Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 39 023
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Ауууууууу, Fairy!!!! Ще ни мъчиш тук JoyJoy

Значиии, гледам сега първи епизод на Отплата - Велислав не е лош с къса коса, определено трябва да разкара къдриците и брадата.
Май мярнах и малкото братче в сериала, но неговата роля мисля, че ще е малка, та сигурно няма да добием представа

# 496
Амбър, мисля, че двамата актьори - Вергов и Павлов - много добре могат да пресъздадат двата вида любов - единият те завихря, оставя без дъх и зарязва, а другият ти носи топла, уютна и съзидателна любов.
Сега се замислих за горката Диана, какво ли й е било да снима с фурия като Вергов и дали е успяла да се опази емоционално... Thinking

Дона, ще ви мъча, щото вие ме измъчихте и ми нарушихте крехкото душевно равновесие Stuck Out Tongue
Освен това аз съм Му обидена. Той ни заряза и не заслужава моето внимание. Пък! Joy

# 497
Аз продължавам да мисля, че е Диана Grinning
Fairy, това за теб беше нали?  :

И аз много ги харесвах в този кратък момент, защото бяха искрено щастливи, и може би единствения момент, в който го видях напълно спокоен и отпуснат

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 18:36 от maichetoo0o

# 498
Да, благодаря ти от сърце Kissing Heart Прекрасни са тук,той се усмихва, докато целува, а тя го закача Heart

Батко като я нацелува така, ще ми направиш аватар, нали? Innocent

# 499
Да,колко си права.Двама мъже абсолютно на два полюса и със сигурност и любовта им е различна.Велислав е от мъжете ,които са за предпочитане  за съпрузи,а другия- той е за вихрови страсти,но не и за съпруг.Такива мъже опустошават,но и се помнят цял живот.
Наистина,днес се замислих и аз,как ли е да снимаш със звезда.Ти да си начинаещ актьор,и още да те тресе сценична треска,то камери,толкоз народ покрай теб и на всичкото отгоре трябва да се стараеш максимално, за да си на нивото на звездата с която си партнираш...и още по-отгоре на това да внимаваш да не си паднеш по него.Защото с тези сцени едва ли е трудно това.

Още една красота.Ама си се попипват тук-там,направо с кеф си общуват Simple Smile
Майче,а последното(обещавам) за мен!

# 500

Още една красота.Ама си се попипват тук-там,направо с кеф си общуват Simple Smile

Направо трудно могат да ме убедят, че не са се "опознали" Joy

# 501
Fairy и Амбър, ама вие не разбрахте, че те не се познават изобщо извън професионалното Joy .Отвъд шегата, тя каза, че се е чувствала спокойна като са снимали заедно, дали е имало нещо дори моментно между тях, едва ли някога ще го узнаем Simple Smile
Fairy, не знам, зависи дали и аз ще ги харесам...........разбира се Grinning
Амбър, пропуснала съм желанието ти Grinning , от несъстоялия се значи Wink, от състоялия се не искате, добре Joy

# 502
От състоялия се - в никакъв случай, ще ни затворят темата Joy

То е ясно, че историята ще мълчи по този въпрос с опознаването, щото никой от тях не е като някои други да си изливат душите пред публика. Но ще ни позволят да ни остане известно (голямо) съмнение, че са репетирали усилено за тези сцени Joy

От тоя глупав инстаграм как може да се свали снимка, че искам да ви покажа една, ама съм индианец. Sad

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 19:02 от Fairy

# 503
Вече няма нужда да гледам епизодите от сериала, всичко е във форума Heart Eyes

Майче, което не е подходящо за темата, може да се праща на лични JoyJoy

Fairy, аз правя скрийншот на телефона си

# 504
Ето от тук, аз го правя когато съм на лаптопа:
https://downloadgram.com/

# 505
  • Разпиляна във въображението
На горното гифче Банков хич не ми изглежда отпуснат. По средата тялото му сякаш се сковава и почва да я отблъсква.

Иначе нямам против да видя гифче от раздялата.

Когато започнете с припомняне на епизоди и сцени и се чудя аз изобщо този сериал гледала ли съм го?

# 506
Мириел, когато той ѝ казва да прави каквото иска, докато я целува, тя го придърпа към себе си и това промени стойката му. След това я отблъсна, за да ходи да се къпе, а не защото се напряга.
Но да, всеки има различен поглед върху нещата Grinning

Дона, надявах се на по-малко индиански метод, но нищо де, справих се, даже ви нося повече от една снимка.

Първо две на Вяра и Боби, много са сладки на тях Heart

Скрит текст:

Един много хубав Мазов
Скрит текст:

Една забавна снимка на Диана със сатър и с момчето, дето страдаше от шестчасова ерекция
Скрит текст:

И една много красива Диана от някакво коледно парти, която едвам познах, защото не съм свикнала да я виждам толкова женствено облечена и изглеждаща
Скрит текст:

# 507
Fairy, благодаря за снимките, Мазов ме разтопи!!!! Прекрасна усмивка Heart Като си помисля само, че с тази Украйна няма да го виждаме усмихнат в новия сезон, се ядосвам.

Диана е жестока на последната снимка - спешно да си купи повече рокли и червила Grinning

# 508
Fairy, благодаря за снимките, Мазов ме разтопи!!!! Прекрасна усмивка <3 Като си помисля само, че с тази Украйна няма да го виждаме усмихнат в новия сезон, се ядосвам.

Диана е жестока на последната снимка - спешно да си купи повече рокли и червила Grinning

Да и да, и на двете неща, които си казала. Мазов е чудесен и много ми се иска поне да ни дадат хумора му, който много ми липсваше през втората половина на предния сезон.

Диана още живее в света на бунтарството. Тепърва ще открива света на жените Grinning

Понеже аватарът ми стоя достатъчно със затворени очи и потъгувахме заедно и сме готови за новите неща, ако някоя от вас попадне на снимка на докторката, на която не е твърде кахърна, да ми я метне да си сменя аватара Grinning И побързайте, щото следващата стъпка ще бъде да сложа Батко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 509
Fairy, предлагам ти една от тези снимки. Изглежда ми твърде щастлива, няма следа от кахърен вид. Grinning

Скрит текст:

Скрит текст:

И един бонус - снимка на батко Марио, в случай, че решиш да си слагаш негов аватар. Wink п.с С този поглед нашата Зорничка ще си падне по него веднага. Smirk Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт