Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри включват Евгения Медведева, Алина Загитова, Каори Сакамото, Кейтлин Озмънд, Габриела Делмондо, Сатоко Мияхара , Мираи Нагасу, Брейди Тенел, Карлота Костнер , Мария Сотскова и Карен Чени. Конкуренцията е висока с Евгения Медведева и Алина Загитова като основни претенденти за златния медал.
-
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри включват Теса Въртуи - Скот Мойр, Габриела Пападакис - Гийом Сизерон, Кумс-Бъклънд, Капелини-Ланоте и Боброва-Соловьов. Теса Въртуи - Скот Мойр са олимпийски шампиони от 2010 г. и сребърни медалисти от 2014 г., като са сред основните претенденти за златен медал.
-
Кои са някои от основните участници в отборния турнир по фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Какви бяха впечатленията от отборното състезание по фигурно пързаляне на Зимните олимпийски игри през 2018 г. във Виена?
. В него са бетонно първите 3-4. 

ето това е направо сентенция "танците са най-близко до същината този спорт" . От мен добавям "ако по друг начин се ставаше съдия".
значи "любимите" ми ресни предадоха фронта. Така е като ме мъчат цял сезон Габи и Кавита
, а хем уж се натренирах при юньорите на гран-при предварително
, току що изгледах Назарова-Никитин и техните ресни. Сигурна съм че последната минута от изпълнението бе само от една камера
изненадаха ме. Почвам да
съвсем сериозно. Wang без поне половината "неосъзнати" ръкомахания и най- вече мимики е къде , къде по- добра гладка днес в този танц. Да се готвят за СП. Кана-Крис с типично изпълнение, ударници бяха на 4К, според съдиите, тук и допълнителен старт......Юра големи емоции с домашната О. На отборното роклята поддаде и Гамелин галантно помагаше накрая, днес галантно я поддържа в емоциите. Хайде домакините утре да се готвят за изпълнението на Ариранг и каквато добре пееща нация са, предлагам да поставят микрофони в публиката.