За тези, които четат любовни романи №30

• 101 075
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • варненка от София
Изчетох Кралска страст, но някак суховато ми беше и повърхностно, на инат ги прочетох и трите, че и покрай сватбата на Хари и Мегън беше, та в тази връзка се забавлявах, мотивирах и добутах до края, но като цяло семпло книжле. След това прочетох следващата от Нюансите от името на Грей, абе на фона на предната Кралска страст, това си беше класика, като цяло Грей и Ана са ми любимци и каквото и да направят, все хубаво ще е, хахаха.

# 616
Здравейте! Отдавна не съм писала, та сега е време да поправя грешката. Smile

Започнах "Кралска страст", не е лоша, но има доста препратки с Нюансите, чак става банално,все едно чета една книга, поне такова чувство имах. Но основният ми проблем е с главната, наистина е дразнеща и понякога ми идва в повече. Тези,които са чели следващите книги, заслужава ли си да продължа и става ли по-добре? Или тотално да я зарежа? Ако имате някакви препоръки за краски особи, но с превес  на далеч по-адекватни героини и герои, ще бъда изключително благодарна. Blue Heart

Иначе "Отмъщение" си я купих и съвсем скоро ще я подхвана. "Разплата" толкова ми хареса, дано сега и тази. Smirk
Свърших ги и трите,но чак толкова прехвалена колкото беше според мен не е.Дали защото преди нея имаше и други подобни,но  доста книги се преплитат в едно.Ако нямаш друго какво да четеш става.А книгите на Лекси Блейт има ли ги в ел.вариант аз имам само първата.

# 617
  • София
Някой може ли да даде за Кралска страст работещи линкове?

# 618
Мисля, че и "Разплата" вече е във фейсбук групите.

Може ли линк към групата? /макар, че ако е тайна и не съм член, няма как да я видя/

# 619
  • На правилното място в правилния момент

Извинявам се за грешката, объркала съм се.  Даже ще изтрия коментара, за да не подведа друг.
Трябва в най - скоро време да я качат. Аз я четох на хартиен носител и наистина си заслужава.

# 620
  • Варна
Едвам добутах Mogul,  същата скука като предната.  Давам й две точки.  По едно време прескачах и секса и всичкото.  
Пак ще се върна на Lords of the Underworld, макар че съм я докарала до Гидеон/Лъжи и адски ме изнервя това говорене на обратно.  Че и превод на лъжата после 😂😂😂
Ще ми се нещо супер интересно като история и с някаква любов там,  като на Маас.  Писна ми от тия бръкнали в гащите под път и над път,  еднотипно е всичко.

# 621
  • София
Е, кой каквото му липсва. Аз съм на третата  и още чакам да си бръкнат в гащите Joy Но иначе ми е доста интересно като сюжет и се чете бързо. За тази трета говоря – https://www.goodreads.com/book/show/4345498-magic-strikes

# 622
Аз не успях да я прочета Mogul. Вървеше ми толкова добре, харесваше ми и в един момент освен секс нищо друго нямаше.
Сега се чудя какво да започна.

# 623
Lords of the underworld е на вълни, някои са много хубави, някои не толкова, но е от любимите ми поредици.

# 624
Едвам добутах Mogul,  същата скука като предната.  Давам й две точки.  По едно време прескачах и секса и всичкото.  
Пак ще се върна на Lords of the Underworld, макар че съм я докарала до Гидеон/Лъжи и адски ме изнервя това говорене на обратно.  Че и превод на лъжата после 😂😂😂
Ще ми се нещо супер интересно като история и с някаква любов там,  като на Маас.  Писна ми от тия бръкнали в гащите под път и над път,  еднотипно е всичко.

https://www.goodreads.com/series/40932-mercy-thompson , не е като на Маас, но пък е много приятна поредица. Доста зарибяваща, бързо се чете и бъркане в гащите няма, тези сценки са доста обрани и неописателни. А и главната е голям шемет.  Grinning

# 625

Заповядай:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Има тема за търсени книги:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1028277

# 626
  • София
Potrebitelka1, мерси за линковете!

В темата за търсене на книги от доста време се пита за "Кралска страст" и никой не отговаря т.е. никой не е дал работещ линк към поредицата.

# 627
  • Варна
А тази поредица интересна ли е?
https://www.goodreads.com/book/show/22328546-red-queen

# 628
  • София

Заповядай:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Има тема за търсени книги:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1028277
Благодаря  Simple Smile

Поредицата е хубава, но със сигурност не е любовна Simple Smile

# 629
Аз завърших Отмъщение на Лекси Блейк и останах доволна от финала на историята .Определено имаше доста обрати и много тайни от миналото бяха разкрити.Като цяло съм много доволна от тази поредица на Л. Блейк ,най -вече за това ,че съчетава  любовната история с криминални елементи.
Спойлер
Скрит текст:
И в крайна сметка не можах да си обясня как Айрин Лолес може да е такава психопатка и в името на парите е искала да убие собствените си деца ...

Общи условия

Активация на акаунт