Фигурно пързаляне - 8

• 83 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • MJF
Предлагам 22  cheers
  Stop Тепърва сядам да гледам http://fsnews.ru/page-al-og2018_men_fs.html- този път реда е отгоре на долу по ред на излизане  Stop, за тези като мен дето гледат уж без спойлер  Wink

Коментар по изпълненията:
Скрит текст:
Глейдам го Василевс, падна много лошо 2 пъти, особено втория път и мен силно ме заболя на мястото дето падна а Денис без да изпуска за миг образа , от до в него  Crazy, е как да не им сваля шапки на такива като него. Денис спри да растеш  Simple Smile, голяма борба с тоз аспект и аз не съм оптимист, а какъв талантлив изпълнител и какво желание за това има , еххх  Crossing Arms. Играта на троновете на Фенц наистина се получи sb, браво. Би трябвало да го видим и на СП, то на неговото ниво друг не остана на немски терен. Фенц направи добър оли-старт. Ян типичния себе си, можеше и по-добре трите оли-старта да направи, но туй е положението. Браво днес на Танака с Фелини. Отделно браво на Кейджи за трите му старта тук, особено като хвърли много сили съвсем скоро на 4К, там бе ударник в кратката с PB  Stop, герой е Кейджи. Морис с ново горнище май, така двуцветен визуално поне не е толкоз голям глист отколкото като е изцяло черен  Whistling. голяма борба със скоковете и гравитацията, dream. Някой ако може да ми припомни напред в сезона не видяхме ли волната прилично или се бъркам с друг Imagine Dragons  Thinking. 6 -те наказателни точки да не си ги слага на сърце, така или иначе вече свикваме с тази гледка, то нали уж тепърва ни предстои   Whistling.
Алексей и Дани анблок по жребий  Simple Smile. Алексей герой, свалям му шапка на този мохикан. И как го харесвам в тази програма когато му се получава така, браво за емоциите, видях и протокола му- голямо браво. Станах на крака по време на изпълнението. Да видим какво ще реши за СП. След такова изпълнение си трябва  smile3545 - пауза, ама как добре му се получи О. Сетих се как им се радвах на ФГП на Адам-Воронов-Бъйченко, ехххх. Ама Самохин и на волната не прилича на себе си от последните 2 сезона  Crazy. Не знам какво да мисля- това излизане от кризата ли е или моментен силен оли-порив  Thinking. Разбира се дано е първото, добре е да вземе щафетата от Алексей, конкуренция на израелски терен няма, талант има..... само трябва да се мотивира. Чакам го на следващия старт, да не изпускат Морозов, по -соро той да не духне нанякъде пак с постоли-пауза дето ги върши  Laughing, като го напусне вдъхновението  Mr. Green. Разгледах протокола- голямо браво днес и голямо браво за цялото състезание. Това е една от най-големите изненади до тук в оли-турнира.  
Нейтън е голям герой днес.Разгледах протокола- в такъв минималистичен дизайн не мога дори да различа колко четворни/тройни видях. Свалям му шапка, даже 2, как се събра днес. Очаквах нещо такова и не съм изненадана обаче. Предвид максимализма му и двата предишни му старта - мне, въобще не ме изненада а само ме зарадва. Доколкото ми е възможно при тази гледка на протокола все пак и моята ""любов" към ен на брой четворни, но днес да оставим тази Голяма тема предлагам, нямам сили. Днес дори аксела е на плюс. Гледам, мълча, без шапка на главата. Браво Нейтън  Hug. След такъв протокол си трябва пауза за да дойде човек на себе си, особено при цялата история преди това изпълнине на този турнир  Peace. Гледам че и Рафаел е без думи и емоции като за него този сезон.
Arwen88, нещо ме изненада. Туй предполагам е една скорошна фотосесия.  Peace. Теса-Скот са добри актьори  Wink Laughing

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 10:30 от Шошулчо

# 91
  • София
Заради Юзуру и Хави станах в 5 да гледам. И двете ни телевизии даваха ски, показаха само последната група. Добре че руснаците бяха на линия.
Много емоции, отдавна съм го писала, че Юзуру може само сам да се победи, е не го направи днес. Показа ни, че от сложни скокове няма чак такава нужда. Радостта ми за него  Хави е равна Всъщност мако повее се радвам за Хави, защото Юзуру знаех, че може а Хави в последните 2 сезона видимо му беше трудно срещу скачащите машини. И пак салхова, още помня в Сочи как повтори троен, а с двоен вземаше медал. Но и с четворен щепе да е най-много втори. Много заслужен медал. Голяма радост и за "вечно втория" Брайън Орсър.
Шома не ми е толкова голям любимец, колкото треньорката му. Много ми е позитивна и усмихната, а той дори не реагира на медала. Накрая нещо за Нейтън - излезе по-най-добрия начин от ситуацията и пак ни накара да говорим за него. САЩ с трима в топ 10, никак не е зле

# 92
  • София
Чен постави рекорд приземявайки 6 четворни скока във волна програма на ЗОИ.
Подобри и рекорда на Ханю (за което ме е яд, ама то тези рекорди винаги ще се подобряват, титлите остават) за най-много точки от техническия аспект на оценката във волна програма - 127.64 точки срещу 126.12 на Юзу от СП миналата година. Но както каза и Venyan, няма смисъл от толкова много. Ханю със само 4 четворна и с 2 грешки бе близко до него. Крайно време е да се намали решаващата роля на четворните скокове, защото вредят много на здравето и защото не искам да гледам акробатика, а пързаляне, игра и представяне на програми.  bowuu
И аз го очаквах от Чен. Чак толкова силно и чисто не, но бях сигурен, че ще качи поне 10 места в класирането и ще е фаворит да спечели волната програма. А защо мислех така, гледам и Шошулчо го е предчувствала, даже си е познала, бравос за което. Simple Smile Ами Чен си е инат и боец и естествено, че ще излезне навит на макс за реванш, но най-важното в случая е, че чисто психологически той нямаше какво повече да губи, по-зле от това няма накъде, бе загубил всичко и му бе така да се каже по-леко на душата след като е преспал. Лесно е като не си в борбата за медалите и излизаш с пердето - всичко или нищо. Дълбоко се съмнявам обаче, че Нейтън щеше да е така категоричен и безгрешен ако бе в голямата игра за медалите в последната група. Wink

# 93
  • Пловдив
Здравейте! Юзуууу, Хави, браво на момчетата! Напълниха ми душата с техните изпълнения, и аз май се радвам повече за Хави, а Юзу знам че може и естествено го доказа!
Замислих се от миналия сезон колко ще ми липсват старите муцуни, някъде тук съм обяснявала, че гледам от 1998 фигурно и всеки олимпийски цикъл се отказват едни от имената с които съм свикнала. Другият сезон ще е тежко, а както казахте  задават се състезатели отраснали с новите правила, а и ще ми липсват онези програми, които помниш, а не брилянтно пързаляне, но програма която забравям следващия сезон (визирам танците и французите). Моят архив от видеа е огромен, но последните години по-малко неща харесвам. Нищо, може и да ни изненадат приятно, или поне така се надявам.
Теса и Скот нямам информация да са двойка, но се надявам мнооого! Ако някой знае, бих се радвала да сподели. Знам че това е била специална фотосесия тъй като ги следя  в Instagram, Youtube и всъщност всички социални мрежи. Между другото Теса е родена на 17.05, което е и моята рождена дата, може би за това съм твърде пристрастна!

# 94
  • MJF
Тези които сте гледали лайв волната сте герои  smile3544. Аз след изпълнения като на Бъйченко и Нейтън имам нужда от пауза или следващите 1- 2 изпълнения ще бъдат фира както се казва, още ще съм емоционално в първото  Blush.  Peace
На Нейтън пожелавам максимално бързо да преболедува цялото разочарование от О. Такива моменти правят състезателя човек а не машина. Това му изпълнение остава в историята така или иначе. С това "криене" на картината ми убягва на О-  имаме ли си във фигурното малките медали?
Продължение
Скрит текст:
Наваксах с Матео, забелязах че го пропуснах в  първата група. Един от героите на този сезон до тук. Колко стабилни изпълнения натрупа Рицо, вече им загубих бройката  Thinking. Ама голямо браво от мен за целия му оли-турнир. Това ме подсети за Franca Bianconi. Още някъде на Ломбардия трофи ме впечатли как е събрала и оборудвала този сезон подопечните си, проследих как ги водеше по стартовете до тук, много ми хареса как подходи до тез пусти О. Стискам ѝ палци да я зарадват и на роден терен в Милано.
Джи "късметлията" след Нейтън. Браво за днес и браво за целия турнир, добре му се получи, радвам се. Ча като изключим четворния останалото бе добре като за него. Браво за днес, браво за целия турнир, над очакванията ми, чудесно му се получи домашната О. Чакам го в София, да се стяга и пази от нови травми  Stop. Брендън и тоз пусти манталитет, то Кери, то Уиндзор  Whistling. Жалко за днес, ноо остава си добрата кратка, това да запомни. Аз дори съм доволна от оли-стартамо, честно казано и толкоз не очаквах  Blush.
Йорик- браво за днес, браво и за целия турнир. Много се радвам как се събра 2 пъти баш тук, след перипетиите му и в оли-сезона. Да видим какво ще реши за СП. Сега да се отпусне и да помага на Луна  Stop. За пореден път с широка усмивка гледам Месинг и Чарли Чаплин. Получи sb и с право, но най-доброто изпълнение до тук бе на националното му, тамошните оценки така или иначе не се броят. Браво. Доволна съм от Кийгън а той може и повече, хем днес е с PB. Браво Кийгън.  Гледам че днес е 3 точки след Патрик, за малко да се получи и моето желание  Wink Laughing.  Винсент -ясно че или ще се пребие окончателно или ще свърже все някога тези любими му пусти елементи. Днес реално sb. Проверих протокола ,  Confused не знам дори дали всичко е отбелязано адекватно. Но това е отделна тема и аз за пореден път с половин уста казвам браво на тез мулти-4- сти. Голяма борба води Винсент специално с волните си от началото на сезона пред очите ми. Коляда и Елвис минаха, нещо се получи но като цяло не. Тежък оли-турнир за Коляда.
Бржина и Рипън анблок по жребий  Simple Smile.  I'm only human after all , don't put the blame on me пак ще ми звучи до края на състезанието. Михал се стара днес. Аз съм доволна от него на този старт,  Blush не се надявах на толкова. Може и да е реално това sb-изпълнението му.  Моля го да се мотивира за още един старт, не искам това да е края и искам да видя тези програми на СП. Моля. Адам изгледах също с усмивка. Каква любов към акселите  Laughing. Към Адам имам същата молба. Вече забравих кой бе състава на ам. фед. за СП но той да е там искам. Пак  smile3545 пауза ми трябва след толкова любимци а и преди последната група.  Stop

Ееее  Party при такава масова радост предлагам  cook cheers ura

То и аз както писах назад исках на пиедестала Юзу, Хави и събрани на третото останалите лъвове  Simple Smile ама туй е прекалено и най-вече нереално  Crossing Arms.
Радвам се еднакво много за Юзу и Хави- при всеки цял ред причини и не ми беше важно точно кой пръв кой втори. За Шома също се радвам,  Naughty още не съм видяла какви ги е надробил и колко ще го критикувам  Wink, той си знае че е изцяло с добри чувства.  Днес така са съдиите , елеваторите в крайното класиране и всички останали състезатели, туй е положението . Все някой щеше да е третия на пиедестала. В мир съм  Simple Smile.
Гледайки преди крайното класиране , цялата асансьорщина , се сетих за Сочи и нашата Мао. Там какъв срив в кратката и после каква запомняща се волна. От мъжкия турнир в Сочи явно предимно негативи са ми останали  Embarassed. Сега от тази О доста повече позитив. Мне туй е меко казано. Направо им опрощавам всичко на което ни подложиха до днес от началото на сезона. Ей богу не бе малко  ooooh! Whistling ooooh!. На всички им зачитам оправданието с О. До един  Peace.  Почваме на чисто още  следващия старт  Mr. Green, макар че ще бъде предимно "да добутаме някак си със сетни сили" при не малко от състава. Но обещавам да не ги критикувам  Stop Laughing

Туй 127.64 направо го запомних, стои ми горе на екрана на всяко изпълнение.  Simple Smile

# 95
Аз пък не съм щастлива, изобщо не съм! Снощи пих и плаках като пиян руснак, да го...
Юзуру си заслужи титлата, там възражения нямам, но толкова исках 2-ро място за Хави! И той си го заслужи!

А тъпото политкоректно съдийство, което избута със мнoго зор и вазелин Боян пред Чен, WTF!?!? Рипън след Коляда, рийли!?!?!?!?!?!? Не подценявам руснака, рядко симпатичен ми е, но на тази О се провали по всички линии, докато Рипън си свърши чудесно работата!

Теса и Скот да се стягат - пазя си най-хубавата водка да ги полея!

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 15:50 от Agent Provocateur

# 96
Радва ме подиума при мъжете, също както при спортните двойки. Чудесно е, когато спортистите, отдали толкова много на този спорт, получават заслуженото. Най-вече се възхищавам на невероятно спортсменското съперничество между Хави и Ханю, очевидна е искрената им радост един за друг. А Ханю е олицетворение на изключителната японска култура във всяко отношение.

NBC e благословило американците с излъчване на живо даже на тренировките на част от групите при танците. Добре , че са феновете да записват, че иначе с тези права и геоблокове, няма оправия.

https://drive.google.com/file/d/1nff2vCZ4hRnWSIYED61VMFSfRRIuLstJ/view

В момента не може да се гледа директно, защото са надвишени броя гледания, но може да се свали.

# 97
  • MJF
Последната шестица
Скрит текст:
Тежко изпълнение са получи днес за Алиев, някак си на първия завой бортика го изненада и после се изсипа 2 пъти. Добре се събра след това до края на волната. Браво, аз съм доволна от неговия старт на О. Днес май и ново горнище.  Бо и Марс, след първите 3 скокови елемента като малко дете си чакам разтанцовката и се  Simple Smile до уши, имам и цял съжет за нея  Laughing,   безподобен Бо. Днес се получи с една наказателна точка но аз съм много доволна. Въобше браво на Бо за оли-старта. На тях двамата с Шома им свалям шапка и за това как се събраха на това голямо състезание дни след 4К, където и двамата бяха и на кратката и на волната на пълни обороти.  Crazy лъвове. Патрик -надявам се че това действително бе последното му изпълнение на състезателния лед, изгледах го от до  bowuu, даже си припявах таз алелуя. Докато се покланяше май Чинкуанта видях на трибуните гледайки в телефона си . Нашия самурай Юзу го изгледах на крак, спокойно и с кеф и малко сълзи  в тази му програма. Ханю се гледа а не се коментира както казвам  Simple Smile. Браво Юзу, бори се самурая със себе си днес  Hug.  Наш Хави на магия с тез салхови негови  Wink. На друго състезание с тези изпълнения до тук можеше да имаме и друго класиране на волната  реално. Wink , прекалено щеше да е пак да е 4-ти и пак с тез s  Laughing . Хави да се радва на бронзовия оли-медал и ние с него. Попълни колекцията   Hug. Наш Шома го гледам как този фъстък ме стресна на Ломбардия трофи в самото начало на този сезон и после го следях под лупа как ще събере сили за О като пак не се пести по стартове и като брой и като качество.  Crazy торпедо. Гледам и неговия протокол и се  Laughing.
Здрави да са само.  
И така след като изгледах всички най се радвам на Юзу на подиума, другите двама са със забележки от мен  Simple Smile но това не значи ,че трябва да слязат от него.
Ако трабва да съм честна и гледах на живо в залата състезанието и бях съдия , окото ми нямаше да мигне , душата ми нямаше да трепне и всякакви други лични сантименти  Stop , класирането на волната нямаше  да е това,  което виждам от съдиите. Ще размествам пак и то бая, като първо ще се разправя с вторите оценки Mr. Green а имаше и нереални geo особено в последната група  Stop Peace.
И така волни мъже[/b],     крайно класиране,     церемония с тигрите.
Цитатите : 1    2    3     4
Днешните цитати тепърва ще прегледам но от вчерашните се впечатлих от нещо. Значи Мартинес след Небелхорн е спрял окончателно с кънките и се е заел с учене и работа и след номера на шведския оли-комитет спешно с кънките при треньора каквото могат да съберат до вчера. Ама че история .  Simple Smile

Agent Provocateur , Адам с днешния контент е много добре оценен, аз ако бях по-малко шеше да получи  Peace. Важното е че и той е реалист и е доволен от днешните оценки.  Но не е само той, почти по ред е за редакция протокола. И трите американски състезатели днес получиха добри оценки за това което показаха. Другаде са щетите. Peace

irenap , болна ми е темата с правата и геоблоковете. Такива състезания с толкова качество заслужава да се видят от желаещите.  Дано скоро след оли пуснат в тубата нещата като хората.  Hug мерси за линка

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 16:19 от Шошулчо

# 98
  • MJF
Medal Ceremony Men

И така имаме нужния ден почивка.

В началото на сезона говорехме за танците и значението на жребия и воала . Кратките танци

# 99
  • София
Уфф, ъъъ само аз ли тук съм за Габи и Гийом?  Embarassed Confused

# 100
  • Пловдив
Кооолко хубави и подробни коментари, беше удоволствие да чета! И аз гледах на живо, но крайно незадоволително количество състезатели! Добре, че наистина има къде да гледаме и сваляме!  Аз се радвам за другия млад руснак.
Адам Рипън и Брезина ги помня като малки на юношеското в София преди много години, Адам не ми е любимец, но браво, че в тази конкуренция знае къде се намира.

# 101
  • MJF
alice_ in_ wonderland1 , нали знаеш че и тази година световното юношеско е в София. Дмитрий Алиев е от юношите при мъжете, това му е дебютния сезон при сеньорите. Добре се справя въпреки че има разни технически-здравословни проблеми баш сега при този важен преход. Все повече сили му стигат до края на волната. Туй им е ахилесовата пета на юньорите като минат при сеньорите, разбираемо. Сега виждам,  че от топ 10 вчера в класирането той е единствения дебютант този сезон и дано не го нападнат чичовците и лелите както казвам  Tired.

В почивния ни ден малко четива. Жалко че не виждам преводи на англ. на италианския блог от началото на сезона от двамата коментатори  Thinking. Там имаше интересни анализи и гледни точки по наболялите ни хронични теми към момента.

IJS and the Aesthetic of Pairs  и превод на руски  
Sandra Bezic последно ме  Laughing на представянето на канадския оли-отбор след националното им. Голяма тържественост спретна  Simple Smile.
What Makes Ice Dancing Different? Brother-Sister Pairs, To Start
С чувство за хумор - Последний самурай. Олимпийские заметки, часть 3. Мужской турнир
Yuzuru Hanyu

Аааа Diavolo , не може да няма. Жребия на кратката е в полза на Габи-Гийом.
 Честно казано не съм се отказала да гледам 2 танцови състезателни гали. Снимането "не мръдна" от отборното до тук, същите ракурси и ъгли и гледка от късата страна на полето  Tired. Танците само като изкуство така. Като спорт с това снимане не става да ги гледам. Тъй че смятам спокойно да се насладя 2 поредни дни. В деня почивка имам време да се настроя за латино - галата  Wink и да преброя колко деспасито ще чуя за да се подготвя психически  Wink  Laughing.

TAT, Tara and Johnny talk about Yuzuru Hanyu

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 08:42 от Шошулчо

# 102
  • София
Много съм разочарован от Евроспорт. Тази нощ няма да има ски и вместо да излъчват (както в са правили в миналото) пряко танците от първата група те ще дават забележете сноуборд и фристайл ски. Просто нямам думи.
Пуснах им едно дълго и възмутително писмо. Ако искате може да се присъедините.

Ето го мейла: eurosport-bg@studio-doli.com

Тотално рязане на най-прекрасния спорт има на тези игри и това си е направо тенденциозно!  Close

# 103
  • MJF
Diavolo, пиши ако и какво са ти отговорили.  Blush ако искаш. Аз преди години, когато евроспорт рязко резна фигурното писах така и шефа на българския евроспорт ми отговори бая рязко. Добре че съм перде. В моето писмо нямаше обидна дума грам за разлика от отговора който получих. След него им "бих дузпата". Един Боричев е там, който 1-2 пъти в сезон ме стимулира да го проверя едни вид как е в ефир и толкоз. Както казвам жалко че Боричев не мога да го монтирам в/у транслацията ми без коментар, но технологиите напредват и не се знае дали няма да успея  Laughing. Peace. Да живее нета иначе с тез .....Така или иначе българската секция на евроспорт е деветата дупка на канала в тоз конгломерат. Дразни ме нашата дупедавщина. Русия е Русия и никой няма и да ги забележи, че я наричат така. Дреме им на шефовете на евроспорт за българската секция  Joy, ама не ние по праведни и от папата. Както винаги  Tired, манталитет.

# 104
Орязването не е само от тази Олимпиада, то е отдавна и не мога да разбера защо. Преди петнайсетина години даваха всичко от първата до последната група, европейски, световни. Толкова популярен спорт, не им разбирам политиката. Вместо това излъчват тотално измислени спортове. Добре че, вече има линкове почти за всичко и човек може да гледа, каквото и когато пожелае, та спрях да им се ядосвам, просто не ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт