Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 39 019
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Е, Майче недей така, не си виновна ти за нищо, всички луди сме в кюпа Simple Smile Както каза - да минава времето Simple Smile Трябва да чешем езиците с нещо Joy

Щом трябва, спирам.

# 526
В интерес на истината е възможно да сме прекалили в даден момент. Съзнавам, че голяма истерия стана около така коментираната от нас двойка в сериала, но какво да се прави, както каза Дона чешем си езиците. Grinning Задълбочихме се доста наистина и го приехме може би твърде лично. Съжалявам, ако много сме досадили на някой в темата. Аз лично тук намерих мястото и хората, с които да си изразявам емоциите и мислите около сериала (понеже около мен няма кой да ми се върже на акъла, ще ме вземат за хахо Grinning ) Много ми харесва да си лафим тук, компанийката е забавна. Сигурна съм обаче, че като започне сезона ще се успокоим и ще влезем в крак със събитията или по друг начин казано ще оставим Вергов намира. Grinning

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 22:43 от yanitsa.s

# 527
Просто имайте малко спирка. В крайна сметка Вергов няма да участва в сериала, а едно 80% сигурно само за него се говори.
Благодаря, че го каза. На моменти ми идва да се отпиша. Като тема за турски сериал е станало тук.

# 528
Просто имайте малко спирка. В крайна сметка Вергов няма да участва в сериала, а едно 80% сигурно само за него се говори.
Благодаря, че го каза. На моменти ми идва да се отпиша. Като тема за турски сериал е станало тук.
Ми кажете си,де. Ето, казахте, спираме, мир Simple Smile

# 529
Обещаваме! Спираме да обсъждаме онзи! Grinning Обещанието влиза в сила от този момент. Laughing

# 530
Ето ги обещаните гиф-чета за Амбър Bowtie Smiling Imp :

Какви батковци, какви пет лева след това ?

# 531
Кой може да има претенции към това ,което си пишем тук ? Просто това е темата на тази компания
Не задължаваме никой да идва,да чете на сила и да се нерви .
Да си направят друга  седянка _ стерила и съвсем по темата ,без критики и разни закачки.

# 532
  • Разпиляна във въображението
Ели, не искам да се караме и сочим с пръст. То си е видно, че никой не е задължен да чете и т.н. Така и се получава. Но съгласете се, че темата е за сериала, а компанията понякога се отплесва, а не феновете на Банков/Вергов няма какво да внесе в темата. То и няма какво.

След малко в Тази неделя, ще има интервю със Силвия Лулчева и съпруга й Васил Бинев. После ще има и такова с Йоана Буковска.

# 533
Аз мисля, че няма нужда да се напрягаме излишно:) Големи хора сме, хубава компания сме, така че смятам, че лесно можем да си кажем кой какво го боли и как да го променим, без да има сърдити, обидени и напуснали Grinning
А и след две седмици нещата рязко ще влязат в релси.
Честно казано, аз съм жадна за новини, ама няма, стиснати са гадовете.

Абе това предаване Тази неделя по коя тв го дават да им хвърля едно око?

# 534
По Бтв. Младо семейство се оказаха Лулчева и Бинев. Само 20 г. заедно. Мисля, че има потенциал да е лош в сериала.

# 535
Гледах, гледах, и ги изпуснах. Sad
Мириел, разкажи нещо интересно от интервюто.

# 536
# 537
Гледах, гледах, и ги изпуснах. Sad
Мириел, разкажи нещо интересно от интервюто.

Ето интервюто.
http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/ljubov … -vasil-binev.html

# 538
Не знам как си го представяте този очевидно добър човек с приятен глас да изпълнява ролята на злодей. Бинев би трябвало да се окаже доста талантлив актьор за да успея да го възприема като много негативен образ. Жена му обаче щеше да е много подходяща за гаднярка. Повече залагам на Захариев, че би могъл да се превърне в заместител на Виолета.

# 539
yahoo, сигурно много актьори, играещи злодеи, са всъщност добри хора с приятни гласове....

Общи условия

Активация на акаунт