Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 39 012
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Добре,ако имате желания за други съм творчески настроена днес, казвайте... тъкмо си упражнявам уменията с програмата Simple Smile
Ето обещаното гиф-че :

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 15:09 от maichetoo0o

# 451
Амбър, спокойно, не си сама - аз в това дъждовно време хапвам сладко и си правя маратон на 4 сезон Blush Е, само на избрани моменти, да не решите, ме съм някоя луда, която гледа от първи епизод JoyJoy

Fairy, незнам и аз защо, на мен лично ми дава вид на такъв, а и да - има отворена позиция за “лош колега”, набираме кандидати за интервю Joy

Аз пък се чудя защо определихме големия брат като “добрия”, а малкия като “лошия”. Даже някой спомена, че си представя малкия да се е забъркал с наркотици, алкохол и т.н. По-скоро си мисля, че може да е преживял някоя кофти болест(само не отново рак) и затова сега да има жажда за живот, както беше в описанието. Абе и него си го предстаям като добро момче Simple Smile

Майчеее,, златна си, супер е гиф-чето!!!! Blush

# 452
Мисля , че в представянето казаха , че малкия е имал проблеми със зависимости в миналото.

# 453
Aз предположих това за малкия, както писа Ванилия заради информацията, че е имал някакви зависимости, та затова предложих алкохол или наркотици Simple Smile

# 454
Майчр, официално те обявявам за Злодей №1 в нашата тема Grin Kissing Heart
Зорница винаги като го целува, му обгръща лицето с ръце, това добавя още очарование на целувките им Grinning

Дона, в официалното описание на Малчо пише, че се е борил със зависимости, затова предполагаме я алкохол, я наркотици. Аз не очаквам да е лош, просто по-проблемен, така да се каже.
Батко засега има само един грях заявен -  че е твърде грижовен Grinning

# 455
Ей,Майче  smile3501 newsm20 newsm51
С доста партньорки  съм гледала Вергов,е така не е бил целуван !!!
Сега като гледах 29 еп.като излязоха от заключеният спешен,той така секси погледна и с такъв подтекст каза:"Добър ден" на Вяра,та нищо чудно,че се влюби девойката CrazyА нейната физиономия беше безценна !

Батко може да ме завладее с глас,обещавам да погледна някое клипче,да се настроя.Имам време до 27,тогава трябва да съм вече в час,а не да витая в облаците  на...4 сезон!!

Дона,ама как ще си помислим нещо такова за теб,гледай си ги по ред от 1 епизод JoyАко си помисля нещо за теб,то важи за всички !

# 456
Моля, моля Grin
Амбър, нали уточнихме, че партньорката му е добрата в целувките Joy
И да си затвърдя титлата от Fairy, за Злодей Grinning ето ви и тази:

# 457
С доста партньорки  съм гледала Вергов,е така не е бил целуван !!!
Факт е, че не бива да подценяваме приноса на Диана за тия моменти. Аз затова и разчитам на нея в идния сезон да има пак вълнение.
Или просто е пламнало нещо, което допълнително ги в вдъхновило Grin

Амбър, ами като минаваше покрай Вяра и й намигна? И в тоалетната. Лошо заблуди момичето той.

А за Батко препоръчвам ето това клипче, първите му 10-тина секунди, после някакви пеят. Но Батко така хубаво бие и намига, че ми е чудесна терапия Grinning Heart Eyes
https://www.vbox7.com/play:c94a971e18

Майче, ако си се заиграла, направи и на онази в неговия кабинет, дето си говореха за моторите Kissing Heart

# 458
Майче, четеш ми мислите! Тъкмо щях да моля за тази целувка!
За зависимостите на малкия явно съм пропуснала, дано вече да е станал добро момче и той BlushBlush
Съгласна съм, че и на Диана очевидно й с3 отдават целувките Kissing Heart Аз сега си припомних един момент - когато той й казва “И тази връзка ти се очертава провал” и тя отговаря “връзка??”, поглежда го, усмихва се два пъти и свежда поглед надолу - има едно много любовно- срамежливо усещане в тази сцена и се чудех дали е актьорска игра или се чувстваш по-така, когато този се е надвесил над теб и те гледа в очите JoyJoy Жал ми стана за нея хахахахаха

# 459
Дона, според мен не беше любовно-срамежлива в онзи момент, а потресена, че той нарича това връзка, при положение, че реално нямат нищо, освен няколкото целувки. Потресе се, погледна го, искаше да му каже нещо и реши, че няма смисъл. А той като пълен тулуп отново я остави да си тръгне просто така...

# 460
Майче,златна си Simple Smile
И сега имам един въпрос,който ме мъчи,ама малко ме е срам,та го слагам в спойлер.
Скрит текст:
Според вас,чий е езика който се показва,неговият или нейният:blush:?На второто клипче.Не ми се смейте,ама много ме гложди пусто любопитство,кой е бил по-настоятелен.

# 461
Ахаахахаха, Амбър, ще ме умориш Joy Hug
Аз казах преди мнението си - че тя беше по-срамежливата в тая целувка. Прави си сама изводите Wink

# 462
Fairy, има логика да е потресена. В такъв случай тези сцени май не ѝ се отдават, да набляга на любовните Blush
Амбър, това е един много добър въпрос, няма нужда от спойлер Wink Зуумнах сега гифчето и определено смятам, че е неговият Smiling Imp Палавник Joy

# 463
Е помолих без смях,това са сериозни въпроси,които вълнуват не само мен,предполагам Joy
Ами тя първо на вратата му скри шапката,и той сега ѝ показа какво може батко ѝ.Тъй ще да са се подредили нещата Simple Smile

Ох,казах без смях,ама добре се посмях с теб Дона:hugs:

# 464
Амбър, с най-топли чувства се засмях Grinning Kissing Heart И не се чудим кой е по-настоятелен, а кой е бил по-добър актьор и е вложил повече от себе си Joy
Обаче така не си помагаш, да знаеш. Отивай да гледаш Батко! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт