За тези, които четат любовни романи №30

• 101 003
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Първата дама на Филипс отново е преиздаване.

Взех от библиотеката Повече от любов на Гизгинджиев. Нещо не съм въодушевена.

# 706
Прочетох три книжки от Лайза Клейпас - "Ще те открия някой ден", "Диви нощи" и "Да го направим". Първата и третата нещо не ми харесаха, но за сметка на това втората ми беше много интересна, и нямах търпение да стигна до развръзката.

# 707

Привет.
Търся нещо от типа на книгите на Джулия Куин Smile
Рокли,балове,симпатични главни,повече смях и по-малко драми.

# 708
  • в сърцето на един мъж...
Туон, виж на Джуд Деверо книгите, на Нора Робъртс за Макгрегър, те са дълга поредица, но са тънки, Джоана Линдзи или Патриша Грасо. Която и да вземеш от на Джудит Макнот, всичките са такива.

Аз идвах да споделя, че Нора Робъртс издава дистопия Shocked На 25ти излиза новата книга

Когато светът свършва, започва година Първа!

„Година първа“ е началният том на трилогия, по-сложна и многопластова от всичко написано досега от Нора Робъртс. Въпреки че е изпълнен с магия, романът в крайна сметка е за семейството, общността и онова, което свързва хората.

Гибелта се появява неочаквано и се разпространява светкавично. Страхът плъзва още по-бързо. За няколко седмици, всичко, на което хората разчитат, започва да им се изплъзва. Няма електричество, законността и правителството рухват и повече от половината население на земята измира.

На мястото на реда настъпва хаос. Науката и технологията отстъпват назад, изместени от магически способности. Някои са добри, като силите, които се зараждат у Лана Бингъм, която живее заедно с приятеля си Макс, но някои са черни, зли, родени от злоба и отчаяние, като онези, които вилнеят в Ню Йорк Сити и в зловонните тунели под града. А някои се таят и у най-близките.

Когато се разчува, че нито онези с имунитет към Гибелта, нито сдобилите се с нови сили са в безопасност от военните, които залавят всички оцелели, за да ги затворят в центрове за опити, Лана и Макс решават да напуснат съсипания Ню Йорк. В същото време и други се опитват да се измъкнат от града – Чък, хакер и технически гений, Арлис, журналистка, Фред, стажантка в телевизията, която крие неподозирани сили. Скоро ще се срещнат с Рейчъл и Джона, които са надвили отчаянието и в името на бъдещето се отправят към свободата и щастието.

Попадат в нов свят, в който всеки оцелял може да бъде дивак или спасител, но те ще открият в него истинска красота.

# 709
O,колко много предложения Hug Гея,мерси.
Ще разгледам и ще пиша на какво съм се спряла.

Не съм чела много.Освен тези на Джулия Куин, прочетох и двете на Хедър Кулман,които има в Читанката.
На Нора Робъртс - " Свещеният камък" и "Смърт край Змийската река",но първата я приех като нетипично фентъзи,а втората като крими.
А,да и "Венчило с дявола" прочетох,всъщност с нея почнах и се зарибих Blush

# 710
  • в сърцето на един мъж...
На Нора по принцип са по-съвременни. Тя рядко пише за кринолини и графове Simple Smile

# 711
  • Варна
Изчетох го тоя Парис, Lords of the underworld 9, много епик, много хепи енд Simple Smile Хареса ми много!
Сега се чудя да продължавам ли с Господарите или да кривна със Захариел Ангела в другата поредица на Джина. Много ме заинтригува тоя пусти ангел....

# 712
Прочетох "Среднощен танц" на Джулия Куин. Останах много доволна от книжката, много приятни и симпатични главни.
Започнах "Ад и рай" на Джудит Макнот.

# 713
И аз избрах да започна с "Ад и рай" на Джудит Макнот и толкова ми хареса,че едвам я оставих и се насилих да заспя.

# 714
  • София
И аз я харесвам Джудит Макнот. "Гордост" ми е една от любимите книги.

# 715
  • Плевен / София
И аз я харесвам Джудит Макнот. "Гордост" ми е една от любимите книги.
+1 и също "Уитни, моя любов"

# 716
Следващата седмица излиза на книжния пазар книга 3 на Уорд "Кралете на бърбъна", издателство "Арт Плюс" , такова е инфото от издателството.

# 717
Аз завърших Гласът на любовта на М.Шеридан  и в книгата определено ме впечатли съдбата на Арчър , а не толкова самата любовна история между героите . Книгата е добре написана , с красива корица и се чети бързо . Сега съм насочила вниманието си към Първата дама на СЕФ , но не схванах това книга от поредицата американска Лейди ли е , тъй като в поредицата има книга със същото заглавие .

# 718
  • Разпиляна във въображението
Същата книга е. Преиздават я.

Аз "прочетох" "Закони на привличането" от Джули Джеймс. Много бла-бла-бла имаше в книгата, и героите хич не ме увлякоха. Към 80%  вече започнах да прехвърлям на бърза скорост, за да прочета финала и какво ще стане с тях. Причината за 8 годишна война между тях бе нелепа.

# 719
Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/35294265-burn-bright и с нея завърших поне засега поредицата и Mercy Thompson World, та вече чакам догодина Патриша Бригс да издаде следващите книги.  Grinning

Сега обаче започвам 5-та книга от поредицата за Чарли Дейвидсън.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт