Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Хаха, Илиана, привиждат ни се навсякъде вече Grinning

Майче,това е от сегашните снимки на пети сезон.

# 46
Идвам с едно много готино магаре, малко брадясало, но нищо. Grinning Снимката е от репетициите за новата постановка, в която ще играе.
Скрит текст:

# 47
Уж не понасям брадясали мъже JoyBlush
 Всякак му ходи на това магаре, еййййй

# 48
Голям е идиот, значи Heart Казвам го с цялата ми любов Grinning
Иначе от снимките му някак лъха огромна любов към театъра. Може би да снима филми и сериали му е интересно, предизвикателно и т.н.,но от всичко си личи, че голямата му любов е театъра. И като се има предвид в колко много постановки участва, някак си разбирам защо би решил да се откаже от сериала. Но пък от друга страна лятото може да се поосвободи Grinning

# 49
Бонбон Heart Eyes
Дона и аз така, ама за него правя изключение Bowtie

# 50
Харесвам Наумчо , как снимането на сериал му се  вмества в учебната програма  newsm78
Като гледам племенницата ми  какво учене хвърля ..., но пък той може да не е отличник .

# 51
Явно е добре организиран с наличното си време, познавам хора, които имат само едно нещо да свършат и пак не могат да го направят като хората и такива като Наум справящи се, без едното или другото да страда. Все пак се надявам в ученето всичко да е 6  Simple Smile

# 52
Fairy, ще можеш ли да пуснеш една анкета относно новите, как ги приемат, дали се харесват и т.н. ?

# 53
https://youtu.be/nHl2K5aaPQQ
Няма как да не я споделя с вас. Тази песен ми направи впечатление още от промото за 43 епизод. Ето я цялата. Подхождаше на магарето и нашата Зорница. Grinning Любима ми е. Heart

# 54
Майче, добавих някаква, не знам дали това е което искаше, но в ранни зори толкоз може да измисли спящият ми мозък Grinning

Ели, не знам дали сега са се променили нещата в Медицинския, но преди години, като ние бяхме млади и половинката залягаше над учебниците, винаги е казвал, че последната година със стажовете и изпитите му е била най-лека и тогава се е почувствал студент Grinning
Вероятно Наум го спасява това, че вече е последна година, в началните ми се струва абсурд да може да съчетава нещата. Иначе по АГ се беше похвалил, че  го е взел с отличен, умникът ни той Simple Smile

Яница, песента е много яка и да, много им отива Heart

# 55
Прекрасни снимки на Диана  Heart аз много я харесвам и тук, по момичешки сладка Simple Smile :

Скрит текст:
А на тези двете е изключително женствена:
Скрит текст:
Скрит текст:

Оо, да ! На последните две е икона направо !

# 56
Fairy, бладогаря за анкетата, да това имах на ум Kissing Heart Simple Smile

# 57
Моля Hug
Като гледам резултатите, тегаво ще започнем новия сезон Grinning
Айде, батко има някакви минимални шансове, ама Малчо е направо обречен. Мириел трябва непременно да го вземе под крилото си Grinning

# 58
Ааа, ще видиш как като го поизтупат малко и ще изпоприпадаме тук всички пред компютрите Grinning Grinning
Стилистите на сериала да се стегнат Grinning

# 59

Ама вярно сме много лоши Grinning никакъв шанс не им даваме,но пък това и може да е за добро, то от тук нататък могат само да ни впечатлят, силно се надявам това да е случая, а не цял сезон да мрънкам заради тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт