Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

• 127 465
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Нина, Здравей  bouquet
Права си, наистина изглежда много добре. Гледах го и се надявах да е актуална снимка.
От какво ли е толкова усмихнат. Дано и на нас даде повод за такава усмивка.
Приятен ден и на теб  Hug

# 181
 Hug Hug Hug Hug Hug
Още снимки.

# 182
  • София
Привет!  Hug
Силистра, здравей! Виждам, че май само ти се интерисуваш от нашия патрон и аз разбира се. Нямаше ме известно време и сега се натъкнах на инстаграма на Даротея /Селин/ - момичето, което се върти край МАА. Сложила е снимка на две брачни халки и е настъпила голяма полемика. Някой я поздравяват и смятат, че вече са сгодени, други мислят, че даже са се оженили, а много не вярват на това и пишат, че това е измислица на Селин, която иска да е така, но не е. Те смятат, че ако има нещо такова, МАА щеше да даде някакъм знак. За сега остава да чакаме и рускините какво ще кажат -  те имат по достоверна информация. Хубав ден желая и хубави новини. bouquet
Допълвам се със следното:
Сега прочетох написаното от една дама, почитателка на МАА, което преведено от гугъл е следното:
" Уважаеми ............., тази жена не подозира, че стоим пред нея - дори малък брой жени, които имат мозък в главите си! Тя мисли, че сме на нейното ниво и това на хилядите наивни и невежи жени, които само се възхищават на красотата на един човек. Нейните възможности са до там! Тя може само да ни лъже и да живее в измислен свят, но познавам доста добре характера и начина на живот на МАА за да хвана лъжите на тази жена."
Нямам коментар на написаното, но нищо чудно да е права. Чакам хубави новини и до скоро.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 16:26 от Nina NN

# 183
Здравей Нина  bouquet
Останахме само двете май, това което пишеш за Селин, Доротея или както там се казва не съм го чела. Ще се разбере дали е вярно или не.
Тези снимки ги взех от рускините. Пуснаха ги в последните три дни, но нямам представа от кога са.

# 184
  • София
https://www.instagram.com/mehmetakifalakurt.brasil/
Здравей, Силистра!:bouquetf:Flowers Four Leaf Clover
 Имаше едно време един филм " И сам войнът е войн", което е доста успокоително, защото аз и ти сме 200% войни.
На последните две снимки в инстаграма пишеше, че са нови, а има и други. Дано се отвори линка за да ги видиш. Последно време Мехмет Акиф /пак е споделил, че му харесва  да се обръщат към него с двете му имена/ е доста деен в инстаграма и май пътуват с Нилгюн и нейното семейство. Това за обвързване със Селин/Доротея май ще излезе "партянка". Хубав ден ти желая и много хубави новини.

# 185
Хайде още снимки.
Рускините пишат, че е вила "Актан", Каш.
Кой го харесваше с цигара newsm78 newsm78 newsm78 Ето го.
Нина, тия хубави новини вече не знам от какво естество ще са. Може би някое ново куче, друго не виждам какво. Харесва му да мързелува и не иска да се върне на работа. А на първите две снимки изглежда повече от добре  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Хубав ден и на теб.

# 186
  • София
 Силистра, наистина добре изглежда.На  последните снимки е весел и излъчва обаяние. Вярно брадата пак му е пораснала, както и косата, но е чаровен. Тези, които не го харесват с брада спряха да пишат, но аз го намирам мъжествен, а с цигара не си спомням кой го предпочиташе. Силистра, мисля, че сега с Нилгюн и нейното семейство  са в друга вила /може би нейна/, а не в неговата в Каш. Тази е доста по луксозна, парапета на терасата е друг  - дървен, а на предишната беше с някаква мрежа. Неговата вила е даста навътре в гората, а тази както изглежда е в близост до морето. Вчера прочетох, че с Нилгюн са ходили в Hakkari  - град в най- източната част на Турция /на изток от Мардин/. До скоро за сега, а за хубави новини ще почакаме.Flowers Bouquet

# 187
  • София
https://www.instagram.com/alakurtwolf79/
Привет, отново!
Силистра, здравей!
Мехмет Акив развива голяма дейност днес и публикува нови снимки, които много се харесват на почитателите му.  В инстаграма му за 1 час има близо 15000 лайка. Много е доволен, че го харесват и обичат и е написал следното:     /превода е на гугъл/ " Благодаря ви за възобновяване  на вашата сърдечна обич към мен. Може би не сте чели тези думи, но аз се възхищавам от вас - моите почитатели завинаги, защото вие ми дарявате обичта си и аз ви поздравявам."

# 188
Здравей Нина  bouquet
Значи Мехмет пътува, аз така и не разбрах какво работи той, как си печели парите сега.
Нина, този ИГ личен ли е или фенски. Объркана съм, повече прилича на фенски. Има много снимки от сериалите му. Пишеш "а за хубави новини ще почакаме", да не би да пишат нещо в турската преса newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Хубав ден ти желая bouquet

# 189
  • София
https://www.instagram.com/alakurt79/
Привет!
Здравей, Силистра!:Flowers Bouquet
Инстаграма на Мехмет Акиф е този, но той много пъти го затваря и отваря. Скоро не го е правил, защото това става когато е ядосан. Линка на инстаграма в предишния ми пост е фенски. Благодарностите, които беше писал са от личния му ИГ. Той пише някоя умна мисъл или изцепка, а после ги премахва. Наистина напоследък много пътува и аз мислех, че е със семейството на Нилгюн, но при рускините и във ФБ видях една нова снимка със Силин/Доротея, където той е много усмихнат и е щипнал нейната буза. Явно и тя е с него и какво ще се получи не е ясно. Толкова момичета смени - коя от коя по неподходящи, но тази май води хорото.
Силистра, мисля, че преди доста време коментирахме какви доходи има и се разбра, че притежава авто къща на БМВ. Имаше снимки, където се виждаше, че е огромна и луксозна. Някой беше писал, че мъжът на Нилгюн е управител там, но нашия почти не се вества. Какво прави МАА - пътува, отглежда кучета и лентяйства.
Силистра, от известно време  във ФБ има фенски профил "Очакваме Мехмет Акиф Алакурт в нов проект." Там коментират, че има някаква надежда и непрекъснато го канят да приеме, но какво не мога да разбера. Ще ти пратя линка, след като го видя отново. За сега хубав ден и лека работа. /Ако още не си на почивка/:Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 10:19 от Nina NN

# 190
Нина, не съм на почивка, още съм на работа.
Ако говориш за тази снимка, това не е ли племенницата му  newsm78 newsm78 newsm78, на нея ми прилича.

# 191
  • София
Силистра  Hug за съжаление не е племенницата му, а е тази Селин/Доротея. От миналата година е с нея, бяха заедно в Рим, мисля, че имаше период когато бяха разделени, но сега са заедно. Тази същата, която събра  много негативи, след като публикува два пръстена.  Латиноските я харесват, но фенките на Мехмет Акиф -  наши сънароднички не я долюбват и доста я атакуват в ИГ. Аз също смятам, че не е най-подходящата му партия, но от патрона всичко може да се очаква. Чао за сега и лека работа. bouquet

# 192
  • София
 http://www.booking.com/hotel/tr/villa-aktan.bg.html
Силистра, наистина са във Вила Актан - Каш, както пишат рускините. Много ми е интересно какво е станало с неговата вила в която беше се настанил заедно с кучетата и Нурсели. Мисля, че до скоро беше там/ близо две години/ и със Селин. Дали не е я продал и сега да е наел тази, защото тя се дава по наем. Преди да закупи неговата, която е доста навътре в гората, той пак  обитаваше тази по наем. Тя е много красива, близо до морето и има стари снимки на които пак се е овиснал на терасата, но е с яке и шапка. До скоро.

# 193
  • София
Привет, самотни войни!
Тук съм, чета, но писането и следенето на Мехмет Акиф ми е все още трудно като преди.
Силистра, това е Helin Dilmener  https://www.instagram.com/p/BeQ1QTBhB9_aSIEQEHor7b5sOu8HuHm1Y804 … -by=helindilmener. Били са по Мардин и Мидиат, защото Yakup Can Dilmener е от там, но по принцип цялото семейство харесва това място. След Selin Demiratar всичките връзки на  Мехмет Акиф са едни такива от днес за утре и повече не може.
Що се отнася до колата, тя не е нова. БМВ-то е на Nilgün. Двама обичат много да си го менкат, защото си падат по скоростите. Явно като е бил при нея на гости в Bakırköy, е джиткал на сам и на там.
Вила Актан в Kaş винаги я наемат, когато са по-голямата част от семейството там. Сигурно скоро ще се появи и Şebnem Ece, защото другия месец има рожден ден, а тя обича да празнува и да почива там и в Bodrum.
Тази година може би ще пропуснат Rize, макар че в годината, в която се раздели с Каролин, баш на рождения му ден бяха там. Изненадите предстоят. До скоро.

# 194
  • София
HugЗдравей, Марго!
Благодаря за поясненията и ще се радвам да си по често при нас. Преди няколко минути Мехмет Акиф  е публикувал нова снимка, на която се вижда, че пътуват отново и е прегърнат от женска ръка с пръстен.  Аз почти съм сигурна, че това не е Хелин - дъщерята на Нилгюн, а е прословутата Селин Явуз /Доротея/ . Желая ти всичко най-добро и до скоро. bouquet

https://www.instagram.com/principe_alakurt/

https://www.instagram.com/maa_principeloboturco/
МАА, Нилгюн и Селин пътуват за гр. Кония.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 16:10 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт