Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 39 030
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Много ти благодаря, Яница, първата е чудесна Heart

Към Батко съм благосклонна, но все пак ще трябва да се потруди за сърцето ми Joy

# 511
Моньо е много готин на снимката, колко искам да видим пак този саркастичен и усмихнат герой  Blush
А Диана е прекрасна и широко усмихната Heart

Диана още живее в света на бунтарството. Тепърва ще открива света на жените Grinning
Ох, все едно чух майка ми да го казва, тя е постоянно "стига с тези дънки и кецове, облечи нещо по-женствено" Joy

# 512
  • Разпиляна във въображението
Батко на работа

# 513
Много ти благодаря, Яница, първата е чудесна Heart

Към Батко съм благосклонна, но все пак ще трябва да се потруди за сърцето ми Joy

Къртовски труд ще му трябва хаха. Joy Ние не сме лесни за спечелване. Аз съм още 50/50, чакам да видя дали ще ме впечатли. Все още съм с единия крак при магарето, а с тия гифчета тук допълнително ми се усложнява ситуацията. Майчето е опасна, подбрала е най-любимите ми моменти. Heart

# 514
Ето ги обещаните гиф-чета за Амбър Bowtie Smiling Imp :

# 515
Когато започнете с припомняне на епизоди и сцени и се чудя аз изобщо този сериал гледала ли съм го?
След безкрайните изгледани повторения на любимите им сцени не се съмнявам, че са способни да изкоментират вече и всеки кадър. Нормалните хора от едно гледане няма как да запомнят тези подробности.
Не виждам никой друг сериал който не се излъчва в момента да има толкова изписани теми между два сезона. Очевидно е, че феновете тук са във вихъра си и написаното няма изчитане. Не успявам да им следя мисълта напоследък.

# 516
Fairy,  и аз съм за първата снимка на Диана Wink
А за снимка на Марио.... първо да се докаже Wink
Майче, май само аз не си поисках гиф-че, но не се сещам за сцена, май изредихте всички хубави Joy  И да живеят кецовете!!

# 517
Майче, след снимката на Мириел влизах да кажа, че съм 90/10 в полза на Батко. След тия гифчета...не знам и аз какво да кажа Joy

А за бунтарството аз не го казвам с упрек, напротив, радвам й се. Аз самата почнах да нося рокли на доста късни години Simple Smile

Яху, виновни сме Blush

# 518
Когато започнете с припомняне на епизоди и сцени и се чудя аз изобщо този сериал гледала ли съм го?
След безкрайните изгледани повторения на любимите им сцени не се съмнявам, че са способни да изкоментират вече и всеки кадър. Нормалните хора от едно гледане няма как да запомнят тези подробности.
Не виждам никой друг сериал който не се излъчва в момента да има толкова изписани теми между два сезона. Очевидно е, че феновете тук са във вихъра си и написаното няма изчитане. Не успявам да им следя мисълта напоследък.

Махнат ли се обясненията в любов към Банков и Зорница, мненията за сериала ще напълнят едва една тема.

# 519
Охххх , налюбувах им се на тези двамцата 😍

Тамън бях започнала да свиквам с идеята за баткото и вие тук ме върнахте обратно в този пожар 🔥🔥🔥

Не знам какво трябва да направи Павлов и колко трябва да е всеотдаен към нея , че да ни плени поне на половината 😏

# 520
Хора, ако е проблем, можем да се придържаме строго към новините за сериала. И да, няма да пълним темата. Принципно сега си кудкудякаме, щото така и така чакаме началото и няма нищо интересно.

# 521
Просто имайте малко спирка. В крайна сметка Вергов няма да участва в сериала, а едно 80% сигурно само за него се говори.

# 522
Майче,много си мила, благодаря.
Това беше ,от мен няма да чуете повече за тези хубостници Simple Smile

# 523
  • Кърджали
Аз не виждам проблем с "лиготиите" в момента. То новини няма, трябваше темата да загине и да възкръсне в началото на новия сезон. А така, тука си е една компания, където е приятно човек да се отпусне човек и да се полигави.
Пък и като почне новия сезон съм сигурна че дълго време /сигурно до края/ ще има сравнения и коментари. Което не е лошо. Все пак емоции са си това...
Харесах си и аз едно от гифчетата. То само едно ли, ако може да си направя "гифче" от всичките им сцени заедно и да си ги гледам. Да не се мъча да поскачам из сериите.

# 524
Ние го правим за да минава времето до премиерата, щом това е такъв проблем за вас, няма да коментирам, не искам някой да се чувства некомфортно заради мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт