За тези, които четат любовни романи №30

• 101 050
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Таз поредица на Лекси Блейк, фентъзи или крими е? Останах с впечатлението, че е фентъзи и заради това я прескачам.

# 631
  • Плевен / София
Таз поредица на Лекси Блейк, фентъзи или крими е? Останах с впечатлението, че е фентъзи и заради това я прескачам.
крими+ любов

# 632
  • Euskal Herria
Много ми харесва поредицата на Лекси Блейк.
Аз имам въпрос към тези, които са прочели трилогията на Дженива Лий. Разбира ли се кой помага на Даниел (бившия на Клара) и кой я блъска на пътя? Попрехвърлих отгоре-отгоре третата книга, но не ми стана ясно.

# 633
крими+ любов
Мерси, значи ще се чете.

Яна, разпали ми любопитството, аз едва се навих да почна втората и все си мисля да я зарежа.

# 634
  • Euskal Herria
rire, изключително рядко зарязвам започната книга/серия. Прочетох първите две, остана ми третата. Ама съм си любопитна - винаги чета финала, преди да почна самата книга. И понеже сега ме чопли, затова попитах.
Много заимствано има както от Нюансите, така и от Кросфайър, ама нейсе. Като че ли цялата динамика авторката е оставила за третата книга. И добре, че е писала глави от името и на двамата герои.

# 635
  • София
Почнах ги Кралските страсти, за почивка става. Иначе идеята е добра, доста даже, но реализацията не ми харесва много много.

# 636
  • Плевен / София
rire, изключително рядко зарязвам започната книга/серия. Прочетох първите две, остана ми третата. Ама съм си любопитна - винаги чета финала, преди да почна самата книга. И понеже сега ме чопли, затова попитах.
Много заимствано има както от Нюансите, така и от Кросфайър, ама нейсе. Като че ли цялата динамика авторката е оставила за третата книга. И добре, че е писала глави от името и на двамата герои.
Прочетох поредицата, но....очакванията ми бяха други....
Много ми харесва поредицата на Лекси Блейк.
Аз имам въпрос към тези, които са прочели трилогията на Дженива Лий. Разбира ли се кой помага на Даниел (бившия на Клара) и кой я блъска на пътя? Попрехвърлих отгоре-отгоре третата книга, но не ми стана ясно.
убий ме не мога да се сетя.... JoyJoyJoy Купих си цялата поредица на хартия...но няма да е от поредиците към които ще се връщам отново и отново...

# 637
  • Плевен / София
Почнах ги Кралските страсти, за почивка става. Иначе идеята е добра, доста даже, но реализацията не ми харесва много много.
и моето усещате е същото.....

# 638
  • София
Много ми липсва кралското, принцеското, аристократичното.... Авторката ги изкара отврат хора кралското семейство и изведнъж се пръкнал идеалния.... А можеше да се напише много по-добра история, особено ако Клара не беше толкова глупа.

# 639
  • варненка от София
Хаха, сега като питаш този въпрос, Яна, почвам да си мисля - изчетох ли книгата изобщо. Не зная, но не че имам нещо против еротичните сцени, ама тук преобладаваха. Единственото нещо, което ме накара да я дочета е да си мисля, дали пък принц Хари не е такъв в истинския живот, хахаха много ми е симпатичен и някак с него свързах принца през цялото време, макар че външно нямат прилика - единият рижав, другият черен, ама не ми пречеше. Може и Мегън Маркъл да е Клара, знам ли.

Лекси Блейк не ме разочарова иначе, доста работа имам тези дни и нямам време за четене, но е от книгите ,които лежейки на масата ме вика, ела, елаааааааа и ме чети.

Гледах в Озон, че се задава нова книга за херцогините, поръчана е вече, та имам какво да чета и няма да има луфт.

# 640
  • София
.......Единственото нещо, което ме накара да я дочета е да си мисля, дали пък принц Хари не е такъв в истинския живот, хахаха много ми е симпатичен и някак с него свързах принца през цялото време, макар че външно нямат прилика - единият рижав, другият черен, ама не ми пречеше. Може и Мегън Маркъл да е Клара, знам ли.

......
Ха-ха, значи не съм единствената. Blush

# 641
И с херцогините нещо не се разбрах. Липсва ми лекотата на Джулия Куин и Лайза Клейпас.

# 642
  • Euskal Herria
Чакам втората книга на Лайза Клейпас от "Бегачите от Боу стрийт".

# 643
  • София
Чакам втората книга на Лайза Клейпас от "Бегачите от Боу стрийт".
Първата прочете ли я? Аз все още ѝ се чудя и ще съм благодарна за отзив.

# 644
Аз мъча на английски, четвъртата от Рейвънел, но трудно ми върви и за да не се разочаровам ще я чакам на български / дано я издадат /.

Бегачите не съм я почвала, чакам да се понатрупат.

Общи условия

Активация на акаунт