Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49

• 127 482
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хелен, здравей!
Благодаря ти за надеждата, която ни вдъхваш и хубавите думи. Аз също съм много озадачена от цялостното му поведение през последните дни и радостна разбира се. Следя го в ИГ и коментарите на много от фенските ИГ и ФБ и всички коментират за радостното събитие. А рускините, колко много са ентусиазирани и непрекъснато го поздравяват. Дано всичко това е за добро! /както казват сънародниците му/ Има един сайт в който непрекъснато го подканят за нов проект. Ние със Силистра също, а ето, че и ти се присъединяваш, което много ме радва. Ще почакаме още, ние се научихме на това и  но дано има светлина вече. Лека вечер и до скоро.Flowers Four Leaf Clover

# 226
  • София
Привет по късна доба, верни на Агата!
Чета, но ми е трудно да пиша.
Чудесно е, че са се сгодили, но ми е много странно, защото пръстените се носят на дясната ръка, а нейният е на лявата.

# 227
  • София
Здравей, Марго!
Благодаря ти, че и ти е присъединяваш към нас и се радваш за хубавата новина. Преди известно време някъде бях чела, че при турците няма определена ръка при която да се носят пръстените. Те нали са "бамбашка". След това обясняваха, че при тях ритуала е да се пререзва фльонгата /панделката/ на която са завързани пръстените. Годениците застават един до друг и за да не се пресича връзката по между им, преди да е разрязана лентата, пръстена на единия е поставен на едната ръка / да кажем дясната/ , а на другия на лявата. Вероятно за това не са само на лявата или само на дясната, както е при нас. Те са доста суеверни и спазват ритуалите си. Вече и аз съм убедена, че са се сгодили, особено като прочетох колко много коментират това рускините, радват се и очакват сватба. Дано да е за добро! Паживьом увидим! Желая ти всичко добро. Лека нощ и до скоро с хубави новини.Flowers Four Leaf CloverFlowers BouquetWine Glass

# 228
Ехааааааа...каква чудесна новина...най накрая ... Party Party Party
Момичета Hug...приготвяйте тоалетите ..ще ходим на сватба... newsm68 newsm44 married

# 229
  • София

Добро утро, мили момичета!
Мехмет Акиф, наистина е много радостен. Смее се, радва се, празнува! Пее  и в ритъма на песента тупка сърцето си. Аз никога не съм го виждала в такава "роля". ЩАСТЛИВ Е!!! Пожелавам и на вас прекрасни емоции в днешния, утрешен ден, а и въобще. Flowers Four Leaf CloverFlowers RoseNature Sun With Face

https://www.instagram.com/p/BmMH4AGn6eG/?taken-by=maa_principeloboturco

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 07:03 от Nina NN

# 230
Здравейте момичета bouquet
Хубаво е, че Мехмет е щастлив но да помисли и за нас най после, след четири години  newsm78 newsm78 newsm78  /толкова ли станаха/
И нас да направи щастливи, не само Селин.
Ето ви снимки на пръстените и на Султанката, прекрасна е.
Желая ви хубав ден и хубавите новини да не спират.

# 231
  • София
Привет на всички, които се отбивате тук и следите проявите на МАА!
Силистра, една бразилка /една жена каза/ е писала, че в най-скоро време ще има сватба, а и на път е бебе. Представаш ли си, чак не мога да повярва. Възможно да е така. Някой от престаряващите турски артисти, хванат някое младичко момиче за да им роди здраво дете. Но пък агата може да се е влюбил, знае ли се. Той вече повече от година е с нея. Имаше май известна раздяла, но това не пречи да са влюбени. Не си спомням дали коментирахме тяхната разлика в годините, но е доста по млада от МАА. Да са живи и здрави и ако има на път малко човече и то, а и да са много щастливи. Чакам само хубави новини.Flowers Four Leaf Clover

А нашата султанка наистина става все по хубава, доста талантлива и успешна. Кога ли и тя ще ни изненада и зарадва не само с награди, а и с хубава новина.

# 232
 Hug

Като гледам Алакурт май е започнал да излиза или вече е излязъл от зоната на здрача в която беше попаднал. Всеки сам си определя границите на щастие и поведение. Щом е намерил подходящ човек с когото да бъде, нека е щастлив.

Само да сме закъснели за сватбата и направо на бебешко парти да ходим / нещо, което малко не ми се вярва/.
Относно Джансу Дере, бях попадала на откъс от нейно интервю, в което казваше / цитирам по памет/, че вече е направила своя избор в живота и това е кариерата и пътуванията, майчинството и брака не  са за нея.

# 233
  • София
Здравей, Славена!
Напълно съм съгласна с теб и се радвам, че МАА най- сетне е решил да създаде семейство. Чакането си заслужава, а ако сбъдне мечтата на Силистра и моята разбира се, да ни зарадва с нова роля, това ще е превъзходно. Аз също имам съмнение за "ролята на баща" , но кой да ни каже. За сега са само слухове.
За Джансу също си права. Тя не е първа младост и отдавна ако мислеше за семейство и деца трябваше да го направи. Тя твърдо се е отдала на професията си и има доста успехи. Гледах я с голямо желание и задоволство от ролята и в "Майка" , а след това беше също много добра в "Личност". Сега я спрягат, че ще си партнира с Къванч. Пътува също много, което явно я задоволява и харесва. В началото на лятото беше в Ямайка след това в Мармарис, а до преди една седмица пращаше снимки от НюЙорк. Всеки прави своя избор в живото ти. Защото той си е само негов. Аз им пожелавам да са щастливи и на всички, които твърдо устояват избора в живота си. Хубав ден и до скоро.Flowers Four Leaf Clover

# 234
  • София
Привет!

Ето нова снимка на МАА с едни от най-търсените, скъпи марковите очила -  "Ray-Ban" . Сякаш на гръбчето на телефона има вълк /неговата емблема/ а ръцете му са  целите в пясък /не е усмихнат/.Да не би пак някой да го е ядосал. Дано на следващата снимка да е усмихнат. Лека и хубава вечер.Flowers Four Leaf Clover

ПП. Сега разбрах, защо МАА не е усмихнат и ръцете му са целите в пясък, а мисля, че има и по лицето. Вчера в района на Анталия и крайбрежието е имало много страшна буря. Силен дъжд, вятър  и ужасяващи  гръмотевици. Днес всичко е преминало, но  възстановяват щетите . Дано при нашето момче няма поражения и всичко да е добре.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 08:51 от Nina NN

# 235
Привет...от мен и морето...Няма само Агата ни да се цопка тук,таме...😄Много се радвам ,чок.....и за Селин и за бебчо... дай Боже такава радост всекиму...😍

Слънце Нинче,Славе...Маги....😍😍😍😍

# 236
  • София
Здравей, мила Свет!
Много се радвам, че релаксираш на морето. Събирай много слънце , а също се топкай и във водата. Хубави преживявания ти желая. Дано новините, които четем за МАА са достоверни, а че са хубави няма съмнение. Желая ти прекрасно време на моренцето и всичко най-добро.Flowers Four Leaf Clover Nature Sun With FacePeople Rowboat

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 14:42 от Nina NN

# 237
  • София

Привет , момичета!
Силистра, здравей!
Поздравявам ви с един от най-голямите християнски празници. Бъдете благословени!
МАА отново се скри. Вече една седмица от както е закрил ИГ . Ядоса ли се пак, какво му стана. Непрекъснато във ФБ и ИГ го приканват да се завърне, но кога не се знае. Една рускиня предполага, че се е оженил и е отишъл на сватбено пътешестние. Не зная, но това със закриване и откриване на ИГ го прави много често.  Хубав ден ви желая, изпълнен с положителни емоции. Flowers BouquetFlowers Four Leaf CloverNature Sun With Face

# 238
Здравейте момичета.
Здравей Нина bouquet
Честит празник на всички newsm51
Патрона голям чешит излезе, много му е рано да се вдетинява.
Точно от сватбено пътешествие хората постват снимки, всички да видят колко са щастливи.
Голям инат излезе, дълго го държи.
Приятен ден ви желая bouquet

# 239
  • София
Привет!
Силистра, мила наистина патрона е голям чешит. Още е покрит и не се чува и не се вижда. Някъде завзеха със Селин, но къде никой не знае. Рускините и те са в невидение.

Султанката баше в Бодрум с компания и вчера се е прибрала в Истанбул.

Общи условия

Активация на акаунт