Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медалите в женското фигурно пързаляне на Олимпийските игри включват Евгения Медведева, Алина Загитова, Каори Сакамото, Кейтлин Озмънд, Габриела Делмондо, Сатоко Мияхара , Мираи Нагасу, Брейди Тенел, Карлота Костнер , Мария Сотскова и Карен Чени. Конкуренцията е висока с Евгения Медведева и Алина Загитова като основни претенденти за златния медал.
-
Кои са някои от фаворитите за медалите в мъжкото фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Кои са основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри?
Основните претенденти за медали в танцовите дуети на Олимпийските игри включват Теса Въртуи - Скот Мойр, Габриела Пападакис - Гийом Сизерон, Кумс-Бъклънд, Капелини-Ланоте и Боброва-Соловьов. Теса Въртуи - Скот Мойр са олимпийски шампиони от 2010 г. и сребърни медалисти от 2014 г., като са сред основните претенденти за златен медал.
-
Кои са някои от основните участници в отборния турнир по фигурно пързаляне на Олимпийските игри?
-
Какви бяха впечатленията от отборното състезание по фигурно пързаляне на Зимните олимпийски игри през 2018 г. във Виена?
Азарея на следващата пауза ще прочета .
, ама какво спасяване само ! Джулиън днес се стара, браво. След него Jinseo KIM продължи спасяването на скоковете с "меки колена". При този екстремен старт на Jinseo аз де насладих на изпълнението, добре беше под Лунната соната напълно. 
ме захода на комбинацията особено. Наш Донован днес в удар. Без да му трепне крачола си подобри значително PB от преди 2 седмици. Ама много ме зардава. Скромен набор при мъжете но за това пък как изпълнен. Голямо браво на артиста Карило, да видим някой ще го "пусне" ли до волната.
. Само да измърморя че до тук съдийството на трите старта е много лошо. Жалко за което.
да я изпълни така както днес, че и по-добре. На волната ще се мъчим но кратката напълно възможно като днес а ѝ тя на всичко отгоре му отива. И той е от тези за които подозирам силно че гледам на състезание за последно. Keegan MESSING втория герой в групата. При това голям. И той със заслужено PB и чисто изпълнение. Голямо браво и шапката там да помага за такъв настрой и на волната. Заслужаваме нейсе 2 чисти изпълнения от този фигурист да видим.
. Не съм съгласна и с нея и с крайната но протокол няма да гледам. За изпълнението на Шома само ще кажа че силно ме афектира гледката на 3 аксел как бе оценен в реално време, то последен скок и това преля чашата ми. Добре че я бяха коригирали до обяването на крайния резултат. Иначе Шома със срочно облекчена принудително програма. Видно напрегнат и още по-интровертно изпълнение от обичайното днес.
Абе ще се справи, а после да почива дълго, че май той е рекордьор по участия този сезон. Къде що имаше старт, Матео Рицо бе на линия. Сигурен съм, че го видях и на 4К.
, иначе поне са им продали/купили цялото състезание, "муфтят ги яко" бих казала. Та Шома крив-ляв там докато може и е цял.
как можеше и да не видим и гледаме този цикъл и тези запомнящи се тяхни изпълнения и винаги предизвикващи
.