Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 939
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
То думите вярно са много хибави , ама на мен ми звучат като за Зорито да са написани..... Мисля, че много точно се отнасят за нея. 
И аз това си помислих. Както и, че ако се отнасят за него, ще има да си лепят двамата разбити парчета сърце Joy

Девил, в никакъв случай. Само изразявам задоволство Stuck Out Tongue Winking Eye

# 616
Mислех си днес, че батко също ще носи емоционален товар и ще се доближава по някакъв начин до образа на Банков, за да ни спечели по-бързо сърцата Laughing Mагарии няма да са му позволени, то е ясно  Mr. Green Mного е хубава снимката Heart

# 617
Аз пък вярвам, че Батко много ще я обича и много ще й даде. Ма не знам защо, няма причина да го мисля, просто кристалната топка така ми говори Grinning

# 618
Не знам каква е тая празнота в него, ама хайде само да не е заради някоя жена, която е загубил, че като знам какво направиха с онази съпруга... Grinning Иначе на тази снимка е хубав, играл е фотошоп. Grin

# 619
Не знам каква е тая празнота в него, ама хайде само да не е заради някоя жена, която е загубил, че като знам какво направиха с онази съпруга... Grinning Иначе на тази снимка е хубав, играл е фотошоп. Grin 
Ако и двамата са загубили някого , ще има да се "лекуват" взаимно , а ние ще мислим ,че се свалят Joy
Аз  прегласувах в анкетата  Embarassed - за баткото  Laughing

# 620
Хаха, Ели, ще влезеш ти в правата вяра Stuck Out Tongue

По-скоро ранната загуба на родителите, постоянните грижи за брат му, проблемите с него, със зависимостите му, със здравето му, така и не са дали възможност на Батко да помисли за себе си, за любов, за връзка. И затова му е празно в душата. Докато не срещне Кака Smile

# 621
И аз мисля , че със загубата на родителите му ще е свързана празнината в него. Може би и ще се обвинява за проблемите на брат му. Надявам се не става въпрос за жена , да не дойде пак някоя от отвъдното....

# 622
Опазил господ! Такива скелети да не се вадят от гардероба моля. Laughing

Fairy, хубава снимка имаш, харесва ми. Wink 

# 623
"Феичка" и Яница облякоха розовите екипчета  Laughing  на  каката .

# 624
"Феичка" и Яница облякоха розовите екипчета  Laughing  на  каката .

Много ясно, аз казах, че съм готова за новата любов Sunglasses

# 625
"Феичка" и Яница облякоха розовите екипчета  Laughing  на  каката .

Разбира се, вкарваме позитивизъм с тях. Wink Нали знаете розовото екипче символ на какво е? Grinning

# 626
  • Wonderland
Нали знаете розовото екипче символ на какво е? Grinning
На какво? Това някакъв форумен символ ли е, или съм изтървала нещо?

Прегласуване мога и аз да направя, но като минат няколко серии, иначе продължава да е под ножа Joy Мен само  с поглед на лошо момче не мож' ме спечели Stuck Out Tongue Winking Eye Той и Онзи беше красавец, със студен поглед, ама магаре Heart

# 627
Нали знаете розовото екипче символ на какво е? Grinning
На какво? Това някакъв форумен символ ли е, или съм изтървала нещо?

Това с екипчето ние си го измислихме. Когато е в розово винаги става нещо хубаво, а ако е с черното не е на добре. Grinning

# 628
  • Разпиляна във въображението
Fairy, мерси! Страхотна снимка Simple Smile 

Браво на Бате! Мой човек. Сега да вземе да излезе и за Малчо същото. Добра четворка ми се очертава.

# 629
Нали, разкошна е снимката Heart Радва ме повече от самото промо Grinning
Чакам с нетърпение да видя какво са приготвили за Малчо:)

Общи условия

Активация на акаунт