Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 903
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Fairy, аз не мисля, че тя ще направи някаква глупост, просто те закрилнически си я пазят. А, че всеки ще я дърпа в неговата посока, май става ясно Joy Според мен Марио ще го направят леко груб, но добър, ще е коренно различен от Виктор, дали това ще му придаде някакъв чар, ще видим

Аз на Елеонори поста го пропуснах Joy не ща негативизъм хахаххаххахах

# 376
Sea, така ще бъде, ако допуснем, че Зорница ще продължи да бъде бяла и добра. Ако допуснем обаче, че вследствие на дълбокото нараняване е решила, че ще мисли само за себе си, може пък да я видим как тя ще ги разиграва... Thinking

# 377
  • София
Както и да реагира тя, баткото ще се опитва да стои далеч от нея и да тушира чувствата си, според мен поне. Ще видим, ама като гледам как познавам, хахаха.  hahaha Малкият ще му каже, че най-после му се е случило нещо хубаво в този живот след всичко, което е преживял и големият ще даде на заден. Много сапунки съм гледала, все така става.  Laughing

# 378
Те нашите и не са много оригинални Simple Smile

И в един момент баткото и Зорница ще се поддадат на чувствата и ще се нацелуват в някой кабинет. Малкият ще мине от тамнк ще ги види Wink И ще има ДРАМА Joy

# 379
  • София
Те нашите и не са много оригинални Simple Smile

И в един момент баткото и Зорница ще се поддадат на чувствата и ще се нацелуват в някой кабинет. Малкият ще мине от тамнк ще ги види Wink И ще има ДРАМА Joy

Абсолютно така ще стане, помнете ми думата.  Laughing

# 380
  • Разпиляна във въображението
Малкият ще се оттегли. Не може само брат му да дава и да се отказва заради него.

# 381
Съгласна съм, sea Grinning
Дамо се чудя дали ще се сбият или само ще си крещят Grinning

Мириел, ако се оттегли, влизам в сериала да го утешавам Joy

# 382
Според мен малкият ще бъде напорист, но тотално ще удари на камък.

# 383
  • София
Малкият ще се оттегли. Не може само брат му да дава и да се отказва заради него.

Да, но това ще стане на един малко по-късен етап.  Laughing

# 384
Mалкият ми изглежда като той да се е уловил здраво за Зорница, а не като да я предпазва.
Aбсолютно съм съгласна със сценария, който сте предположили  Laughing

# 385
  • София
Mалкият ми изглежда като той да се е уловил здраво за Зорница, а не като да я предпазва.

Ще се влачи след нея, то е ясно.  Laughing

# 386
Както и да реагира тя, баткото ще се опитва да стои далеч от нея и да тушира чувствата си, според мен поне. Ще видим, ама като гледам как познавам, хахаха.  hahaha Малкият ще му каже, че най-после му се е случило нещо хубаво в този живот след всичко, което е преживял и големият ще даде на заден. Много сапунки съм гледала, все така става.  Laughing
Точно така ги виждам и аз нещата.В турските сапунки все тъй Simple Smile.Та по този повод,такава масова истерия по двойка е било с Бихтер/Бехлюл(забраненият плод),както сега направиха фурор Банков/Огнянова.
Батко ви Марио трябва много да се потруди да надскочи нещата,не само в нейните очи ,а предимно в нашите.
И все пак,ако и малкия е увлечен и се бори и той за нашто Зори,ще го подкрепя,аз обичам борбени личности.Само нейните предпочитания ще видим какви ще бъдат.

# 387
Боже, хора. Филма още не е започнал вие вече сте готови с история за първите 50 серии и обсъждате промяна в характерите на герои, които дори не познаваме. Страшни сте направо! Grinning

# 388
Струва ми се, че някои малко по малко минаваме към #teamtoni Grinning

Слънце, ние сме тайният сценарен екип, тук само мътим водата и сондираме за мнения JoySunglasses

# 389
И все пак,ако и малкия е увлечен и се бори и той за нашто Зори,ще го подкрепя,аз обичам борбени личности.Само нейните предпочитания ще видим какви ще бъдат.
Аз смятам, че тя твърдо ще има предпочитания към Батко (явно съм от малкото, които не харесват името Марио, ама това да му е кусурът Grinning), но не изключвам възможността да се заиграе и с малкия, поласкана от вниманието му.
Иначе ще дам 1% шанс на малкия, но 99% съм сигурна, че ще бъда ТиймБатко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт