Надуваемите пълзалки-опасност!

• 1 611
  • 20
  •   1
Отговори
# 15

Във Варна е пълно с тези надуваеми замъци и пързалки в деткия кът в Морската градина. Нямах представа, че е би могло да бъде опасно  Rolling Eyes

# 16
  • София
На надуваеми замъци и пързалки, които не ми харесат, не пускам Дияна. МИналата година имаше огромен надуваем замък с пързалка пред НДК. Дияна такъв рев изрева да се качала, но мен ме беше страх.....
И правилно - пързалката беше направена изключително малоумно -
\
 --
    \
и на това равното по средата нашичкия излетя, приземи се във вътрешния ръб до края, а там е твърдия ръб на плата, от който е направена пързалката - цялата му ръка беше със свалена кожа, пищя и рева 3 дена. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 17
В събота бяхме на нея в Южния парк, умрях от страх постоянно стоях пред "стълбата", няма ли кой да гледа тези неща стават ли за деца, не стават ли! Ако нещо не дай си Боже се случи, тогава ще се сетят да сложат някакви ограничения  #Cussing out

Добре, че сте се разминали само с това, повече няма да я пускам там!

# 18
  • София
Цвети много обичаше надуваеми замъци. Често я водихме в Южния да поскача. По-миналата година била на един замък с тунелчета /с баба си и дядо си/. Генераторът, който подава въздуха, спрял и замакът започнал бързо да "спада", а тя била в тунела и не могла да излезе. Измъкнал я баткото, а тя се уплашила много... От тогава не иска и да чуе за надуваеми пързалки и замъци...и по-добре като ви чета.... Славо Богу, че сте се отарвали само с уплахата.

# 19
Цвети много обичаше надуваеми замъци. Често я водихме в Южния да поскача. По-миналата година била на един замък с тунелчета /с баба си и дядо си/. Генераторът, който подава въздуха, спрял и замакът започнал бързо да "спада", а тя била в тунела и не могла да излезе. Измъкнал я баткото, а тя се уплашила много... От тогава не иска и да чуе за надуваеми пързалки и замъци...и по-добре като ви чета.... Славо Богу, че сте се отарвали само с уплахата.

Точно това ни се случи и на нас, с тази разлика, че чичко съдържател на въпросното съоръжение сви рамене и каза-ми те днес цял ден спират така изненадващо тока...аз какво да направя.В тунела бяха притиснати моето дете и едно по-малко, като главно играеха там и не влизаха на вътре-защото пък имаше големи каки и батковци там.На магия измъкнахме с бабата другото детенце, за секунди спихва тъпия замък ли е какво е...

# 20
Миналата година, на тази пред НДК децата така отскачаха
За големия замък ли говориш? Аз тогава категорично отказах да пусна Дияна там. Тя много мрънкаше, но се разбрахме. Видя ми се доста опасно. Пък и имаше много големи деца. А децата когато играят обикновено не се съобразяват с по-малките.
Точно за този замък писах.  Rolling Eyes И аз бая се зачудих дали да го пусна(въпреки, че е голям), ама нали съм мека Гана Tired ...А и беше с други приятелчета... Много съжалих после, за това, че съм била толкова"добра"!
Изключително бърза и опасна пързалка, а и не трябва да пускат големи и по-малки деца заедно, големите могат да смачкат дребосъците с тежестта си! Повече няма да си правя експерименти! Naughty Ако ще да се тръшка... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт