Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 599
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
О, аз съвсем официално съм си го преболедувала, забравила и чакам с  нетърпение братчетата да ме изненадат приятно Heart
Между другото, на фейсбук страницата на сериала под снимката има такива коментари за актьора Велислав Павлов, че ми стана откровено тъжно и неприятно.
Няма лошо да имаш своите предпочитания, но да обиждаш грубо човек, който просто си върши работата (а дори още не сме видели как я върши ) някак си ми идва в повече. И това ме прави още по-благосклонна към актьора и бъдещата му роля...

Определено ме дразнят адски коментарите за Велислав и ме карат да започна да  го харесвам.
Още нищо не са видели, обаче крякат.
Колкото и да харесвам двойката Вергов - Диана, няма как !
Фанатизмът по Банков ми идва вече и на мен в повече !

# 691
Fairy, така е, дано част от тях си променят мнението, като Шелдън когато гледат Simple Smile :

Детинско е това тропане с краче, Павлов няма нищо общо с това, че Вергов няма да участва, предпочитам да съм оптимист, че героя на Павлов ще е интересен  и с Диана ще представят хубава история отколкото още от сега да съм негативно настроена Simple Smile

# 692
Може би са решили, че така ще го върнат. Само че, едва ли постове във Фейсбук ще трогнат Вергов да продължи да се снима в сериала.

Сега осъзнах - не искам доцент Банков в Откраднат живот, искам Шелдън!!!! JoyJoy Всички досегашни проблеми ще им се сторят песен Wink

Майче, благодаря за хубавите гифчета Kissing Heart

# 693
Мда, малко уважение към труда на другите няма да навреди. Както и да е. Аз лично се радвам, че дават възможност и на млади актьори да се изявяват, защото за тях това са възможности за трупане на опит, самочувствие и изява. Знаем ли го Малчо, може да се окаже неподозиран талант. Като минат десетина епизода ще направим пак анкета какво мислим за новите попълнения и ще сравним резултатите с настоящата Grin

# 694
Mного груби и грозни коментари, направо липса на елементарно възпитание. Hо ме е яд и на екипа на сериала, който стана причина за тази неприятна истерия. Първо, дадоха заявка за създаване на една много чиста и красива любовна история, както беше написал някой, от тези, за които от самото начало знаеш, че каквото и да се случва, ще завършат щастливо. И изведнъж я прекъснаха и омазаха по толкова грозен начин,че направо обезсмислиха цялата сюжетна линия. He знам, толкова неочаквано ли беше решението за напускането на В., толкова ли си повярвяха, че каквато и гадост да сътворят, няма да има значение или не осъзнаваха въздействието на двойката над болшинството зрители, но не излязоха по най-сполучливия начин от ситуацията с напускането на единия актьор. После, това велико мълчание относно участието на В., което само подклажда истерията, така и не го разбрах. A някои хора, които не следят форуми и фейсбук групи, тепърва след промото, го научават и осъзнават... Имайте предвид, че ние тук си го преболедувахме по най-добрия начин, изписвайки тонове страници със спам, но говорейки, обсъждайки "проблема", единия, другия и куп още глупости. C което и досадихме на много хора, (Благодаря, че ни изтърпяха и продължават да ни търпят) но постепенно се примирихме, приехме, осъзнахме, че един човек насила не можеш да го задържиш и вече сме отворени за нови истории. Дали ще ни задържат интереса, вече зависи как ще ни ги поднесат.

# 695
Дона, със сигурност Joy няма да могат да решат кой да го убие, Парсънс е убийствен актьор, заслужава всяко Еми за ролята си на Шелдън . Mоля, понякога гифчата са най-подходящи за изразяване на емоции в интернет Simple Smile

Fairy, да това е добра идея Simple Smile ,може после мнението за двойката Зорница-Марио да е Joy :

# 696
Сега се замислих, че ни остават две седмици до началото, а основните герои са 12-13. Ако всеки ден ни пускат по една снимка с някой от героите и неговата определяща мисъл, би било много яко.
Изобщо, като цяло маркетинга малко им куца и адски ме дразни това. Направо ми идва да ида да си предложа услугите Joy

# 697
Fairy, Точно това щях да пиша - ще е интересно всеки ден да пускат по нещичко Simple Smile Прати едно писъмце до продуцентите Wink

Майче, дай едно гифче за двойка Зори - Тони Wink #искамMalcho Joy

# 698
Да, две седмици Blush
Дона, представям си я с Малчо по-скоро така:

А с баткото така:

# 699
  • Wonderland
Напълно съм съгласна с казаното от всички, относно коментарите във Фейсбук! Като ги чета ме е срам вместо тях. Отношението на някои хора е... Да са някои тинейджъри, да ги разбереш, а то...зрели жени! Даже си спомням един пост който започваше с "На протест!"  Joy
И мен ме е яд, (да, да все още не съм го преболедувала) че така оплескаха историята на Банков и Огнянова, но никога не бих си позволила подобно отношение!
Ако бяха излезли продуцентите и бяха казали, че повече Вергов няма да участва, поради ангажименти или каквото там измислят да кажат, нямаше да е чак толкова лошо. Вече си мисля дори, че ако не беше участвал, щеше да е по-добре! Disappointed
Направо не ми се мисли на официалната страница на Павлов (ако има такава)  какво е.

# 700
Хахаха, Майче, благодаря, ако не бях на работа, с глас щях да се смея Joy

Абе ще видите вие като направят една ей такава изненадваща целувка Зори и Тони

И ще има "олеле, какво стана сега???"

Devil и мен ме вятрещява най-много това - че пишат уж големи хора!

# 701
Велислав Павлов няма официална фейсбук страница, има само личен профил, където всичко е кротко и спокойно. Много се смях на един негов пост, в който се извиняваше и обясняваше, че е пратил на 50-тина човека покана за приятелство, мислейки си, че приема покани Joy Отдолу имаше коментар - вашето поколение не ги научихте тия технологии Joy

# 702
Здравейте,аз вече казах,че харесвам Велислав Павлов и съм убедена,че ще се получи хубава история.Истерията по Вергов ще премине ,но засега все още съм обсебена от любимците ми.
И затова продължавам с  клипчетата...

https://www.youtube.com/watch?v=Qcyv9n2YoEI

# 703
Абе ще видите вие като направят една ей такава изненадваща целувка Зори и Тони.....
Дона аз по-скоро така си представям целувките им, ако има такива, Зорница ще е Шелдън в случая:

или така

# 704
Хахахахаха, ох, Майче, не мога!!!!  JoyJoy Супер са Simple Smile

Няма тук #teamToni май Wink Засега хехехе Wink

Общи условия

Активация на акаунт