Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 931
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
Това "отново" лееееко не ми харесва. Надявам се това да е само изоставена жена в миналото, а не някакви по-големи драми.

# 631
Това "отново" лееееко не ми харесва. Надявам се това да е само изоставена жена в миналото, а не някакви по-големи драми.
Направо се надявам изобщо никаква жена да не се споменава даже Grinning Макар че предвид годините му е очаквано да е имало поне една жена, но дано да са все пак семейни страдания.

# 632
Дона, заповядай Simple Smile :

# 633
Този ще е щастливо разведен,предвиждам аз Bowtie
Страхотни аватари имате с Яница.Особено на Яница Heart Exl

# 634
Оф, айде дано няма настоящи, бивши луди или в кома жени Joy 

# 635
Майче, много ти благодаря Kissing Heart (не мога да повярвам, че го поисках хехе)

И ан мен ми харесват аватарите - едни щастливи Heart

Абе да не се окаже Марио баща на Тони JoyJoy (по един друг сериал хахахахаха)

# 636
Благодаря, Амбър, и аз му се радвам, щото е ухилена Simple Smile

А, да бе, разведен, кога е имал той време да се ожени Grin Цял живот Зорница е чакал, помнете ми думата Grinning Друг е въпросът на нея останаха ли й сили да обича някого всеотдайно.

# 637
За да бъде отново цял трябва да е преживял любов, да се е отказал или тя да се отказала заради брат му. Зорница има двоен опит.

# 638
Ясно е, че е имал някоя любов и той, ама дано тя да е приключила напълно, а не и тя случайно да се върне

# 639
Да, за да се затвърди образът на Зорница на пълен неудачник в любовта.
Не вярвам да повторят историята. Ако е имало друга жена, ще я споменат мимоходом, колкото да знаем защо е многострадален и толкова. Тука имаме друга драма, на която да наблягаме - дебнещото в засада малко братче Smile

# 640
И аз не очаквам дебнеща в сенките жена, само такава в миналото. Това ми оправдава цитата.

# 641
Историята няма да я повторят, но като ви чета, все повече се замислям, че Зори пак ще остане на сухо

Чакам си фотосесията на Тони Ковачев аз Simple Smile

# 642

Благодаря ти Амбър! Това ми е една от любимите снимки на Зорница. Много нежно излъчване има тук. Heart

Тази също, прекрасна е! Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 19:33 от yanitsa.s

# 643
Fairy, опитваш се да ни придърпаш всички към отбора на баткото ли?
'убавец е без съмнение! Heart Eyes Heart
Ама трябва и като отношение да ни спечели! На него не му е разрешено да бъде задн..... магаре Joy

Ух, мозъкът ми явно е доста промит, щом като видях думите веднага се сетих за: "Искам да забравя, че имам сърце, а то непрекъснато ми напомня за себе си...
 (дори само, когато минаваш покрай мен)"

Ох, тези откровения на Банков ме разтърсиха и мене !

# 644
Според мен Марио трябва да е преживял,провалена връзка или брак.Да е достатъчно изстрадал,за да може да  оцени изтерзаната душа на Зорница.Няма как да е някакъв щастливец в любовта,трябва да имат общи теми с нея,неща които да ги сближат извън професионалните теми...и така да пламне нещо.
Малкия ще се намеси и той за съспенс,но точно там ще е разминаването,ако е още зелен в любовта,няма да има допирни точки с нашето Зори.

Общи условия

Активация на акаунт