И изглежда идеален за Романова.
Досега болницата беше държавна, нали? Значи, чудесен повод да стане примерно частна и тоя тип да е собственик. Така ще си имаме гадняр, който е външен на болницата Grin Така ми харесва, хем новият директор ако е Пешко ще има функция да брани болницата и подопечните си от лошия и ще може Пешко поне в тоя сезон да се покаже като мъж на място.

Аз пък колкото повече мисля за любовния триъгълник, толкова повече си мисля, че наша Зорница ще има пръст в създаването на кашата Grinning Защото двамата братя ако са били толкова близки, дори и да се влюбят в една жена, все ще намерят начин бързо да се разберат. И защото Зорничка твърде дълго я опазиха бяла и добра, в миналия сезон я канонизирахме, в тоя пък може да покаже някоя кривинка в поведението си Joy

# 436
  • София
Не се знае дали бързо ще се разберат. Grinning

# 437
Зорница да дойде да види тук в анкетата колко процента одобряваме малкия брат и тогава да реши в кого да се влюбва. Няма право на повече грешки и третия път искаме да е успешен Grinning

# 438
Мисля, че могат да ни покажат как всеки от тях общува по отделно с нея, така да не се засичат тримата заедно, но братята да си споделят за тази жена, без да споменават името й или нещо по-подробно за нея. Ако това продължи известно време докато  се увлекат/влюбят в нея, има ли нещо, което може да скара двама мъже и то братя,  то това е жена. Не е нужно Зорница да е изцяло виновна за сблъсъкът между тях, пък и дори да е, след това през, което премина ще и го простя Grin

# 439
Ами аз преди месец като започваха снимките си пожелах този път двама да я искат уж за да има повече избор на по-подходящия, но да не стане само по-голяма кашата така.

# 440
То самият замисъл двама мъже и жена между тях си е предпоставка за една голяма каша. Писахте, че големият може да се отдръпне от нея щом разбере, че брат му я харесва също, но той дори да се отръпне няма да спре да я харесва изведнъж. Той вече ще е направил компромис с това, че не е заминал заради него, а сега пък и жената, която харесва да му я отстъпва.... Зорница пак ще бере ядове с тези мъже, няма почивка за нея на този фронт,горката някаква  карма от минал живот изкупва сигурно Grinning

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 09:25 от maichetoo0o

# 441
Фактът, че тя доброволно се опитва да се хвърли от покрива, за мен е символ на това, че сама ще си забърка неприятностите. Затова си мисля, че може и да вземе да хареса двамата в някакъв момент и да се вкара в приключение Grinning

А този новият защо веднага го набедихме за лош, всъщност? Щото мястото на лошия е вакантно ли? Grinning

# 442
Точно това щях да попитам?!В.Бинев има толкова хрисим вид и глас,просто не го виждам в такава роля Simple Smile
Майче,дали не би могла да направиш едно гивче и с целувката на вратата,ей така да си го погледам Simple Smile)Ако можеш и не те затруднявам Kissing Face

# 443
Тя ще хареса и двамата ама по-различен начин според мен, големият като мъж, а малкият като приятел поне така се надявам де Grinning
Амбър, тази когато тя му се нахвърли на вратата му ли? Simple Smile

# 444
Тя ще хареса и двамата ама по-различен начин според мен, големият като мъж, а малкият като приятел поне така се надявам де Grinning
За по-сигурно направи на всички целувки Joy

# 445
Да,точно нея.Е,мислех да не прекаляваме с всички целувки,че и без това прекаляваме с всичко друго Joy

# 446
  • София
Гласът "Васил Бинев" винаги е голям плюс за ролите, които озвучава. Дори само Касъл е достатъчен  Kissing Heart Та малко ме е страх как ще бъде и като актьор...

# 447
Васил Бинев има хубав глас, което е чудесно. Говори и сравнително тихо, което означава, че има всички дадености да е някоя гад, която с тих леден тон ги реже Grinning
Иначе, ако новата девойка не му е половинка и той се заглежда по жените в болницата, се съмнявам, че ще го съберат с Романова, щото няма нищо драматично. Тя свободна, той свободен...по-скоро може да хвърли око на някоя от младите момета.

Амбър, отивай да гледаш гифчета с Батко, с терапевтична цел Stuck Out Tongue

# 448
О,за вас не знам,но аз съм безнадежден случай.Познай какво гледам-Откраднат живот сезон 4 епизод 28!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 449
Хахаххаа, имаш още две седмици да го погледаш. После ще има Go, Batko, go! Grin

Общи условия

Активация на акаунт