Грамче по грамче, трупа АВГУСТинка първото си килограмче -2018

• 52 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мами!
И аз да се запиша към тази тема – чакаме бебчето на 31 август 2018. На 29 години съм, от Пловдив, първа бременност.
Вмомента живея в Щатите, но другата седмица се връщаме с еднопосочен билет към България 😊
Запазила съм си час за лекар за 21ви, като точно тогава ще влизам в 13та седмица. Искам да ви попитам за първата ФМ – лекарят ли ви казва къде да отидете и да си я направите или вие сами си записвате час? Притеснявам се, че като отида на 21ви и се опитам да си запазя час тогава, може да не успея да се вредя до 13с+6д. Моля по-запознатите да ме посъветват.
Леко бременеене на всички мами и здрави бебета на финала! Heart
Здравей, добре дошла.
Аз също съм от Пловдив с първа бременност. Бях на ФМ при д-р Троянчев. Запазих си час 3 седмици предварително.
В града има доста лекари, които правят ФМ. Освен д-р Троянчев, ФМ правят д-р Главчев, д-р Б. Иванов в Медлайн, д-р Даскалов, д-р Б. Стоилов.
Аз бих те посъветвала да не чакаш прегледа при АГ, защото наистина може да се окаже, че няма часове, затова за да бъдеш по-спокойна и да имаш час можеш да си запазиш от сега.
Успех и много хубаво, че се връщате в България. Simple Smile

# 76
Ехааа, Jahoo,  верно при теб купона ще е на макс!
 Живи и здрави всички мамчета, дечица и бебчета на път ! Hug

# 77
  • Пловдив
Лилит, къде работи доктор Борис Стоилов?

# 78
  • Майнатаун
Лилит, къде работи доктор Борис Стоилов?

Кафе Амадеус знаеш ли къде е? Това една жълта сграда, точно срещу църквата Св. Петка.Мисля че сградата е на Виктория груп. Кабинета на доктор Борис Стоилов е точно на гърба на тази сграда, има нещо като малко дворче, с паркинг. На лесно място е. Точният адрес е  ул. "Д-р. Рашко Петров" №3.

# 79
  • Пловдив
Да, ориентирах се, благодаря ти.

# 80
 Добре дошли на новите момичета Stuck Out Tongue Winking Eye Чудесна нова тема си имаме Blush само моля дайте линк към профила във фб на админа на тайната група там, да се включа и аз. Тук чета редовно, но не съм писала доста време. Таа.. по темата с мазането, с първата бременност не се мазах, качих 36 кг, не се нацепих. Сега пак не съм започнала, а трябва, тъй като кожата ми май вече е различна, все пак са минали почти 9 години Grinning По темата с БХС и феталната морфология, подкрепям позитивното мнение за доктор Стоилов, Пловдив, но аз бях и при него, и при доктор Стратиева в София, Св. Петка за второ мнение, тъй като БХС от МД уж беше ок....пък после док ми го преизчисли с много лош резултат и висок риск за две от тризомиите, таа се наложи да се повтаряме с БХС и ФМ при Стратиева. Разбира се, след второто мнение резултатът от комбинираното изследване бе намален, значително. Така и не мога да си обясня разликата...Без значение е вече, бебчо е здравичко.
Спрях да приемам Фемибион, започнах с  Supple Maman. Започна да ми личи, коремчето доста се издава вече Stuck Out Tongue Winking Eye Толкова от мен, че се стана дълго...

# 81
  • варна
 Пишете да ви добави: https://www.facebook.com/lazarina.valcheva

# 82
  • Sofia
Момичета, днес ми излязоха резултатите от изследването на кръв и урина и излезе, че имам кръв в урината. Доста се притесних, понеже нямам никакви симптоми и не е видимо. Sad Док ми каза да повторя изследването. На някоя да се е случвало нещо подобно?

# 83
Момичета, днес ми излязоха резултатите от изследването на кръв и урина и излезе, че имам кръв в урината. Доста се притесних, понеже нямам никакви симптоми и не е видимо. Sad Док ми каза да повторя изследването. На някоя да се е случвало нещо подобно?
Преди да го мислиш повтори изследването и най добре стерилна урина, може да е грешка от лабораторията, не се шашкай предварително

# 84
Момичета къде проверявате онлайн резултатите от бхч.Дадох кръв в клиника  Щерев

# 85
  • Пловдив
Кръв в урината може да е грешка, може да е нормално, може да е било нещо моментно, на мен ми излезе че имам масово урати, които са като песъчинки, повече вода на всичката вода, която пия трябва явно, и да, не се шашкай. Бременността променя много неща, включително и такива прояви, които за небременни са симптом за нещо, за нас може да е нормално.

# 86

На сайта на клиниката има бутон за проверка на резултати. Трябва да са ти дали парола, ако не са - поискай на регистратурата. Ти само кръв за БХС ли даде или мина и на ФМ?

# 87

Пробвай тук: http://lmpbg.org/new/home/index_new.htm. Горе вдясно в менюто има Резултати. Трябва да кликнеш върху едно от двете "тук". Използвай 3. Алтернативна идентификация. Независимо къде са ти взели кръв, пробите се обработват и анализират в Националната генетична лаборатория.

# 88
Здравейте, момичета! Записвам се и при вас. По календар терминът ми е 29 юли, но овулацията е била по-късно.

Втора бременност ми е, имам момче на година.

Лека бременност на всички. Бъдете здрави ❤

# 89
Здравейте момичета,

аз писах в старата група, е не много редовно де, та се включвам и тук. Щом се записваме - терминът ми е на 28.08, първа бременност на 29г. от София. Другата седмица съм на БХС във Фемина, така че ми стискайте палци всичко да е точно.
Искам да питам мамчетата с повече опит: колко е фатално яденето на "забранени" храни като меко сирене и някои колбаси. Вчера се усетих, че съм яла и пушена сьомга веднъж и камембер с боровинки още в началото. Та малко се притеснявам за тези бактерии, за които четох.
Лека бременност на всички!

Общи условия

Активация на акаунт