Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 971
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Fairy, не знам тя си е добра душица Simple Smile...........нали я обявихме за светица Innocent това ще замаца, бялата и роба Joy
Дона, ние сякаш видяхме това с близалките, които раздаваше Grinning

# 586
  • тук, на мястото си
Нека влизат, нека четат, колкото можем ще помагаме.  Joy
Ама пък и Дона е права  за щуротиите.
Като ви чета за двамата мъже, че ми дойде на ум нещо, ама то си е мнооого голяма щуротия, по-добре спрете на тая тема. Май от двойки минаваме на тройки.  Joy

# 587
Майче, дааа, и беше толкова сладко с близалките Simple Smile
А не после - Жена ти се събуди, събуди се и ти, Викторе; ти сееш смърт! Sad
Такива моментчета като в началото да направят повече  Heart Eyes

Алфея, гледах една комедия с подобна история преди. Там героинята се влюби в двама мъже едновременно и не можеше да избере между тях, защото взети заедно, те правеха перфектния мъж. Накрая остана с двамата JoyJoy (ужас, пак дадохме идеи на сценаристите).

# 588
Ние такива теории развихме и в положителен  и отрицателен вариант, че май няма да ни изненадат каквото и да са избрали. Може би само ако не ги мъчат всички толкова, ама то това си е изгубена кауза с нашите сценаристи Joy

Дона, знаеш ли, това ми е една от любимите им сцени, беше много емоционална и тъжна, въобще целият епизод ми  е един от фаворитите. Краят колкото  и тъжен, толкова и красив едновременно беше за мен.
Те сега на нея ще дават шоколади Grinning дано се получи пак нещо красиво Simple Smile

# 589
Съгласна съм, сцената беше много силна и емоционална, тази на летището също беше прекрасна, но ми се късаше сърцето да гледам момичето ни съсипано Sad (де що вино замина на този епизод хахахаха)

Айде, дано има повече шоколад - ако се наложи, ще мина през Метро(ние не си играем на дребно с 2-3 шоколада) и после в Киноцентъра да ги запася Joy

# 590
Ох, не само вино ами и кърпички Sweat Smile , честно казано рядко се случва нещо така да ме развълнува, че да ревна, а въпреки критиките към сценаристите успяха на няколко пъти да постигнат това......благодарение разбира се и на актьорите. Simple Smile

DMS-шоколад Chocolate Bar

# 591
Ще замоля ако може без тройки, четворки и други подобни дивотии Grinning Искам да гледам история за красива любов между двама души, затова позовлявам само кратко залитане Grinning

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 11:07 от Fairy

# 592
Съгласна съм, сцената беше много силна и емоционална, тази на летището също беше прекрасна, но ми се късаше сърцето да гледам момичето ни съсипано Sad (де що вино замина на този епизод хахахаха)

Айде, дано има повече шоколад - ако се наложи, ще мина през Метро(ние не си играем на дребно с 2-3 шоколада) и после в Киноцентъра да ги запася Joy

Между другото и момчето ни изглеждаше съсипано на Летището.
За пръв път там го видях да рухва пред нея , нищо че беше за секунди.

# 593
Майче, сега се сещам, че не си ни направила единствено гиф-че с кадрите на Диана от промото - където двамата братя хващат златната ни ябълка Wink

# 594
  • Кърджали

Между другото и момчето ни изглеждаше съсипано на Летището.
За пръв път там го видях да рухва пред нея , нищо че беше за секунди.

И двамата изглеждаха много съсипани, тъжни.  Това и правеше сцената много трогателна, силна. Една от любимите ми сцени е това, макар и дълго време да ме разстройваше

# 595
Напълнили сте форума с най-любимите ми моменти!Благодаря ви от сърце!Ама...как точно да харесам и се пренастроя за батковци,по-малки там братя и сестри,чичовци и лели😄след този пожар???Може да ме намразите вече,но...такова Вергов си е Вергов!😢

# 596
Напълнили сте форума с най-любимите ми моменти!Благодаря ви от сърце!Ама...как точно да харесам и се пренастроя за батковци,по-малки там братя и сестри,чичовци и лели😄след този пожар???Може да ме намразите вече,но...такова Вергов си е Вергов!😢

Мариета, ти влез във ФБ страницата на Сериала или във фен-групите. Там е нещо страшно направо - под всяка снимка или клипче се скандира името му JoyJoyJoy

# 597
Оооо,редовна съм и аз там, знам за какво иде реч😄И аз съм от скандиращите името му.Фенове...кво да правиш😃

# 598
Сигурно сте обсъдили по-назад в темата, но сценаристите пак не са особено благосклонни към Калин , че да го натресат в инвалидна количка Imp

# 599
Излизам преди малко от офиса ми и какво да видя - насреща ми на булеварда се мъдри огромен билборд на Откраднат живот Open Mouth Grinning
На билборда са само  Калин в далечината и Зорница с двамата братя, като Батко пак я държи по обичайния начин, а Малчо нежно е положил ръка на рамото ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт