За тези, които четат любовни романи №30

• 101 012
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
# 691

И аз съм и хвърлила око на тази книга.

# 692
  • Варна
И аз се засилих и после видях, че е от Херцогините и се отказах. В първата играха шах, чак се обърках, любовен роман ли е или турнир по шах.
Чета си аз демонично обсебените Lords of the underworld, та ак пушек се вдига. Стигнах до средата на 8ма.  Май имам още 5. Авторката е вбесила фендома като е "съчетала" една от героините не с този, за койтоо намеква още от трета книга. Половината са обявили бойкот на книгата.

# 693
Почнах Лексито и някакво дежавю имам със сестрите Прескът на Дод. Кажете, че е нещо по-различно, отчайвам се вече.

# 694
Аз прочетох двете книги на Саманта Йънг от поредицата Хартуел. Приятни, доста наивни, стои отворено за някои допълнителни двойки, но в Goodreads не видях да се очакват още.
Някой, нещо да е чул, прочел?

# 695
Не е любовен роман, но някой от вас чел ли е това:

# 696
И аз се засилих и после видях, че е от Херцогините и се отказах. В първата играха шах, чак се обърках, любовен роман ли е или турнир по шах.
Чета си аз демонично обсебените Lords of the underworld, та ак пушек се вдига. Стигнах до средата на 8ма.  Май имам още 5. Авторката е вбесила фендома като е "съчетала" една от героините не с този, за койтоо намеква още от трета книга. Половината са обявили бойкот на книгата.
За 14 книга ли говориш? Чакам я и аз Simple Smile С 9 книга й се получи, там също беше дългоочаквана развръзката. Дано и в 14 се справи

# 697
  • Варна

За 14 книга ли говориш? Чакам я и аз Simple Smile С 9 книга й се получи, там също беше дългоочаквана развръзката. Дано и в 14 се справи
Още малко и ще стигна до многострадален Парис Simple Smile Обаче Дифийт леко се даде, преполових книгата и вече I love you Simple Smile

# 698
Да, неговата книга е по-лежерна. Парис наистина е многострадален, милият . Никак не го харесвах, но книгата беше добра.

# 699
  • На правилното място в правилния момент
Здравейте, четящи!

Тези дни определено съм на вълна футбол и книги, коренно различни,но ...
 Приключих това https://www.goodreads.com/book/show/30530389-hooked и ми хареса леко и приятно беше.

Прочетох също на Саманта Йънг "Герой", беше много добра. Smirk Определено ще прочета и друго от нея.Чудя се с кое да започна?

Сега чета новата на Сандра Браун "Огледален образ". Идеята ми харесва, дано и сюжетът е разгърнат добре. Още съм в началото, но ме заинтригува.

Вие какво четете? Simple Smile

# 700
  • Разпиляна във въображението
Огледален образ на Сандра Браун? Със самолетната катастрофа ли? Ако да - много харесвам романа, но е стар. Сигурно го преиздават.

На Саманта Йънг съм чела Герой, но не ми допадна много. Преди това съм пробвала най-известната й поредица, но и там на камък, но много я хвалят. Става въпрос за Дъблин стрийт. Може да я погледнеш.

# 701
  • На правилното място в правилния момент
Огледален образ на Сандра Браун? Със самолетната катастрофа ли? Ако да - много харесвам романа, но е стар. Сигурно го преиздават.

На Саманта Йънг съм чела Герой, но не ми допадна много. Преди това съм пробвала най-известната й поредица, но и там на камък, но много я хвалят. Става въпрос за Дъблин стрийт. Може да я погледнеш.

Да, за същата книга на Сандра Браун става въпрос. Не знаех,че е стара, но с интерес я чета.
Благодаря за препоръката. Ще ги погледна. Relaxed

# 702
В момента чета тази https://www.goodreads.com/book/show/23204215-the-game-plan почти я преполових и е интересна, но главната е леко дразнеща с тази си несигурност дали изобщо биха могли да имат връзка.

# 703
Все още чета Гласът на любовта на М. Шеридан и макар  на моменти да е малко клиширана историята все пак е интересна поне за сега.
Видях , че издателство Ибис ще ни изненадат с нова книга  на любимата ми С. Е. Филипс - първата дама , ако не се лъжа май на 26 ти юни трябва да излезе .
Видях , че сте коментирали С. Иънг - също много любима моя авторка , а поредицата дъблин стрийт е невероятно добра , поне за мен Simple Smile

# 704
Здравейте, някой чел ли е тази серия https://www.goodreads.com/series/137979-hashtag? Започнах да чета четвъртата, но се оказа, че са свързани всички и сега се чудя дали да я започна цялата серия.

Общи условия

Активация на акаунт