Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 594
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Като имаш "палаво" момиче /дъщеря/ , правиш и забележки , но не се отказваш от нея  ooooh!
Точно така Simple Smile Всъщност, аз направо ще се радвам да е палава, щото много се тормози досега, но предвид сериозният й образ, предполагам, че по-скоро всичко ще е много драматично и тревожно, а не леко и забавно.

# 721
Нека да е палава, малко и мъжете да пострадат по нея, да се погърчат, преди да реши, че някой я заслужава. Той и Магарев страдаше, ама не по този начин.
Няма да й се сърдя, ако е малко "палава".

Fairy, много ми става мило, като ти гледам аватара Heart

# 722
Току що разбрах, че Баткото бил от Берковица Simple Smile
Веднага ме пишете в отбора му.

# 723
  • 221B Baker Street
Добре, бе, хора, спрете се, още не почнал филма, глей колко страници навъртяхте... Туй темите за нищо ги нямате, еееей...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 724
Идвам с една снимка на любимата ни Диана върху любимата ми марка мотори Heart Eyes

Страаааашна! Като гледам, и мъжът мисли така JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 725
Точно и на мен сега ми излезе тази снимка , на пръв поглед мъжът го помислих за Велислав Павлов 😄

# 726
Не е той, но ми е ужасно познат Thinking

# 727
Според Фейсбук се казва Явор Веселинов, от арт средите явно. Май е режисьор или актьор?

Ето снимка:
Скрит текст:

# 728
Идвам с една снимка на любимата ни Диана върху любимата ми марка мотори Heart Eyes

Страаааашна! Като гледам, и мъжът мисли така Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Да много е готина Heart, ама и въпросният господин как се е подпрял лежерно, слуша я внимателно или поне се прави, че я слуша Grinning и й се усмихва Sunglasses

# 729
За голямо мое съжаление днес няма снимка на Малчо Sad
Явно сега е ред на Зорница, но вместо да ни сложат снимка, са пуснали отрязъка от промото с нея и са ни писали да гледаме какво ще доведе д-р Огнянова до критичната точка... аз като ви казвам, че маркетинга им куца, вие си мислите, че се шегувам Joy

# 730
Иххххххх, много се надявах на снимка на Тони! Жалко - сега вече ти вярвам за маркетинга им Grinning
Освен утре да получим снимката, нямам търпение да видя и неговата мисъл каква ще е Simple Smile

Майче, наистина незнам какво им е на мъжете около нея и как успяват да я слушат Joy

# 731
  • Разпиляна във въображението
Ето го Малкия. Разчитам да му оправят прическата.

# 732
Позволих си да надникна във фейсбук профила на Димитър Захариев. Може и да сме подценили Малчо Grin

# 733
И двамата с батко му на фризьор Joy
Малчо си го пазят за другата седмица, може за Бинев или Ирина да пуснат нещо, че те са ми пълна мъгла.

Дона, сигурно се опитват да я слушат, пък ако не успеят се усмихват и кимат Joy Sunglasses

# 734
Фейри, интересно ми е и на мен да го разгледам.
Може ли линк, че чного ми излизат и не го открих?

Общи условия

Активация на акаунт