Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 825
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали
Надявам се да пообиколят България. И да не пропуснат нашия край. Ще ми е трудно да намеря кой да гледа два броя бръмбари, но ще се постарая

# 76
  • Разпиляна във въображението
Момичета, много се отнесохте и вече е извън темата. Вергов няма да участва в сериала, мисля, че донякъде това се потвърди. Нека да се съсредоточим към присъстващите и очакванията ни от новия сезон.

# 77
Извън Cофия, за съжаление, не гостуват често. Особено държавните театри. И изобщо, ако в Cофия има по около 20 постановки на вечер, в провинцията дори няма театър всяка вечер  Sad Bергов в момента обикаля, тук там, май само с Крадецът на праскови. Иначе с Трите мечки правеха турнета.
Hа мен пък брадясал ми харесва повече  Blush Mярнах на страницата му снимките на Kарамазов, озаглавени с БНТ “Денят започва с култура”, но реших, че шеговито ги поднася така  hahaha Aко знаех, щях да ги гледам  Laughing

В анкетата - опция първа  Mr. Green

# 78
Здравейте фенове на сериала!Следя темата ви отдавна,но не съм се включвала в нея.Приемате ли нови попълнения?Blush

# 79
Здравейте фенове на сериала!Следя темата ви отдавна,но не съм се включвала в нея.Приемате ли нови попълнения?Blush
Разбира се Simple Smile Виждам и че си с подходящ аватар Joy
Я кажи кой от новите актьори ти допада Simple Smile

# 80
https://youtu.be/nHl2K5aaPQQ
Няма как да не я споделя с вас. Тази песен ми направи впечатление още от промото за 43 епизод. Ето я цялата. Подхождаше на магарето и нашата Зорница. Grinning Любима ми е. Heart
Mного хубава и признавам им, че с музиката имат страшни попадения. И като текстове подбират да пасват на ситуацията. Hе знам чия задача е това, но страхотно се справят.
Hа мен, например, ми е интересно и това постоянно четене на Mураками - дали показваха случайно тези книги /примерно самият Вергов си чете Mураками  Laughing/ или имаше и друга идея. Защото някои от най-известните му цитати подхождаха идеално на историята им.

# 81
Това с книгите и на мен ми е интересно. Предишният също май четеше един и същ автор?

# 82
  • Разпиляна във въображението
Четеше Достоевски, пийваше и хранеше риби.
Вторият четеше Mураками, пиеше и страдаше.

# 83
За съжаление,никой не ми допада от новите попълнения.Disappointed RelievedНеизменен фен на Вергов съм и трудно някой друг би ме впечатлил,като мъж до Огнянова.Та така де твърдо Банков:blush:нищо,че е ясно,че няма  да участва!:cry:

# 84
Четеше Достоевски, пийваше и хранеше риби.
Вторият четеше Mураками, пиеше и страдаше.

Хахаххахха, това ме заби в земята!!!
Значи трябва да харесаме автор и питие на новия директор Simple Smile  За третото нещо той ще ни изненада
Всъщност ако е Захариев ще спи с подчинени Grinning

# 85
Захариев предлагам като любител на жените да чете любимия манекенски автор - Паоло Куелю Grinning
Въпреки че аз него не си го представям да си седи много в кабинета. Той някак си демонстрира любов към властта и го виждам да се разхожда важно из коридорите и да се перчи.
Интересно ми е робот Да Винчи ще видим ли все пак.

# 86
С този аватар направо в Борда на Директорите отиваш Simple Smile

# 87
Захариев не го виждам с книга в ръка, най-много някое мъжко списание да си разлиства в директорския кабинет... Rolling Eyes
Гласувах и аз в анкетата - никого не харесвам от новите. Rolling Eyes  Голям хейтър съм в последно време. Grin

# 88
Засега, като гледам резултатите, все пак има шанс - една част са (сме) положително настроени към Батко и една голяма част са безразлични, което е добре, имат шанс да ги харесат.
Само Малчо е обречен, но пък аз залагам, че той ще бъде приятната изненада. Simple Smile

# 89
  • Кърджали
НКъм нито един от двамата  /защо ли забравям дамата/ не изпитвам в момента симпатии. Ще им дам шанс, надявам се историята да я развият добре, да слушат Зорница, баткото да се грижи за нея. В последствие може да ги харесам. Или просто сериала ще си върви като за фон, ще видим

Общи условия

Активация на акаунт