Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри включват Евгения Медведева, Алина Загитова, Каори Сакамото, Кейтлин Озмънд, Габриела Делмондо, Сатоко Мияхара , Мираи Нагасу, Брейди Тенел, Карлота Костнер , Мария Сотскова и Карен Чени. Конкуренцията е висока с Евгения Медведева и Алина Загитова като основни претенденти за златния медал.
-
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри включват Теса Въртуи - Скот Мойр, Габриела Пападакис - Гийом Сизерон, Кумс-Бъклънд, Капелини-Ланоте и Боброва-Соловьов. Теса Въртуи - Скот Мойр са олимпийски шампиони от 2010 г. и сребърни медалисти от 2014 г., като са сред основните претенденти за златен медал.
-
Кои са някои от основните участници в отборния турнир по фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Какви бяха впечатленията от отборното състезание по фигурно пързаляне на Зимните олимпийски игри през 2018 г. във Виена?

Тепърва сядам да гледам 
, е как да не им сваля шапки на такива като него. Денис спри да растеш
, голяма борба с тоз аспект и аз не съм оптимист, а какъв талантлив изпълнител и какво желание за това има , еххх
. Играта на троновете на Фенц наистина се получи sb, браво. Би трябвало да го видим и на СП, то на неговото ниво друг не остана на немски терен. Фенц направи добър оли-старт. Ян типичния себе си, можеше и по-добре трите оли-старта да направи, но туй е положението. Браво днес на Танака с Фелини. Отделно браво на Кейджи за трите му старта тук, особено като хвърли много сили съвсем скоро на 4К, там бе ударник в кратката с PB
. голяма борба със скоковете и гравитацията, dream. Някой ако може да ми припомни напред в сезона не видяхме ли волната прилично или се бъркам с друг Imagine Dragons
. 6 -те наказателни точки да не си ги слага на сърце, така или иначе вече свикваме с тази гледка, то нали уж тепърва ни предстои
- пауза, ама как добре му се получи О. Сетих се как им се радвах на ФГП на Адам-Воронов-Бъйченко, ехххх. Ама Самохин и на волната не прилича на себе си от последните 2 сезона
. След такъв протокол си трябва пауза за да дойде човек на себе си, особено при цялата история преди това изпълнине на този турнир
. Гледам че и Рафаел е без думи и емоции като за него този сезон.

. Аз след изпълнения като на Бъйченко и Нейтън имам нужда от пауза или следващите 1- 2 изпълнения ще бъдат фира както се казва, още ще съм емоционално в първото
.
при такава масова радост предлагам

още не съм видяла какви ги е надробил и колко ще го критикувам
.
, ама не ние по праведни и от папата. Както винаги