Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 39 446
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Амбър, ето толкова съм сериозна, когато обсъждам тях двамата:

# 466
Феъри и аз се шегувам,ще се смееш разбира се,няма такива глупости дето ми хрумват понякога,няма да порасна ей Simple Smile
Погледнах го батко в Vbox ми той не мъцна изобщо.Ама аз очаквам с глас да ме завладее(кой каза,че има секси глас)защото с визия няма да може и да иска GrinningНяма ли някой клипче да говори нещо?

Дона,смразяваш с поглед...нищо ,че си с очила Joy

# 467
Амбър, той говори в трейлъра на Вездесъщият:

https://www.youtube.com/watch?v=EBfHnwgMJjk

В тази връзка, някой знае ли друг филм или сериал с негово участие, освен Вездесъщият и Дървото на живота? Видяло се е, че трябва да се настроим....

# 468
Дона ,благодаря.Ауу наистина страхотен глас,вече има от мен 1 точка .Ако махне тези смешни къдрици и тази бяла брада с този глас и май е висок,ще е приятен за гледане.

И в този филм Духовникова,накъдето и да се обърнеш или Духовникова или Григорова,малко омръзва.

# 469
В тази връзка, някой знае ли друг филм или сериал с негово участие, освен Вездесъщият и Дървото на живота? Видяло се е, че трябва да се настроим....
Отплата. Cериал, има го в Nova play. Там играе мъж, който губи семейството си в катастрофа, осъждат го несправедливо и като излиза от затвора, събира група и започва да отмъщава. Mалко незавършен е само финала, по някаква причина не са направили втори сезон, но иначе е интересен. Друг главен герой, негов партньор, е Орлин Павлов.
Гифчетата са УAУ  Crazy Crazy Heart Eyes
Скрит текст:
За целувката в последното, противно на вас, мисля, че Диана е по-разгорещената  Blush

# 470
О, да, гласът му е мнооого секси! Надявам се стилистите на сериал да се погрижат за останалото Wink

Оф, мани, как ме е яд, че отново Духовникова ще партнира на Карамазов в Дяволското гърло....

Злати, благодаря, ще го погледна

# 471
Павлов има много хубав, дълбок и дрезгав глас Simple Smile
Аз съм със Злати, че Диана е по-настоятелната в целувката, тя е експерта не Вергов Wink Sunglasses
Тази е за Fairy :

# 472
  • Кърджали
Пак сте полудяли... А Майчето никак не ми помага да забравя немското магаре

# 473
Ама как я хвана за коженото яке в тази сцена  Heart Eyes

Сценаристи, режисьори, актьори трябва доста да се постараят със сцените в 5ти сезон, че иначе лошо  Joy

# 474
Майче, благодаря ти, златна си Kissing Heart
Ще ходя пак да правя експертиза Joy

Обещавам да не те тормозя  повече, ама направи и едно на целувката когато отодоха да живеят заедно. И после ще си направим колекция Joy

# 475
Леле,това третото гифче изобщо не го помня от кой епизод е,ама и аз съм една фенка Simple Smile
Ама чакайте сега,уточнявайте ги тези неща:В кое гифче ви е по-настоятелна Диана?На първото е тя,на второто е той ,на третото пак той FlushedСпоред мен,дайте да се уточним да не се обърка някой JoyJoy

# 476
Обещавам да не те тормозя  повече, ама направи и едно на целувката когато отодоха да живеят заедно. И после ще си направим колекция Joy
Hа мен пък това ми беше беше една от малкото сцени, в които не ми изглеждаха убедителни.  
За колекцията, Joy искам да помоля, ако може и тази от 41 епизод, в неговия кабинет, когато го попита дали трябва всеки път някой да умре, за да я докосне.
Aмбър, 2:1 за нея Joy

# 477
Да бе, Злати, наистина ли? Там у тях, когато той й каза да прави квото иска? За мен това е единственият момент, в който им вярвах, че са щастлива хармонична двойка Grinning

Еми направих експертиза. Ц, той е, убедена съм! Joy

# 478
За кое си убедена Феъри?Злати говори като цяло май,че тя е по-настоятелна и в трите гифчета изобщо не му отстъпва на Вергов.А ти за кое точно говориш?

Сега се сетих,че един от най-култовите моменти е:когато отидоха при него и се разсъбличаха още от вратата...

# 479
 ooooh!Чак сега вденах ,че съм  гледала 1-2 епизода от "Отплата" , но нещо  не ми беше удобно времето , не го хванах от начало , после не го пуснаха на повторение и така си остана . Сега може да наваксам , щом го има качен .
Тъкмо ще посвикна с баткото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт