Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 939
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз сутринта видях такъв билборд на Сточна гара. Зорница обаче май гледаше напред, не се беше обърнала към баткото. Може и да се бъркам, утре пак ще погледна.

# 601
Нещо, снимчица? Wink

Поликсени, да, говорихме го като излезе новото промо, но истината е, че реално не знаем какво ще се случи с него, какво значи тази количка

# 602
Дона, мисля, че ще се въздържа да го снимам, щото колегите съвсем ще ме сметнат за невменяема Joy Кака не гледа към Батко, да, гледа напред.

# 603
  • тук, на мястото си
В уикипедия срещу името на Юлиан Вергов  пише - доц. Виктор Банков (сезон 4), срещу името на  Диана Димитрова – д-р Зорница Огнянова (сезон 4–).
Все мислех, че ще турят едно тире и на Вергов и ще вземат да ни изненадат, амааа....

# 604
Не искам да ти давам празни надежди, но не вярвай много на Уикипедия - там всеки може да редактира и да напише каквото иска.

Fairy, от днес започвам да обръщам внимание на билбордовете Grinning

# 605
Щом гледа напред,може Батко да не го огрее😄Да не гледа към някой кацащ самолет???Още не ме е напуснала надеждата,що ли тъй?Извинете ме,хвана ме лигата.....

# 606
О, аз мисля, че промото доста недвусмислено ни намекна какво да очакваме. На тази снимка за мен лично по-знаковото е не накъде гледа Зорница, а това, че Малчо така свойски е положил ръчица на рамото й. Ще има игра там, усещам го Grinning

А Калинчо пък съвсем сам си стои изправен над пропастта...Thinking

# 607
Аууу, Батко заслужава отделен пост Heart Eyes

Д-р Ковачев има едно голямо Heart от мен Grinning Усещам, че с героя му много добре ще се спогодим Heart Eyes

П.п Точно преди малко си мислех,че като са направили фотосесия, е редно да я видим. Ако ни дадат по едно такова за всеки герой, ще съм им много признателна Simple Smile

# 608
Аууу, Батко заслужава отделен пост Heart Eyes

Д-р Ковачев има едно голямо Heart от мен Grinning Усещам, че се героя му много добре ще се спогодим Heart Eyes

Е, сега вече ми хареса !

# 609
И на мен,и на мен Simple Smile

# 610
А! Къде я намери тази снимка? Че и фамилията му?

Ох, незнам, още имам едно наум, ще го преценя, като започне Thinking

# 611
Във фейсбука на сериала ми излезе.
Много ми харесват и думите, които вървят с него. В смисъл, че предвещава да е от любимите ми типове персонажи:))

# 612
Ясно, благодаря Simple Smile
Думите са много хубави, докоснаха ми душичката Heart Eyes Той.... ще видим Joy

# 613
То думите вярно са много хибави , ама на мен ми звучат като за Зорито да са написани..... Мисля, че много точно се отнасят за нея. 

# 614
  • Wonderland
Fairy, опитваш се да ни придърпаш всички към отбора на баткото ли?
'убавец е без съмнение! Heart Eyes Heart
Ама трябва и като отношение да ни спечели! На него не му е разрешено да бъде задн..... магаре Joy

Ух, мозъкът ми явно е доста промит, щом като видях думите веднага се сетих за: "Искам да забравя, че имам сърце, а то непрекъснато ми напомня за себе си...
 (дори само, когато минаваш покрай мен)"

Общи условия

Активация на акаунт