Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 591
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Aми за друго ни подготвят с промото  Mr. Green A и на пръв поглед, не си подхождат. Mалчо си изглежда точно Mалчо до Диана  Laughing, макар и в реалния живот да е по-голям от нея. Hо може и да ни изненадат  Grinning

# 706
Аз си го представям така :

# 707
  • Разпиляна във въображението
Има тим Тони, бре

# 708
Точно влизах да кажа, че Мириел официално взе Малчо под крилото си.
Вие оставете как изглежда, всичко е до игра и грим. Тя и Диана изглежда на 27, ама в сериала си я докарват до 35-6 без проблем.

# 709
Само чакам да започне сериала и може и да й го открадна на Мириел JoyJoyJoy

Злати, на Диана само един й подхожда, ама той заминА!  Joy

Veracruz, мммммммного добре си го представяш Heart Eyes

# 710
 newsm78 Тука май ще се врътне още една тема до започването на сериала  Laughing

# 711
newsm78 Тука май ще се врътне още една тема до започването на сериала  Laughing
Ако ни пуснат снимки и на останалите, една няма да стигне Grinning
Чакам с нетърпение такава и на девойката. Защото за братята казаха по две-три приказки, но тя за момента е пълна енигма каква е, що е и какво не й е наред Grinning Защото, нали, в нашата болница всички са с някакви проблеми. Всъщност само Бобчо бих казала, че е едно напълно нормално момче, учило, развива се, имаше връзка, скъсаха, направо изглежда неадекватно в своята нормалност Joy

# 712
Аз пиша тук от 21 тема- октомври месец,изписала съм с вас 10 теми за 5 месеца Simple SmileДано и занапред сме/сте така продуктивни и пълни с въображение .И си пожелавам новият сезон да е с по-малко драми.И без това сериала не се върти само около пациентите и техните болежки,а и житието и битието на докторите,нека поне те са по-щастливи от пациентите,при тях драмата е очаквана-проблем със здравето.
Майче,пак ме усмихна с тези гифчета,не съм ги гледала тези целувки на Шелдън,явно съм изпуснала някой сезон.
И аз съм в подкрепа на Тони,абе май съм и за двамата,докато не се издъни един Simple Smile

# 713
Зорница и Малчо заедно Joy

# 714
Амбър,а ако Кака се издъни? Какво правим тогава? Grinning

# 715
Ми ще я разлюбя ...толкова е лесно Joy

# 716
Амбър,а ако Кака се издъни? Какво правим тогава? Grinning

На нея й е позволено (женска солидарност му се казва Wink )

Grinning

Все пак преживя толкова много, нормално е Simple Smile

# 717
  • София
Въпросът е Зорница дали ще бъде само с единия брат, да не стане тип "Дързост и красота" - първо с единия брат, после с другия. Mr. Green Twisted Evil

# 718
Въпросът е Зорница дали ще бъде само с единия брат, да не стане тип "Дързост и красота" - първо с единия брат, после с другия. Mr. Green Twisted Evil
Ами аз така я виждам някак - с единия, пък с другия. Или най-малкото с единия и със залитане към другия. Не вярвам да я оставят неразколебана Grinning

Но да си кажа, аз при всички положения ще си я обичам, най-много да ми се иска да й перна един Joy

# 719
Като имаш "палаво" момиче /дъщеря/ , правиш и забележки , но не се отказваш от нея  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт