Раждане в Майчин Дом - София (4 тема)

• 128 617
  • 1 071
  •   1
Отговори
# 135
Записвам се да следя.
28гс съм. Ходя при д-р Джеров, при него и ще раждам секцио в началото на юни. Обсъждахме вече настаняването. Първоначално се засилих за самостоятелна стая на 7ми етаж, ама като видях 120лв на вечер... и като калкулирах и избора на екип...и се оказа, че едва ли не ще ми излезе колкото в частна болница.  Неоправдани са ми тези пари за една нощувка в стая в болница..
Иначе ходих и на Ден на отворените врати, наистина е много модерно и хубаво родилното отделение

Здравейте Beba_bg

Мога ли да ви попитам как се свързахте с д-р Джеров, тъй като и на мен ми го препоръчаха, но не намирам никакви контакти и не знам къде преглежда?
Благодаря предварително.

# 136
Здравейте. Втори ден след секцио в МД съм и сложих втора свищичка профенид, че не се търпи. Сега обаче прочетох, че не следва да се комбинира с антикоагуланти, а на мен ми слагат фраксипарин, за да не направя тромби след операцията. Май на всички родили секцио им изписват фракси. Та въпросът ми е може ли да се ползва профинид и фракдипарин. Тук на 12 ет пукнат доктор не минава Sad

# 137
Може,аз си слагах сутрин и вечер по 1 свещичка.

# 138
  • София
Няма страшно,от 20 седмица до края през две седмици слагах Индометацин (същите като Пронефид) зареди силни контракции.Биех Фраксипарин всеки ден.

# 139
  • София
Записвам се да следя.
28гс съм. Ходя при д-р Джеров, при него и ще раждам секцио в началото на юни. Обсъждахме вече настаняването. Първоначално се засилих за самостоятелна стая на 7ми етаж, ама като видях 120лв на вечер... и като калкулирах и избора на екип...и се оказа, че едва ли не ще ми излезе колкото в частна болница.  Неоправдани са ми тези пари за една нощувка в стая в болница..
Иначе ходих и на Ден на отворените врати, наистина е много модерно и хубаво родилното отделение

Здравейте Beba_bg

Мога ли да ви попитам как се свързахте с д-р Джеров, тъй като и на мен ми го препоръчаха, но не намирам никакви контакти и не знам къде преглежда?
Благодаря предварително.

Писах Ви на лично Wink

# 140
  • София
Ако ви е първо раждане по-добре си изберете двойна стая, така ще има с кий да си споделяте. И двата пъти бях на 12 ет.  там стаите са добри. Вторият път бях в самостоятелна стая, защото първото ми дете вися по цял ден при мен и щяхме да пречим, ако имаше още един в стая. През 2015 имаше в някои от стаите повдигащи се легла, т.е. можеш да си повдигнеш леглото до седнало положение, беше голямо удобство след секциото. Ако имате възможност да избирате и сте секцио, препоръчвам.

# 141
Може ли контакт на д-р Джеров, предварително благодаря

# 142
  • София
Момичета, когато се отива за раждане директно, от кой вход на болницата се минава? Първо регистратура, или към спешното? ( не говоря за истински спешна ситуация, а когато примерно контракциите са вече на кратки интервали и просто е време да се иде до болницата)

# 143
В спешното.

# 144
Момичета, когато се отива за раждане директно, от кой вход на болницата се минава? Първо регистратура, или към спешното? ( не говоря за истински спешна ситуация, а когато примерно контракциите са вече на кратки интервали и просто е време да се иде до болницата)
В периода 8-13:00 приема е чрез направление през втория етаж. За всички останали случаи през спешното

# 145
Във всички часове се приема в спешното. Около 10 пъти са ме приемали във всякакви часове.

# 146
  • София
Аз ходих на отворени врати преди два дена и просто ми се изплъзна от ума да питам. Събирахме се точно пред спешното и ми направи впечатление, че е много близко до предродилна зала, а после като излизахме на първия етаж видях само как изписваха бебоците. Не обърнах внимание къде е регистратурата изобщо, сега разбирам, че е на втори етаж.

# 147
Едната регистратура е на втория за постъпване... а другата за изписване е на първия срещу входа

# 148
Здравейте,
Бихте ли ми казали как мога да си запиша час за ден на отворените врати. На посочения телефон никой не отговаря. 
На място ли трябва да отида?

# 149
  • София
По телефона става, на мен ми отговориха веднага, може би просто изчакайте и звъннете пак. На място е загуба на време, защото е възможно на регистратурата да има огромна опашка, а накрая даже и да не успеят да Ви запишат, ако не е там мястото, където става записването.

Общи условия

Активация на акаунт