Раждане в Майчин Дом - София (4 тема)

• 128 585
  • 1 071
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А някой раждал ли е при Дяволов? Той има ли си тарифа извън тази на болницата?
Нищо не ми е искал или пък намеквал за пари. Пратихме на касата таксата за раждане с избор на екип.

# 106
Благодаря за отговора. А колко време преди плановото секцио Дяволов искаше да постъпиш в болницата?

# 107
  • София
Благодаря за отговора. А колко време преди плановото секцио Дяволов искаше да постъпиш в болницата?
В 35гс.+4 дни ме взе и в 36 гс. +4 дни ми направи секциото. Но аз бях с рискова бременност, със серклаж и гестационен диабет, и моят случай не е показателен.

# 108
Еххх това си е цяла седмица по- рано. И аз съм с гестационен, така че нищо чудно да съм по същата схема. Последен въпрос- предполагам той прави разреза и вади бебето, но той ли зашива/затваря или това го оставя на специализантите (както чувам)?

# 109
  • Бургас
Между 50 и 75% от всяка платена такса за избор на екип се разпределя на екипа или съответно на лекаря останалото е за болницата.

# 110
  • София
Еххх това си е цяла седмица по- рано. И аз съм с гестационен, така че нищо чудно да съм по същата схема. Последен въпрос- предполагам той прави разреза и вади бебето, но той ли зашива/затваря или това го оставя на специализантите (както чувам)?
Не, при мен специализанти нямаше. Дяволов всичко си правеше. Другият лекар от екипа беше проф. Ангел Димитров, той асистираше. Аз не бях шита или по - точно нямах конци, които в последствие да ми махат.

# 111
  • ЕН
раждах с избор на екип - др Дяволов. пари не ми е искал. всичко се плати на касата. термина ми беше за 01.06.2017. искаше да вляза за наблюдение на 24.04.2017 - с рискова бременност бях и да извадят бебето най късно 10-15.05.2017, но родих на 23.04.2017.
страхотен доктор и човек е

# 112
И двете си деца родих с предварителна уговорка.Заложих на д-р Р.Джераси и определено съм доволна.

# 113
Здравейте
Някой питаше за цената при проф. Николов. За раждане не ми е искал нищо повече от това по ценоразпис.. 900 лв на касата

# 114
Здравейте, много спешно ми трябва телефон на д-р Нашар. Май се налага смяна на АГ в последната минута (37 г.с. съм) и съм ужасно притеснена. Ако някой го има, може ли на ЛС.

# 115
  • София, Младост
Някой може ли да ме насочи към кабинет или тел. на който да звънна за днес за преглед, защото снощи прокървих малко, и ми се иска един преглед за собствено успокоение. В 34 г.с съм , имам още доста време...

# 116
Направо отиваш в спешния кабинет и ще те прегледат.

# 117
  • София
Здравейте, много спешно ми трябва телефон на д-р Нашар. Май се налага смяна на АГ в последната минута (37 г.с. съм) и съм ужасно притеснена. Ако някой го има, може ли на ЛС.
Д-р Нашар вече е в Токуда.

# 118
Към мамите родили секцио в МД- трябва ли да си нося някакъв колан за след секциото или дават от там?

# 119
Ако имаш предвид колан за прибиране на корема след раждане, то след секцио не се препоръчва да се носи такъв, защото притиска разреза. Чак след месец, четиридесет дни като минеш на преглед да се огледа всичко наред ли е, докторът ти може да ти разреши да носиш такъв.
С две думи- в болницата не ти трябва и не ти дават от там. Леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт