Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 6

• 113 159
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • морето и сините вълни :)
Момичета, моля ви - дайте инфо ако сте доволни от микроблейдинг на вежди във Варна! Правят ли проби за алергия предварително?

Аз съм много доволна от Вики от Beauteous You, тя е във Варна. По принцип имам средно плътни вежди, светли и ежедневно ги подчертавах с молив/сенки за вежди. Стигнах до момента, в който ако съм без молив не се чувствам себе си Grinning тогава реших, че е време да помисля за нещо перманентно и се спрях на Вики заради това, че всичките й снимки before/after на клиентките й ми допаднаха. Нямаше един случай, в който да си помисля, че крайният резултат е неестествен (от което се страхувах, все пак тези вежди ти остават доста дълго!). Ако ти е интересно - ето снимка как се получи при мен.

Къде се намира салона и? Каква цената на микроблейдинга с ретуша?

# 196
Момичета, честит празник! Може ли да ми препоръчате крем/ гел/ за след процедурата, имам лошо мнение за б- панатена и гентамицина, нещо друго има ли подходящо или да си мажа тях 🌝
Лека и спокойна нощ!

# 197
  • Sf
Здравейте, момичета! Поради ред причини не мога да се възползвам от естествената визия на микроблейдинга и си търся специалист в София, който да ми направи перманентен грим. Ще съм ви безкрайно благодарна, ако ме насочите към такъв! 🤗

# 198
Здравейте, мярнах на няколко места най-новата процедура в перманентния грим - перманентен ФДТ, някой с опит?

# 199
  • Sofia
... перманентен ФДТ ...?

Ле-ле, как така? Shocked

# 200
# 201
Момичета, колко време след процедурата се вижда истинския вид на веждите? Аз правих смесена техника--микроблейдинг и микропигментация в петък. В момента веждите са ми много тъмни, направо черни. По принцип съм си с тъмен косъм, но явно от насищането изобщо не се възприемам в момента. След колко дни ще се види реалния ефект?

# 202
  • на пистата
Моите микроблейдинг вежди върху стар перманентен грим.

# 203
Vivian, според мен поне две седмици трябва да минат.
nameika-31, при кого ги прави? Супер са Simple Smile

# 204
  • на пистата
Vivian, според мен поне две седмици трябва да минат.
nameika-31, при кого ги прави? Супер са Simple Smile
В Карлово

# 205
Привет, момичета! За ретуш съм, но моят микроблейдинг не е правен в Бг. Бях гледала във ФБ работата на едно момиче, с диплома от PhiBrows, салонът се намираше на ул. Милин камък в София, но явно съм изгубила координатите. Някой сеща ли се за коя дама става дума?

# 206
Буболита, Слава Богу вече не са така черни веждите и се вижда значителна разлика. Почна да пада пигмента.

# 207
  • Ловеч
Здравейте! Аз да кажа, че септември месец ми предстои phi removal - тоест премахване на стар пигмент (от Бисерка) и направа на нов микроблейдинг. Реших да го направя тук - https://www.facebook.com/PMUandMicrobladingARTIST/, защото жената беше много учтива, обясни ми всичко за процедурата и веждите и изглеждат добре. Общо взето стария пигмент се премахва с нещо като киселина, излиза на повърхността и след 4 седмици се прави втора процедура и чак тогава, след 6 седмици се рисуват новите вежди.
Дали някой има някакви отзиви по тази тема или аз съм първата?
Страхотни резултати има това момиче, благодаря, че сподели страницата. Каква е цената при нея?

# 208
Здравейте, моля да ме извините ако това не е правилната тема. Търся отзиви за B.B. glow като процедура и специалисти за нея. Колко време издържа, колко боли, добре ли изглежда?

# 209
Здравейте момичета,

Вчера правих ретуш на веджите, тази сутрин тръгвайки за работа забравих кремчето вкъщи... Какво мога да си купя от аптеката за целта. Четох противоречиви мнения за бадемово масло, вазелин и бепантен и съвсем се обърках. За татуировки съм използвала гентамицин маз.

Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт