" Дървото на живота" - повторение по Нова телевизия - тема 2

• 40 792
  • 472
  •   1
Отговори
# 105
Хахах, много сериали, много нещо:D Тъкмо се чудех кои са Дочеви в този сериал Grinning

Яна как е решила да се върне, незнам. Явно ще е заради детето, но с какви очи го прави, а и да не би французинът да умира заради раната?

# 106
  • София
Скрит текст:
Доколкото помня, не умира французинът.

# 107
  • В градината...
Навремето човешкият живот не че не е бил ценен, но е имало много висока смъртност при децата, а и по време на войните хората са преживявали какви ли не загуби, самият живот е бил по-кратък. В този аспект загубата на едно дете не е като днес. И аз мисля така.
Баба ми е родила 7 деца, 2 са починали. И знам какво пиша.

# 108
  • През девет планини в десета...
Явно ще кажат на Асенчо, че истинския баща не е Тодор, тъй като самия Асен разказва битието на Вълчеви. Само баба му знае тайната и сигурно ще му каже тя.

# 109
  • София
Не този Асен е разказвачът. Разказва Асен, който (ще бъде) е внук на Йордан и син на неговия син Тодор. На този Асен надали някой ще посмее някога да му каже истината за баща му.

Едната ми баба е родила 5 деца и 1 е починало. При живи и здрави деца, внуци и правнуци, до смъртта си страдаше за починалото си дете!

# 110
  • in Wonderland
Само баба му знае тайната и сигурно ще му каже тя.

И Панто знае вече, че не е син на Тодор.

# 111
Панто като образ ми се струва, че претърпя най-голямо развитие от началото на филма. Промени го детето му и не само. Мисля си, че дори да е игра всичкото това с расото и смиреността, в него се е събудила човечност и любов към хората. Има някаква дистанцираност, сякаш самото расо му дава поглед отстрани на нещата и му помага да осъзнае важното.
... обаче беше много смешен как дигаше за бицепс в аскетичната си стая, тип килия и като се чукна на вратата и скочи да оправя и не си личи какво е правил.

# 112
Навремето човешкият живот не че не е бил ценен, но е имало много висока смъртност при децата, а и по време на войните хората са преживявали какви ли не загуби, самият живот е бил по-кратък. В този аспект загубата на едно дете не е като днес. И аз мисля така.
Баба ми е родила 7 деца, 2 са починали. И знам какво пиша.
Сигурно знаеш. 😏

# 113
  • София
Не мисля, че Панто се е променил. Да, любовта към детето му е истинска, но за другото тихомълком изчаква кога да нанесе удар. Всяко от действията му е премерено.

# 114
Божура да не вземе да зачене от немеца? Ще е много интересно - Бела с извънбрачно, Божура и тя, а най-осъжданата и лунчуваната снаха с дете от съпруга си. Каква ирония! Доста интернационално ще стане у Вълчеви!

# 115
Божура да не вземе да зачене от немеца? Ще е много интересно - Бела с извънбрачно, Божура и тя, а най-осъжданата и лунчуваната снаха с дете от съпруга си. Каква ирония! Доста интернационално ще стане у Вълчеви!
Заради този хубав човек Йордан, него не можем да прежалим, затова се ежим на Яна. Wink
Божура с колкото повече мъже сложи рога на Илийчо, толкоз по-добре.
Бела е единствения персонаж койте ме разплака.

# 116
  • Пловдив
А как Илия принуди Божура да се омъжи за него?

# 117

Излъга, че ще й върне парите от наследството.

# 118
  • София

Споразумя се уж с вуйчо й да му даде да й управлява наследството и така тя да не е лишена финансово от нищо.

# 119
  • около Варна
Записвам се в темата, никога не гледам филми с историческа тематика, защото ужасно ме натоварват, но покрай мъжа ми се загледах и не мога да спра. Доста си поплаквам де Simple Smile Тъмни времена, никак не е било лесно.
Тъй като започнах да гледам от края на първи сезон, не разбрах от кого е детето на Бела. А Яна я съжалявам много, въпреки че Йордан ми е любимец, за мен тя е една объркана жена, която просто търси щастие в един свят, в който жените нямат никакви права.

Общи условия

Активация на акаунт