Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 6

• 114 962
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Някой чувал ли е за случаи, когато кожата не приема и изхвърля пигмента при микроблейдинг?

Ще ви кажа след няколко дни защо питам...

По-Мазната кожа или много , много сухата го изхвърлят .

Това ми беше казано докато се мажех с Бепантен , да не предозирам количеството и да окаже влияние на микроблейдинг а под него .

Микроблейдингът не е подходящ при  много мазна кожа (пигмента се разгражда от себума и изчезва още в самото начало)

alethea , не те нападам, просто въпрос - а няма ли да стане по-зле тъй като все пак няма ли да порасне отново този мъх ...и да не стане по-тъмен и видим...

Както прочете това се работи само на горен слой и козметичката ми показа нагледно как го прави от два три месеца и няма нищо почернено .

Виж във фб или инстаграм има много резултати преди/след .
Там са показани случаи .
http://www.drbestimpressions.com/Dermaplaning.cfm

Ще видим как ще Ми се отрази ,
Наистина съм готова да се подложа на всичко стига да видя най-‘малкото грима ми или кремовете които нанасям да стоят по друг начин .
На който и да кажа не ме разбира, защото не смята че е кой знае какво , но си е комплекс както - щръкналите уши, малките гърди или кривите зъби .

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 19:11 от alethea

# 361
Може ли да споделиш впечатления след процедурата моля? Мен ме спира това, че трябва да се прави на всеки 4 седмици, за да се поддържа ефекта.

# 362
Може ли да споделиш впечатления след процедурата моля? Мен ме спира това, че трябва да се прави на всеки 4 седмици, за да се поддържа ефекта.

Разбира се , с удоволствие .
В събота съм се записала , ще трае около час процедурата тъй като при мен е повече количеството и ще работим навсякъде по лицето ,
Казаха ми че се повтаря пред 3-4 седмици като след време е хубаво да се почине , за да не се изтъни кожата .
Радва ме факта , че не влияе от сезона и може да се прави и зимата , и през слънчевите дни .
Смятам че всичко ще е наред .
най - накрая дочаках да се появи и тук тази процедура и
Дано да окаже този благоприятен ефект , който търся .
Иначе ще се гръмна .

# 363
  • Sofia
alethea, всички имаме мъх по лицето си. Твоят, доколкото разбирам, е малко по-засилен (забелязала съм нещо подобно при светлите хора), но не е болка за умиране. Hug Бас държа, че само ти си го забелязваш.
Малко съм скептична към процедурата, но искрено ти пожелавам да реши проблема ти. bouquet Знам колко е ужасно да имаш комплекс за нещо...

# 364
  • Street of Dreams
Някой чувал ли е за случаи, когато кожата не приема и изхвърля пигмента при микроблейдинг?

Това ми беше казано докато се мажех с Бепантен , да не предозирам количеството и да окаже влияние на микроблейдинг а под него .

Микроблейдингът не е подходящ при  много мазна кожа (пигмента се разгражда от себума и изчезва още в самото начало)

А така....това за пръв път го чувам... С много мазна кожа съм. Не беше ли задача на козметичката да ме предупреди, че има такъв риск?
Ако това е случаят - имам ли право да си искам парите обратно?

# 365

А така....това за пръв път го чувам... С много мазна кожа съм. Не беше ли задача на козметичката да ме предупреди, че има такъв риск?
Ако това е случаят - имам ли право да си искам парите обратно?

Не мисля. Защото моята козметичка онзи ден ми каза, че най-добрите и трайни резултати, са й се получавали при мазна кожа. Това си е до късмет според мен. След първият път и ретуша, ще разбереш дали това е процедурата за теб.

# 366
  • Street of Dreams
Как така късмет? Това да не е тото?

# 367
  • софия
Аз точно заради мазната кожа се чудих толкова време да правя ли микроблейдинг. Писах и малко по-назад че лявата ми вежда по - трудно хвана пигнента, просто  кожата изхвърля пигмента. Сега като има час свободен моята ще ходя за едно две косъмчета да направи пак че според мен седи малко като дупчица там където е по - светло.

# 368
Аз съм също с много мазна кожа, но пигментът се запази около година след първоначалните два процедури.

# 369
Как така късмет? Това да не е тото?

Ами ето така - късмет е. На някой с мазна кожа ще се задържи пигмента, на друг - не. Ако си от тези със задържалия се, си си късметлия.
Аз имам смесена кожа - след първият път едно косъмче точно в началото ми се изтри и стоеше като дупка. На ретуша го оправихме и си стоя цяла година. Преди 2 дни бях на освежаване, макар че тя ми обясни, че не е хубаво толкова често да ходя. Но аз искам и ще си ходя х1 път годишно и занапред.

# 370
  • Street of Dreams
Аз точно заради мазната кожа се чудих толкова време да правя ли микроблейдинг. Писах и малко по-назад че лявата ми вежда по - трудно хвана пигнента, просто  кожата изхвърля пигмента. Сега като има час свободен моята ще ходя за едно две косъмчета да направи пак че според мен седи малко като дупчица там където е по - светло.

Казваш - трудно хвана. Хвана след ретуша ли, или още преди това?

Ида, някак не мога да го приема. Не че не си права - не мога да приема козметичката да не ме е предупредила. Аз съм дала 300 кинта за вежди все пак, а не да играя тото.

# 371
Ами тя няма как да те предупреди. При едни хваща, при други не. Точно затова първият път е тото. Няма как да ти даде гаранция, че ще стане, или че ако стане, няма да изчезне за 2 месеца, примерно.

# 372
  • Street of Dreams
Защо да няма как да ме предупреди? Точно да ми каже, че при едни хваща, а при други - не. Особено в случая с мазната кожа, която тя като козметик трябва да разпознае. Винаги и навсякъде, където съм била, са ме предупреждавали за възможни рискове (да си дам парите и веждите на вятъра) и аз вече решавам дали ще играя тото или не. В случая - нямаше да рискувам.

# 373
OnDine и моята кожа клони към мазна, особено в Т-зоната, но пигмента си остана. В първите дни има едно падане на пигмент по тампона за почистване, което козметичката ми каза, че е нормално. Пита ме каква ми е кожата, тъй като ножчето за мазна и суха кожа е различно, та ме прави с ножчето за мазна кожа. А също ми каза, че пигмента при нормална кожа издържа минимум година и половина, а при мазна е възможно по-рано да изсветлеят веждите, някъде след година от процедурата.

# 374
Защото както казах, моята козметичка каза, че нейните най-добри резултати са на мазна кожа. Как да те предупреди в този случай? Нейният опит показва, че микроблейдингът е подходящ за хора с мазна кожа.
Аз имам нужда от микроблейдинг, просто нямам вежди в началото. Ако ще да ми беше казала, че ще ми издържи 1 месец, пак щях да го направя. Мисля, че за хората като мен (с някакъв дефект на веждите), това, че ще играят на тото първият път, е най-малкият проблем. Защото е по-добре да загубя 300лв., а не изобщо да не опитам, пък да е можело да имам вежди.
Но ако не се чувстваш достатъчно сигурна в козметичката си и смяташ, че те е подвела, винаги можеш да я смениш.

Общи условия

Активация на акаунт