Раждане в Майчин Дом - София (4 тема)

• 128 622
  • 1 071
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Може ли контакт на д-р Джеров, предварително благодаря

Здравей, ако още не си ги намерила, мога да ти ги дам Simple Smile

# 151
Момичета,знаете ли кое отделение е ремонтирано това на 7-мия етаж,на 12 или и двете?

# 152
Само едното крило на 7мия етаж е ремонтирано.

# 153
И там бебетата не са при майките?

# 154
Да, не са. На 3 часа майките ходят да си го вземат за кърмене за по час.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 13:31 от alina_si

# 155
Благодаря Simple Smile

# 156
  • София
Само едното крило на 7мия етаж е ремонтирано.
Не е само едното крило а цялото отделение. То просто вече няма две крила, някогашните две крила (вляво и в дясно от асансьора) вътре в отделението са сляти в едно.

# 157
Супер, това е ново за мен. Явно бързо действат. Браво!

# 158
ЗдравЕйте! Имам един въпрос,след ремонта на 7 етаж по колко жени са в стая? Престой ми раждане след 10 дена и се чудя между 12и 7 етаж и дали си заслужава вип стая .

# 159
  • София
Мен ме настаниха в стая с 3 легла, но аз бях там около 10мин.после се качих на 12ет. Ако предпочиташ да ти е ново отиди на 7ет. Ако обаче предпочиташ да си с бебето си, избери 12ет., където не е толкова лъскаво, но предимствата не са във външния вид.

# 160
Здравейте, искам да ви споделя и опиша моето раждане преез март месец.
Бях с избор на екип,много държах да съм при проф.Николов...раждането ми беше предизвикано с окситоцин,тъй като плацентата беше 3та степен на озряване и преценихме,че е по добре да излезе 6 дни преди термин.Та в 9;30ч ми включиха първата система,бях в родилна зала,която е много приятна,самостоятелна и ремонтирана.Към 15ч ми сложиха и епидуралната упойка,която се поставя доста трудно докато имаш контракции.2та система ми включиха някъде по това време.Проверката за рзкритие е най-непреятно от всичко,дори контракциите не са толкова страшни.Истинските контракции и болки започнаха към 16;30,дори упойката изжеднъж не я усещах,чувството е ,че ти се ходи по голяма нужда,а контракциите се променят...на напъни,по едно време забелязах колко много лекари са в готовност в стаята,леглото го преформират на магаре ..и с 12 напъна в 17ч. родих без епизотомия,но с един шев. Шиене не боли, не усещаш нищо след този ареналин и емоции...Полежах още на леглото и ме качиха на 12 етаж където поисках във вип стая,което е много мизерна,но персонала бих казала,че е много любезен особено акушерките и жените,които се грижат за бебетата.
благодаря на проф.Николов ,акушер Василева и всички от екипа му Heart

# 161
  • София
All in ,честита радост!
Бая дълго раждане си имала.
Аз също раждах при професора през март,но 2017 г и със секцио.Всичко мина много добре и се възстанових бързо.
Много е адекватен в решенията си,може да не е много обяснителен,но знае какво и защо го прави.

# 162
Записвам се да следя темата. Предстои ми раждане края на август месец и съм решила да родя в Майчин дом.
Засега нямам идея дали ще избирам екип или не... Simple Smile

# 163
Моя лично мнение е да си избереш екип. Аз съм раждала без и със избор на екип. От втория съм по доволна

# 164
И аз се записвам да следя темичката.
Предстои ми раждане началото на септември  и едно от местата, където съм се насочила е Майчин дом. Всяка информация ще ми бъде полезна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт