Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 967
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Не е нужно да виждаме 4-5 човека цял сезон, аз искам всички да си ги виждам, свикнала съм с тях и им се радвам. Но трябва да има баланс в екранното им време и също така трябва да си има първостепенни и второстепенни сюжетни линии, както си е обичайно в сериалите. За да може първостепенните да се развият докрай, а второстепенните да ни показват другите герои Simple Smile

Тая снимка нависоко много ме стресира и очарова едновременно Grinning

# 571
Деган с Лексотан.. Joy и мога да погледна отвсякъде , само да не падна  Rolling Eyes
Не пих нищо, но сестра ми се оплакваше, че ще и счупя ръката ако продължавам да я стискам силно Joy

Гледайки визитката на малкия брат, той е по-голям от очакваното - на 34 е актьора, изглежда ми по-малък. Явно батко му няма да му има много доверие да се оправя сам, щом ще се откаже да заминава само заради него.

# 572
Ееее, няма му доверие, къде отиде братската любов Joy

# 573
Явно проблемите му със зависимостите са доста сериозни, щом Батко не смее да го остави сам. Или просто Батко е свръхпротективен и го гледа като писано яйце Grinning
Ама интересно, на 34 означава, че май все пак ще е по-малък с няколко години от бъдещия си обект на въжделения Thinking Grinning
Аз очаквам с интерес медицинските сблъсъци между двамата братя, предвид специалностите им обещава да бъде любопитно Simple Smile

# 574
Мхм, сблъсъците им ще са на няколко фронта, не само заради Кошутката, така че тя няма да е изцяло виновна за разрива между тях Joy . Maлкият май ще е свикнал да получава това, което иска и брат му се е отказвал от неща заради него. Дали ще направи компромис със себе си и да се отдръпне от Зорница в полза на малкото си братче? Ако го направи, той пък ще е толкова благородно тъп Joy

# 575
Мхм, сблъсъците им ще са на няколко фронта, не само заради Кошутката, така че тя няма да е изцяло виновна за разрива между тях Joy . Maлкият май ще е свикнал да получава това, което иска и брат му се е отказвал от неща заради него. Дали ще направи компромис със себе си и да се отдръпне от Зорница в полза на малкото си братче? Ако го направи, той пък ще е толкова благородно тъп Joy

Е, Зорница пак ли ще я вкарат в отношения тип ” много те искам,ама не мога „?

# 576
Е, Зорница пак ли ще я вкарат в отношения тип ” много те искам,ама не мога „?
Според мен едва ли ще повторят схемата, затова аз лично залагам, че ще са тип „ох, и двамата ги харесвам, какво ще правим сега” Grinning Очаквам тя да забележи единия, после другия да й попадне в полезрението, той да е настоятелен, тя да се колебае...всъщност, надявам се да не съм права, щото не искам да гледам сюжет в стил „една мома разиграва двама братя”  Grinning Ноо, никой не знае какво им е хрумнало на сценаристите, тука само си гадаем Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 07:44 от Fairy

# 577
Аз пък си мисля, че е грешно да възприемаме малкия брат като някое лигаво момченце, което все още има проблеми и зависимости и е свикнало да получава всичко. По-скоро смятам, че зависимостите и болестта(за която споменаха) в миналото, го променят и го правят по-борбен - мисля, че в интервюто казаха, че сега, след трудностите, той ще е изпълнен с нова воля за живот. Според мен малкият ще ни изненада приятно.

Fairy, нали знаеш, че на сценаристите след време им хрумва точно това, което ние си гадаем Joy

# 578
  • Разпиляна във въображението
Тони може да се опита да избяга от покровителството на брат си.

# 579
Тони може да се опита да избяга от покровителството на брат си.
Твърде вероятно, той нали каза, че загрижеността на брат му ще му тежи.

Дона, права си Simple Smile

# 580
  • тук, на мястото си
Янина Кашева каза, че само първия сезон е бил готов сценария и артистите са знаели предварително докъде ще стигнат героите. Оттам нататък всичко е било по три серии и  снимането било много трудно.
Така,че сигурно четат не само тук и фейса, какво да правят като зациклят.

# 581
Не мисля, че ще е лигльо, по-скоро свикнал брат му да върви след него и да се отказва и прави неща за него. Ще бъде сигурно жизнен и забавен, но явно все още не спечелил доверието на брат си, че няма да се върне към старите си пороци. Като избере Зорница брат му, защото това смятам, че ще е 100% сигурно, тя няма да има някакви съмнения относно към кого изпитва чувства, както казах преди тя може да харесва малкия като човек и приятел, но батко му като мъж......... по-скоро ще се колебае заради това, че застава между двама братя и всява конфликт.  Simple Smile

Опитах се да пиша с имената им, ама все още  ми е странно и не можах  Grinning

# 582
Мириел, надявам се да се опита и да успее да избяга от покровителстването на брат си. #nabatkobratcheto Joy

Алфея, те нека да четат, ама да се съобразяват малко с желанията ПЪК! Те само щуротиите ни взимат под внимание Joy

# 583
Алфея, ако имат затруднения, да наминат, ще им дадем една торба идеи Grinning

Майче, не знам...Зорница е живяла седем години в сянката на един мъж, съобразявайки се с нуждите му и пренебрегвайки своите. След това повтори упражнението и отново постави себе си на заден план. Ако види внимание от страна на двама мъже, които тя харесва като личности, не съм убедена, че няма да се изкуши да бъде желана и от двамата, а тя да кокетничи между тях Grinning

# 584
Искам да видя Диана да кокетничи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт