Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри включват Евгения Медведева, Алина Загитова, Каори Сакамото, Кейтлин Озмънд, Габриела Делмондо, Сатоко Мияхара , Мираи Нагасу, Брейди Тенел, Карлота Костнер , Мария Сотскова и Карен Чени. Конкуренцията е висока с Евгения Медведева и Алина Загитова като основни претенденти за златния медал.
-
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри включват Теса Въртуи - Скот Мойр, Габриела Пападакис - Гийом Сизерон, Кумс-Бъклънд, Капелини-Ланоте и Боброва-Соловьов. Теса Въртуи - Скот Мойр са олимпийски шампиони от 2010 г. и сребърни медалисти от 2014 г., като са сред основните претенденти за златен медал.
-
Кои са някои от основните участници в отборния турнир по фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Какви бяха впечатленията от отборното състезание по фигурно пързаляне на Зимните олимпийски игри през 2018 г. във Виена?
, че отбор тук няма и квотите са на тяхна отговорност. Аз нещо съм разочарована в тях, по - точно в Крис и липсата на психолог най-кратко казано.
.
аз силно се надявам на транслация лайв в тубата от някоя добра душа. Без коментатор и то. Скромна съм , знам

Авторът определено е 'ЗА' СП след олимпиада, аз съм твърдо против, просто защото няма смисъл, а и какъв световен шампион ще си ако си се провали на олимпиадата, което е най-големия форум за всеки един спортист. Всички спортни федерации се усетиха, само ISU и кърлинга се инатят, ама нещата са несъвместими, като тежест на двата спорта, а и там може да изпратиш друг отбор, тук говорим за индивидуално първенство.
. Добре че след тях Paige CONNERS / Evgeni KRASNOPOLSKI направиха sb-изпълнение, браво за което. Браво и на Deanna STELLATO / Nathan BARTHOLOMAY, много добра кратка направиха, впечатлява изхода от поддръжката. Заслужено sb днес. Annika HOCKE / Ruben BLOMMAER хваля също , браво за това най-силно изпълнение в сезона. Въобще този дует за мен е от най-силните ни попълнения този сезон в редиците на спортните. Жалко само че не се появи по-рано, но по-добре късно отколкото никога, да дерзаят и да са здрави. Альона и сие да продължават да им помагат.
днес, толкова стилни и плавни не съм ги виждала от цели 2 сезона, че и половина май, след като тръгнаха да се усрожняват. Стисвам им палци за утре. И дано от тук нататък продължат така с вече ново по-високо ниво на изпълнение. Голямо браво днес, много им се радвам. Браво на Ioulia CHTCHETININA / Mikhail AKULO, след като ми обърнаха внимание на ЕП , днес с PB, да дерзаят , запомних ги окончателно. Tae Ok RYOM / Ju Sik KIM ми харесаха днес повече отколкото на О, там за мен изпълненията им бяха нещо една доза свръхмонументални внезапно, заподозрях мястото и заръка от патрията така да се каже 
. Книрим днес скочиха, това си е за похвала , нищо че без надбавка, но омазаха нещо в края на програмата при поддръжката. То след паданията им на предишния им старт мисля че вече нямаше по-зле накъде. Макар че нищо не се знае. Да ги видя утре. Голямо браво днес на Kirsten MOORE-TOWERS / Michael MARINARO , продължават с възходящата от началото на 2018. Не разбрах Кирстен дали има някакъв проблем и дано не е нещо което да им попречи и утре да се постараят да са така на висота, палци. Miriam ZIEGLER / Severin KIEFER се постараха днес за sb но можеха и малко повече, малко повече екзактност в детайлите щеше да им донесе повече бонус.
.
. Хем се правя че не ги виждам но ето на , пак ме ядосаха вчера особено на спортните