Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 39 437
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
За кое си убедена Феъри?Злати говори като цяло май,че тя е по-настоятелна и в трите гифчета изобщо не му отстъпва на Вергов.А ти за кое точно говориш?
Нали обсъждаме твоя въпрос в скрития ти текст? Ти пита чий е, аз казах негов, Злати - неин. Правих повторна експертиза и пак съм на мнението, че е той. Стана ли ясно сега? Joy

Ели, а така, най-после един разумен човек в тая тема Grinning

Аз пък гледах ето това и мога да кажа, че Велислав Павлов ми е много симпатичен като човек.
https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-velislav … vlov-1-chast.html

# 481
Fairy, да, у тях. Mного изкуствена ми се видя цялата сцена, особено неговата игра  Mr. Green Mоже и да греша, но поради тази причина никога не съм я "преговаряла" Laughing
Амбър, за третото клипче отговарях на твоя въпрос  Joy

# 482
Злати, иди да я преговориш Grin Там той изглежда толкова щастлив, че ми е мъка, че продължи 30секунди.

# 483
Ами точно,смятам ,че двете говорите за различни клипчета,както и да е.
Добре ,кажете в коя серия е тази сцена която обсъждате двете и последното гифче от коя серия  е,моля?

А така,да минава понякога някой трезвомислещ човек да охлажда страстите:)
Ще погледна и аз "Отплата".

# 484
Амбър за тази дето те беше срам да питаш, кой на кого, аз и Злати сме на мнение, че е Диана Grinning
Злати, заповядай Simple Smile :

# 485
Хммм абе по-скоро е неговият, от него сякаш се вида, че идва езика.... ThinkingThinking Ако е нейният, бая трябва да го е награбила Sweat Smile

# 486
Амбър, последното гифче е от 39-ти епизод. Simple Smile
Обсъждаме целувката от 43-ти епизод, ти нали за нея питаше?Simple Smile

# 487
Моля, моля Grin
Амбър, нали уточнихме, че партньорката му е добрата в целувките Joy
И да си затвърдя титлата от Fairy, за Злодей Grinning ето ви и тази:

Да,благодаря Феъри.Аз питам за тази,ама Злати май говори за друга ,затова стана развален телефон Simple Smile
Аз само някои неща знам по епизоди ,ти си енциклопедията тук.
А  не искате ли гифче от несъстоялият се се@с ,там как започва всичко...уау?!

# 488
Искам, ама ме е срам да си кажа Blush

# 489
А гифче как Банков се качва по ескалатора на летището не искате ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Да,Амбър, за това говоря аз. Мисля, че и Злати Simple Smile

# 490
От половин час си мисля - само някой да не поиска гиф-че от летището! Fairy чете мисли Joy

# 491
А гифче как Банков се качва по ескалатора на летището не искате ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

Да,Амбър, за това говоря аз. Мисля, че и Злати Simple Smile

Ако питате Мириел, на нея може да й хареса едно от ескалатора. Wink Grinning
Ох, чета ви и направо не знам какво да напиша, оставяте ме без думи. Пак сте се развихрили яко. Grinning

# 492
Хахаха, Дона, ясни сте ми като бял ден Heart Eyes
Искам да кажа, че при първата целувка на Зорница с Батко, ще си я сложа на аватар Sunglasses

# 493
Хахаха цирк сме тук,цирк Балкански !

Погледнах "Търси се".Велислав ми прави впечатление на сдържан,спокоен мъж.Чаровен грозник с топли очи.Съпругата му ми изглежда по-голяма от него.Мога да кажа,че ще го гледам с удоволствие.
Но не и с патос,както при някои други,аз си падам по луди глави Simple Smile

# 494
Cъщата имах предвид, Aмбър. Kазано директно, за да няма повече недоразумения, мисля, че езика е нейния  Laughing
Mайче, благодаря!
Феъри, ще изчакам гифчето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт