Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 39 011
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Аз мисля, че може да й е и баща, който я държи изкъсо или нещо такова, като Тасев и помага да стане по-независима от него. Но ако са двойка, разликата между тях ще е още по-очевидна от тази на Галя и Захариев, макар че би ми било интересно защо ще си е паднала по него.

# 556
Аз се надявам да са баща и дъщеря, че ми писна да гледам млади момичета в любовни отношения с мъже на възрастта на бащите им. Пешко и Галя стигат.

Peace Има и добри примери /в смисъл успешни двойки/ , но някак е  против  законите на природата .

# 557
Аз мисля, че може да й е и баща, който я държи изкъсо или нещо такова, като Тасев и помага да стане по-независима от него.
Hяма ли да пресолят манджата с вкарването на две роднински двойки, в които единия държи изкъсо другия. Hо не ми се вярва и да са в любовни отношения. 

# 558
А може той да е лош, а тя да е добра и да е в комбина с лекарите и да се опитва да му противодейства.

# 559
Разглеждайки по-добре промо снимката сега(не бях я огледала особено, освен, че веднага се сетих, че копират снимката на Приятели) забелязах, че са ни дали само Калин, Наталия+ бебе Ана Hug , Бинев, Захариев, Галя, Зорница и братята- май те ще са основните сюжетни линии през сезона.
Чудя се защо Мазови, Боби и новото момиче ги няма, дали просто, защото ако ги сложат и тях на снимката ще стане пренаселено предвид начина на подредба или защото техните истории ще останат на втори план.

# 560
Така започнаха Банков и Огнянова,небрежно  и игриво,а какво стана после!

https://www.vbox7.com/play:77f121dd0f

# 561
Като цяло Мазови и Боби и Вяра са с леко второстепенно участие в сравнение с другите истории. Във видеото все пак ги има, може би наистина ако ги сложат и на снимката ще стане много пренаселено.

# 562
Предвид отношението ми към историята на Мазови с бебето, хич не ми се иска и да ги гледам централно с нея, толкова ме е яд, че ги забиха с нея просто и се очертава да не се подобри положението..... Unamused
За Боби, дано този сезон да бъде по-добре използван героя отколкото в 4-ти, че в него само около Вяра се въртеше и то не продуктивно и интересно.

# 563
Мисля, че са искали да акцентират върху историите, които ще видим поне в началото - незнам защо, но ми се струва, че Мазови ще се включат по-натам в сериала (нали са в Украйна). И да, ще стане пренаселено Simple Smile

В тази връзка искам да ви покажа една снимка, която предполагам е първообраза на нашето промо и тази на “Приятели”. Много известна и впечатляваща фотография и, за разлика от другите две, не е фотошоп Simple Smile

# 564
Аз бих се радвала ако редуцират основните сюжетни линии, защото иначе не им остава време да развият всичките и става лека боза.

# 565
Дона, снимката е направена при строежа на Рокфелер център в Ню Йорк, озаглавена е "Обяд на върха на небостъргач" Simple Smile

Наистина се надявам да развият всички истории плавно и да дадат време за всяка от тях, а не да започнат една за 4-5 епизода и след това да я зарежат за 6-7.

# 566
В тази връзка искам да ви покажа една снимка, която предполагам е първообраза на нашето промо и тази на “Приятели”. Много известна и впечатляваща фотография и, за разлика от другите две, не е фотошоп Simple Smile

Само  като гледам снимката , ме подкарва да пия Деган... Rolling Eyes Shocked

# 567
Майче - аха, аха, много ми е любима Heart Eyes

Ели - цяла опаковка Деган ще ти трябва Grinning

Fairy, за съжаление наистина станаха твърде много сюжетните линии. От друга страна не ми се иска да виждаме само 5-6 човека през целия сериал, все едно не работят други в цялата болница. Малко баланс трябва в историите.

На мен много ми се иска да видя повече от някои второстепенни връзки, като Врабчев и Стаменова, но едва ли Sad

# 568
А и ще имаме четири епизода на седмица Simple Smile така по-бързо ще ни върви действието както се получи в последните две седмици на 4-ти сезон, че с тези три на седмица, направо ме убиваха Grinning
Дона, ако по-малко дават как Евгения се бърка в живота на останалите, главно в този на Калин ще се отвори място и за другите герои Joy

Ели, и аз изпитвам ужас от височини, но когато бях в Ню Йорк знаех, че ще съжалявам ако не се кача на Емпайър Стейт Билдинг. И наистина не съжалявах, невероятна гледка Heart Eyes  , макар че пулса ми в този момент сигурно е бил 180 и нямах търпение да сляза Joy

# 569
...Ели, и аз изпитвам ужас от височини, но когато бях в Ню Йорк знаех, че ще съжалявам ако не се кача на Емпайър Стейт Билдинг. И наистина не съжалявах, невероятна гледка Heart Eyes  , макар че пулса ми в този момент сигурно е бил 180 и нямах търпение да сляза Joy
Деган с Лексотан.. Joy и мога да погледна отвсякъде , само да не падна  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт