Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 834
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Надявам се бюрото на Захариев е бъде наистина директорско бюро - отрупано с документи, защото предишните не си даваха зор. Подозирам, че ще се опита да завърти нещо, но се надявам Галя да го озапти.
Малчо вече е прибран на сухо Simple Smile

# 91
За дамата още не знаем нищо, не е имало и едно интервю, затова предполагам няма интерес към нея. Има време
Fairy, и аз се надявам малкият да ни изненада Simple Smile
Робот Да Винчи мисля, че няма да видим - вече е шеф, за какво му е да се напъва Joy Чудя се дали ще се поддаде на разни корупционни и нечисти практики

# 92
Е защо така го подозирате Пешко? Той не е ли минал към светлата страна отдавна?
Въпреки че дори и да не са някакви схеми, аз с него очаквам проблеми. Не знам защо, интуиция. Очаквам сътресения с персонала и с живота на болницата. 

# 93
От Захариев съм останала с впечатлението, че лампти за власт, да командори и не му харесва когато някой е над него, и му дава нареждания. Ако промото ни води към някъде, то явно ще направи нещо доста сериозно щом Галя образно казано ще и идва да го бутне от покрива.....или не толкова образно Joy
За малкия брат, може той да се присъедини към Владов и Пенев, и да станат Тримата глупаци Grinning

# 94
Защотооо.... първо трябва да има някаква драма. Второ, наистина не смятам, че ще е добър директор, смятам, че е мекушав и ще се поддаде на изкушението. Няма какво да анализирам, присъединявам се към описанията на Fairy и Майчето.
Определено ще създаде доста проблеми

# 95
Здравейте ,дами-мами!И аз ви следя отдавна,но не съм се включвала.Така да се каже, скрит воайор Laughing.Мисля,че трябва да дадем шанс на баткото.И аз съм луд фен на онзи,на когото не споменавате името,обаче се чувствах много гадно дълго време  след края на сезона,именно заради него. Истерясах направо.Уж зряла жена,трезвомислеща,а тоя филм направо ме разби емоционално.Та затова предпочитам магарето да го няма,за да си живуркам спокойно.А Велислав Павлов е добър актьор.Гледах го в Дон Жуан и по нищо не отстъпва на Деян Донков,който беше в главната роля.

# 96
А, споко, май масово изтерясахме с този сериал Grinning  На мен такова нещо не ми се беше случвало скоро Simple Smile

Това на аватара ти Диана ли е? Много прилича

Радвам се, че компанията се увеличава Simple Smile

# 97
По-скоро ще са проблеми с болницата отколкото лични, предвид какъв опърничав е персонала Grinning Видяхме и при Банков как му се перчеха и караха персонала Joy , а той за разлика от него няма да им търпи истериите и неуважението, което ще проявят към личността му като директор.

Добре дошли в нашата луда компания Мариета и ELEONORI Simple Smile щом си ни чела значи няма да се изненадваш като ни удря лудостта на моменти Grinning

# 98
Вече има глас и за Малкия. Надявам се само да не е самия актьор регистрирал се тук и гласувал за себе си Joy

# 99
А, споко, май масово изтерясахме с този сериал Grinning  На мен такова нещо не ми се беше случвало скоро Simple Smile

Това на аватара ти Диана ли е? Много прилича

Радвам се, че компанията се увеличава Simple Smile

Да,Диана е.Още с появата си във филма ме грабна.Много я харесвам.Гледам и вие така.

# 100
ELEONORI,успокои ме!Не съм само аз лудата,която тежко изживя края на 4 сезон.Само че някак не мога да го преживея,класата си е класа и много ще липсва.Непоправим оптимист съм,и силно вярвам,че това пусто магаре ще се появи,макар и в края на последния епизод.Heart EyesДо тогава ще мразя всеки,който припари до Зори:grinning:

# 101
Вече има глас и за Малкия. Надявам се само да не е самия актьор регистрирал се тук и гласувал за себе си Joy
Ако е така, да заповяда в обсъждането, обещаваме да не аме много лоши Wink
А ако пусне някоя снимка, бързо ще ни стане фаворит Simple Smile

# 102
Вероятно е Мириел, нали тя го взе под крилото си Simple Smile

Добре дошли на Мариета и Елеонори Simple Smile

Аз не очаквам Захариев да не ги търпи. Очаквам да вика по тях и никой да не го отразява. Очаквам той да истерясва от това и много трудно да си извоюва уважението на останалите.

# 103
О да, очаквам да се прави на голям шеф и да тръгне да ги строява, а както видяхме това не сработи преди няма и сега, а те ще му правят напук Grinning . Определени ще му е трудно да спечели уважението им, предвид че знаят всички  глупости дето е правил.

# 104
Точно и аз това си мислех - години наред са работили като колеги, близки са, изведнъж той трябва да ги респектира, при положение, че дет се вика до миналия месец Романова му скърцаше със зъби и го гонеше от операционната...не знам, трудно ще му е. Иначе и аз си представям, че Галя ще го бута заради нещо, свързано с болницата. Някак си в любовта вече е гърмян заек, не мога да си представя там какво би могло да я събори Grinning

Общи условия

Активация на акаунт