Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 605
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Марио трябва винаги да е спретнат на вид-подстриган,сресан, избръснат за да прилича на българин,иначе си е жив афганистанец с болнав вид:)

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 10:49 от *Амбър*

# 676
Тази на Големия Ковачев май не сме я виждали, идва ми да го подстрижа Grinning :

Подстрижка, бръснене и коректор за очи Grinning Ама как си личи колко е играл фотошопа на другата снимка Simple Smile
Абсолютно! Grinning И усмивката му ми идва малко дърварска тук. Joy
Една от най- красивите жени в България !
На фона на всеобщия идеал за красота, който се налага напоследък, ми се струва като богиня !
Така е! Като я гледам всеки път си казвам, че тази жена е убийствена. Има перфектни и много разпознаваеми черти на лицето, които я правят уникална сама по себе си. Удоволствие е да я гледа човек. Heart

Освен това, няма джуки, скули, солариум, цици, хиалурон, силикон, букли, екстеншъни и вежди !

Дано никога не реши да се променя. Природата й е дала много, а този всеобщ идеал за красота ми е направо отвратителен. Някои жени са като клонинги. Grinning

# 677
Естествена красавица си е Диана, а и не само красавица, но и много харизматична, слънчева и интересна за мен като личност, удоволствие да я гледа човек, а и Fairy може да потвърди и прекрасна като човек Heart

# 678

Fairy, може нарочно да са го сложили това име Ковачев и наистина да има символика, която ще се разкрие в сериала с течение на времето. Може да ни покажат една още по-бурна любов.
О, изобщо не вярвам да е случайно, има си символика сто процента. Да не мислиш, че без да искат са й дали на Зорница това име? Самата тя е такава, светла като характер.
Така че предполагам, че имената ги обмислят внимателно. Макар че признавам, това Марио още ме смущава. Grinning Може би защото Марио е сравнително по-ново използвано име и не съм срещала мъж на такава възраст с него:)

Яница, тази снимка, дето беше сложила по-назад, е точно, която търсех да си сложа на аватар, но ме домързя да ровя. Харесва ми романтично-слънчевия й вид:)

# 679

Fairy, може нарочно да са го сложили това име Ковачев и наистина да има символика, която ще се разкрие в сериала с течение на времето. Може да ни покажат една още по-бурна любов.
О, изобщо не вярвам да е случайно, има си символика сто процента. Да не мислиш, че без да искат са й дали на Зорница това име? Самата тя е такава, светла като характер.
Така че предполагам, че имената ги обмислят внимателно. Макар че признавам, това Марио още ме смущава. Grinning Може би защото Марио е сравнително по-ново използвано име и не съм срещала мъж на такава възраст с него:)

Яница, тази снимка, дето беше сложила по-назад, е точно, която търсех да си сложа на аватар, но ме домързя да ровя. Харесва ми романтично-слънчевия й вид:)

Тогава каква би била символиката в името на Сещаш-се-кой? Замислих се по този въпрос, но нещо не правя връзката

# 680
Виктор означава победа, то това и стана дойде, свали красивата докторка и си тръгна Grinning  на мен ми е любимо име, не заради героя, а принципно Simple Smile

# 681

Няма случайности тук, всичко е премислено внимателно. Grinning Светла като характер, огнена по душа - такава е Зорница. Името и фамилията й са точно описващи я.

Снимката много хубаво пасва за десктоп-а междудругото. Wink Grin

# 682

E, как, пилотът Mарио Бакалов, който имал епизодична роля като анестезиолог. Hякой беше пуснал негова снимка. Дори може и той да им е вдъхновението за това име  Laughing

# 683
Май грипният щам Юрген В. вече е попреминал и започваме да се оглеждаме  за нов пробиотик  Joy , да ни възстанови след вируса .
Аз вече прегласувах , така че  ми остава да се надявам , да не ме разочарова  много  баткото .

# 684
Май грипният щам Юрген В. вече е попреминал и започваме да се оглеждаме  за нов пробиотик  Joy , да ни възстанови след вируса .
Аз вече прегласувах , така че  ми остава да се надявам , да не ме разочарова  много  баткото .

Да бе да Grinning Не мисля, че ще ни е трудно да си спомним някои гиф-чета Wink Но нали трябва да сме примерни, обсъждаме бъдещето Wink

Преди малко си мислех, че отново разговорът се върти само около Зорница и нейните мъже, другите тотално ги пренебрегваме

# 685
Ели, ние сме наказани, заради провиненията си миналата седмица, аз съм едина от главните виновници, за което Joy

Нали знаете:"Продължаваме напред" Grinning Ще се утешаваме с братята Bowtie Sunglasses

# 686
О, аз съвсем официално съм си го преболедувала, забравила и чакам с  нетърпение братчетата да ме изненадат приятно Heart
Между другото, на фейсбук страницата на сериала под снимката има такива коментари за актьора Велислав Павлов, че ми стана откровено тъжно и неприятно.
Няма лошо да имаш своите предпочитания, но да обиждаш грубо човек, който просто си върши работата (а дори още не сме видели как я върши ) някак си ми идва в повече. И това ме прави още по-благосклонна към актьора и бъдещата му роля...

# 687
И аз ги видях и съм отвратена. Може да не съм хепи от идването му в сериала и да искам да се върне предишния актьор, но никога не бих написала такива неща. Същото нещо е и във фен групите там Sad Жалко е и се надявам да не им обръща внимание, а да си гледа работата Confused

# 688
Мхм, и аз ги видях Unamused едно е да коментираш и критикуваш колкото си искаш героя, но актьора, това си е нещо друго. Да, всеки има правото да си изразява мнението, но някои от коментарите са си откровено гадни и зли.

.... но да обиждаш грубо човек, който просто си върши работата (а дори още не сме видели как я върши ) някак си ми идва в повече.
Имам подходящ отговор за това:

# 689
Хаха, Майче, така е, но малко толерантност няма да ги убие Grinning

По повод на другите герои - като цяло те са доста добре познати и затова е по-предвидимо някак си какво да очакваме от тях.
За Калин и Наталия примерно, съм сигурна, че неприятностите ще бъдат не между тях двамата. Калин ще има много проблеми, а Наталия ще го подкрепя, като е възможно в някакъв момент и на нея да й стане тегаво. Особено ако Калин има здравословни проблеми и тя трябва да се грижи и за бебе, и за болен мъж...
За Галя и Петър го чепкахме, но и там очаквам нелюбовни проблеми, вероятно професионални.
А Мазов очаквам да остави Хинова да се оправя сама с проблема с бебето и оттам да дойдат големите сътресения.

Общи условия

Активация на акаунт