Раждане в Майчин Дом - София (4 тема)

• 127 651
  • 1 071
  •   1
Отговори
# 960
Няма проблем ще погледна Simple Smile

# 961
  • София
Имам въпрос към скоро раждали в МД: в епикризата на бебето пише ли  кръвната му група? Раждах там преди 9 години и тогава никойне ми даде тази информация. Дали може, ако специално си поискам да ми дадат такъв документ. Те така или иначе има вземат кръв на бебетата и със сигурност изследват групата. 🤔

# 962
  • София
Имам въпрос към скоро раждали в МД: в епикризата на бебето пише ли  кръвната му група? Раждах там преди 9 години и тогава никойне ми даде тази информация. Дали може, ако специално си поискам да ми дадат такъв документ. Те така или иначе има вземат кръв на бебетата и със сигурност изследват групата. 🤔
Преди 7 години ми бяха написали кръвната група, но може би защото изкара по-тежка жълтеница, свързана с кръвната група. Сега преди 10 дни с второто не пишеше кръвната група.

# 963
Преди 2 години и 8 месеца - не пише кръвна група.

# 964
  • София
Явно няма такава практика, но и не видях в ценоразписа такава услуга. Ще си питам на място като му дойде времето Simple Smile

# 965
Не пише, защото не изследват, не знам дали ако си поискаш ще ти пуснат, но на профилактичните в шестия месец със сигурност можеш да си доплатиш.
На епикризата пише резултатите от всички пуснати изследвания иначе.

# 966
Мили дами днес ходих до МД защото вчера ми беше термина и реално преносвам и бях посрещната от едни много"мили" женици наистина със скандално държание (все едно съм им отишла в тях) които ми казаха утре да отида в 210 кабинет. Въпроса ми е следният - имам направление за преносване, но ако водите ми са наред, тонове на бебето и абсолютно всичко мога ли да откажа да лежа а да ходя само на тонове всеки ден. Също така в този кабинет гледат ли за разкритие, състояние на плацента и т.н Защото с това тяхно държание нямам намерение да лежа за без нищо за да си пълнят те свободните легла и да взимат пари от касата.
Според мен, ако нямате признак за родова дейност, не могат да Ви накарат да влезете в болница и ако всичко е наред с бебето и вас. Обикновено се чака около седмица - десет дни преносването.
Бихте ли погледнали за график на лекарите утре пред 210ти кабинет Simple Smile ще съм много благодарна!
График няма. Пише само : от понеделник до петък от 08:30 до 13:30 д-р Г. Димитров

# 967
  • София
Благодаря, Йоана! Сподели как е минало днес при теб.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 10:43 от orvalho

# 968
Благодаря, Йоанна! Сподели как е минало днес при теб.
Мога само да кажа, че нито съм чакала дълго, нито е било изнервящо. Питаха ме дали искам да остана или всеки ден да ходя на записи. Персонала в 210 кабинет бяха особено любезни. Но въпросният д-р който уж работи в този кабинет го нямаше а на негово място дойде доктор Диков, който ми направи особено добро впечатление. Явно нямат график а са по заместване когато се налага

# 969
  • София
Май 2018 казаха, че не пускат кръвна група, ако няма необходимост. След изписване може да се направи във всяка една лаборатория или на 6те месеца, както някой вече писа.

# 970
Здравейте момичета , записвам се да следя , тъй като и на мен ми предстои раждане . Simple Smile

# 971
  • Бургас
Някой скоро пускал ли е БХС? Колко струва с измерването?

# 972
Самото кръвно изследване е безплатно,заплаща се само ехографския преглед ,ако не си го направила на друго място.
Цената му беше 40 или 50 лв ,моята информация е от преди 6 месеца. Simple Smile

Някой скоро пускал ли е БХС? Колко струва с измерването?

# 973
  • Бургас
Благодаря за бързия отговор! Simple Smile

# 974
  • София
От колко часа работи кабинет 210? Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт